Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 01:05:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Kada bi se danas organizovao referendum za izjasnjenje od Briselskom planu kako biste glasali
Za
32.3%  (21)
Protiv
52.3%  (34)
Ne bih izasao
15.4%  (10)
Ukupno glasova: 65
Idi dole
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Blic saznaje: Dačić parafirao tekst  (Pročitano 59657 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Oni su izabrani samo zato sto se glasalo protiv DS...  Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Motorola 

Tačno,zato će S´n´S -ovcima na nos izaći taj glas za predsednika države koji sam im dao,od ulice,preko raznih foruma,do dnevne štampe...Prevaru ovih razmera neka gutaju njihovi simpatizeri,ja ne moram i neću.
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Samsung SGH-E590
I dalje su bolji od DS-a...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
SonyEricsson k750i

Tačno,zato će S´n´S -ovcima na nos izaći taj glas za predsednika države koji sam im dao,od ulice,preko raznih foruma,do dnevne štampe...Prevaru ovih razmera neka gutaju njihovi simpatizeri,ja ne moram i neću.

nazalost boljih nema.... po defaltu na vlast dolaze gori od prethodnih,kao sto su i ovi smenili ds i eto sta uradise...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
HTC One
I dalje su bolji od DS-a...

U zaposljavanju stranackog kadra van konkursa i kriterijuma definitivno... uveliko su pretekli po tome prethodne za koje sam mislio da su sampioni u toj disciplini i da im nema ravnih  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia 6220
Треба да се организује референдум, али не са питањем да ли се прихвата потписивање споразума него да се испита легитимност делегације да преговара (што је наравно небулозно, јер их је исти тај народ изабрао прошле године, али ето, чисто да се види да ли Срби стварно мисле да је Вучић издајник).

Али тај народ их уопште није изабрао да би са Тачијем било шта преговарали поводом Космета. Управо су на потпуно супротним позицијама ти поличари и дошли на власт, а то укључује како Николића, тако и Дачића. Да су "бирачи" хтели наставак или радикализацију "преговарања" са шиптарима, опет би био изабран Тадић или би чак председник био Чеда Јовановић.

Delegacija je legitimna, oni su dobili poverenje glasaca, fale samo Pantela i sundjer Bob, ne znam sto je izostala reakcija njihovih simpatizera  Smile Steta, razocarali su me, a divio sam se njihovoj inteligenciji, originalnosti i duhovitosti ...

Делегација није легитимна, и нису добили поверење гласача да било шта "преговарају" са Тачијем, већ су изабрани зато што су обећавали чвршћи и државотворнији став поводом Космета од демократа.
Дакле, као што рекох, они су изабрани на основу сасвим супротног програма од оног који сада спроводе, а који је у супротности са оним на основу кога су изабрани. То је све само не легитимно и демократски.

Ако је неко изабран на изборима, то му не даје мандат да ради шта му падне на памет и да третира државу и грађане као своје приватно власништво, са којима може да ради шта му тренутно одговара.

Да је народ заиста хтео оно што сада спроводи "инфернални тројац" у пракси, Чедомир Јовановић би сада био председник Србије, а Весна Пешић би била премијер.

Ti glasao za njih, druze zajebali te.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Треба да се организује референдум, али не са питањем да ли се прихвата потписивање споразума него да се испита легитимност делегације да преговара (што је наравно небулозно, јер их је исти тај народ изабрао прошле године, али ето, чисто да се види да ли Срби стварно мисле да је Вучић издајник).

Али тај народ их уопште није изабрао да би са Тачијем било шта преговарали поводом Космета. Управо су на потпуно супротним позицијама ти поличари и дошли на власт, а то укључује како Николића, тако и Дачића. Да су "бирачи" хтели наставак или радикализацију "преговарања" са шиптарима, опет би био изабран Тадић или би чак председник био Чеда Јовановић.

Delegacija je legitimna, oni su dobili poverenje glasaca, fale samo Pantela i sundjer Bob, ne znam sto je izostala reakcija njihovih simpatizera  Smile Steta, razocarali su me, a divio sam se njihovoj inteligenciji, originalnosti i duhovitosti ...

Делегација није легитимна, и нису добили поверење гласача да било шта "преговарају" са Тачијем, већ су изабрани зато што су обећавали чвршћи и државотворнији став поводом Космета од демократа.
Дакле, као што рекох, они су изабрани на основу сасвим супротног програма од оног који сада спроводе, а који је у супротности са оним на основу кога су изабрани. То је све само не легитимно и демократски.

Ако је неко изабран на изборима, то му не даје мандат да ради шта му падне на памет и да третира државу и грађане као своје приватно власништво, са којима може да ради шта му тренутно одговара.

Да је народ заиста хтео оно што сада спроводи "инфернални тројац" у пракси, Чедомир Јовановић би сада био председник Србије, а Весна Пешић би била премијер.

Ti glasao za njih, druze zajebali te.

Не, нисам гласао за њих.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
У задњих 15 година, на власти су били и једни и други и трећи. И сви су терани са власти од оних који су их изабрали. Треба опет да буду избори па да опет ови први буду на власти па тако све у круг.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia 6220
@ganderoleg
Ok, nisam stigo u pasulj da pogledam, poenta je bila da neko ko je glasao za dokazane prevrtljivce i licemere nema pravo da se zali kad opet promene plocu.
Secam se, negde u toku predizborne kampanje, u jeku najvece pljuvacine po vlasti, cini mi se Dveri ponude ujedinjenje opozicije, ali pod uslovom da se svi obavezu da posle izbora ne dolazi u obzir saradnja sa onima koje su do juce kritikovali ... niko se nije odazvao. Toliko o predizbornim govorima i obecanjima.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Motorola 
Secam se, negde u toku predizborne kampanje, u jeku najvece pljuvacine po vlasti, cini mi se Dveri ponude ujedinjenje opozicije, ali pod uslovom da se svi obavezu da posle izbora ne dolazi u obzir saradnja sa onima koje su do juce kritikovali ... niko se nije odazvao. Toliko o predizbornim govorima i obecanjima.

Pretpostavljam da su DSS-ovci sanjali vlažne snove o tome kako ih Nikolić poziva da nakon izborne pobede sa njim formiraju vladu umesto SPS-a.Nadam se da su se,konačno,dozvali pameti,ali i da Dveri neće ponovo pokušati onako otvoreno kidnapovanje DSS-ovog biračkog tela kao poslednja 3-4 meseca bred izbore.
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 01:05:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.