Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 00:37:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Glasanje
Pitanje: Najbolji albumi izdati do sada?
Flyswatter
Buddha
Cheshire Cat
Dude Ranch
Enema of the State
The Mark, Tom and Travis Show
Take Off Your Pants and Jacket
blink-182
Box Car Racer
When Your Heart Stops Beating
We Don't Need To Whisper
I-Empire
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Blink 182  (Pročitano 26613 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1047
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung G880
Raspad blinka se odigrao ovako,po mojim saznanjima:

Turneja 2004 je dosla i prosla i blia mlaka.Sto po svirci sto po medjuljudskim odosima u bendu.Mark i Travis su provalili da se Tom smorio i da nece zeleti da radi novu turneju u 2005.
Pre sam kraj 2004 godine kada su odradjivani bonus dani evropske turneje,nekako su se Mark i Tom dotakli teme turneje u 2005 godini.I Tom je sve iznenadio kada je rekao da bi bilo kool da 05 bude putujuca.
Kada su dosli kuci ipak se predomislio i rekao je da ne zeli da radi turneju nego zeli da radi na novom materijalu.Travis i Mark su rekli ok ajde da radimo na novim pesmam i porucili Tomu da ga cekaju u njihovom studiju u LA.
Na sta je Tom rekao da ne zeli da dolazi LA nego zeli da se snima u njegovom kucnom studiju koji je u San Dijegu.Naravno da su Mark i Travis i na ovo pristali.
Posle par dana ih je zvao Rick blinkov manager da im kaze da Tom vise ne zeli da svira i da zeli da bude sa porodicom.I ujedno im je rekao da on vise nije blink 182 manager nego Tomov licni.
I posle par nedelja Tom je objavio u medijima da ima novi projekat AVA.

Mark i Travis su ostali u kontaktu i jednom prilikom kada je Mark bio u LA a Travis u Londonu spomenuli su da bi mogli da nastave da sviraju ali nikako kao blink i da pod hitno moraju da smisle novo ime.
Marku je palo napamet da se zovu +44 jer je Travis bio u Londonu kada su prvi put pricali o novom bendu.A kao sto znamo +44 je pozivno broj za UK.

I eto toliko.Koliko se zna Mark i Tom se nisu ni videli ni culi vise od 2 godine.Jedino su svirali na nekim festivalima ali ne istog dana.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Da, to je manje više to... Dakle, i dalje su razlog Tomove bubice, jer kao što si i sam rekao, Mark i Travis su bili spremni na sve kompromise  Smile
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1047
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung G880
Njega je kao jako pogodio teroristicki napad na njujork 2001.
I onda tako smoren je poceo da pise pesme za BCR koje svi znamo nisu u fazonu blinka.
I koliko je Mark jaka faca govori njegovo opusteno gostovanje na tom albumu.
I kada se sve sabere i oduzme Tom nije mogao da se vrati u originalni blink fazon nego je sve to preneo na poslednji untitled album.A pored toga ga je pocelo da smara izvodjenje "neozbiljnih"pesama sa ranijih blink albuma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Vidiš, tu si u pravu... Taj deo nisam sagledao...

Kad izlazi novi AVa-in album?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1047
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung G880
mislim da je datum izlaska 8 novembar.

prvi singl je vec procureo i meni se licno nesto ne svidja, tj. potpuno je u istom fazonu kao i sve ostale pesme.

Inace juce sam uspeo na e bayu da kupim novu blink majcu sa turneje na kojoj sam ih gledao.a tada nisam uspeo da kupim istu jer sam usao u halu medju poslednjima i vise nije bilo niceg XL. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 92
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Novi album Angels & Airwaves-a izlazi 6 Novembra, pod naslovom I-Empire. Čuo sam 5 pesama, i oduševljen sam! Everything's Magic je prvi singl, juče je bila i premijera na MTV2, a te komentare da se Tom istripovao nisu tačni, čovek je isti, i ne kapiram komentare tipa "vratite starog Tom-a".

Angels & Airwaves > +44
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia E72
 Smile Smile

Odrasli su. Rastali se i otisli svako svojim putem...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 92
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
BTW, zaboravio sam da kažem da nove 4 novih pesama sa AVA-inog novog albuma možete skinuti na http://www.avaempire.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia E72
Ma ja cu da sacekam ceo album da izidje pa da ga downloadujem...

Sad sam hteo jos nesto da kazem, al zaboravih... Anyway, ima li ko informaciju sta rade ovi iz 44-ke?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iNat
Anyway, ima li ko informaciju sta rade ovi iz 44-ke?
Tamane Burrito. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 00:37:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.