Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Blackberry - programi - teme - aplikacije - zanimljivosti  (Pročitano 214612 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Apple iP5
RIM predstavio tri nova telefona

Kanadski Research in Motion je izgleda rešio da se ne preda. Iako su mu mnogi predviđali akviziciju od strane neke druge kompanije, ovaj proizvođač odlučio je da se bori za svoj opstanak na tržištu predstavljajući tri nova BlackBerry uređaja.

Telefoni sa ekranom osetljivim na dodir rade na novoj verziji operativnog sistema - BlackBerry OS 7, a Torch 9810, Bold 9900 i Torch 9860 će se na tržištu pojaviti do kraja meseca, u slučaju prvog, odnosno u narednim meseci u slučaju druga dva modela.

BlackBerry Torch 9810 je telefon u formi slajdera, sa 1,2 GHz procesorom, kamerom od 5 megapiksela i 8GB interne memorije, a ima 3,2 inčni ekran rezolucije 640x480 piksela.

Model Bold 9900 najavljen je još u maju, a takođe poseduje procesor na 1,2GHz, kameru od 5 megapiksela i 8GB interne memorije, s tim što se radi o modelu sa manjim ekranom, 2,8 inča, ali iste rezolucije kao na modelu BlackBerry Torch 9810.

Najzanimljiviji od predstavljenih modela svakako je Torch 9860, model bez fizičke tastature, sa 3,7-inčnim ekranom rezolucije 800x480. Što je jačine procesora i kamere tiče, situacija je ista kao na prethodna dva modela.

Ono što nova verzija platforme na ovim uređajima donosi, pre svega je znatno brži browser, do 40 posto u odnosu na prethodnu verziju kažu iz RIM-a, ali i mnoštvo korisnih aplikacija sa kojima dolaze ovi uređaji.

izvor

« Poslednja izmena: 04. Avg 2011, 09:37:48 od Ardzuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.107
Jedno pitanje,ako kupim BlackBery bilo koji,mada misli da ce biti onaj jeftiniji kurve 8500 valjda tako nesto,ja sam pripejd korisnik,i necu bis i bes usluge provajdera.Mogu li da upotrebljavam facebook,mail yahoo,gmail,i druge aplikacije,bez te usluge a preko vif.I kako bi to islo,neka mi neko objasni.I jos nesto po cemu je bolji od tac skrinova...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 90
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.218
mob
BlackBerry 8900
Od danas zvanično funkcioniše Blackberry App World za mobilne operatere u Srbiji.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
sta to znaci koji su to servisi jel neke aplikacije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 41
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Pozdrav svima...imam BB 9780 pa me interesuje nesto u vezi GPS-a...
Da li neko koristi neki i koji... ja sam skinuo google maps,a li ne mogu da se snadjem. Pokusavam da nadjem na netu, ali ne ide, na youtube-u ima mnogo "tutorijala" ali nijedan nije kompletan, ja nadjem moju lokaciju i lakaciju gde zelim da idem, ali tu je kraj mog poznavanja google maps-a, ne znam kako da to koristim kao sto sam na windows mobile koristio IGO...
E sad ja od kulina bana...
nego konkretno me interesuje da li neko koristi navigaciju na BB i ako moze neka pomoc kako se koristi google maps?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.7.2
Browser
Safari 534.51.22
mob
Apple iP5
RIM predstavio svoj novi BBX operativni sistem:

RIM officially announces new BBX operating system for phones and tablets

The first day of RIM's annual DevCon started this morning with a keynote speech from co-CEO Mike Lazaridis. As expected, the executive announced a new operating system which will be called BBX. According to QNX founder Dan Dodge, BBX will be for phones and tablets and the whole company is aligning itself behind this one operating system.

Because BBX uses the same source code found on BlackBerry OS 6 and OS 7, HTML5 apps that work on either of those two will work on BBX. The UI is said to be based on the Cascades framework developed by The Amazing Tribe. Because BlackBerry remains popular among enterprise users, a new "Work" tab has been added to BlackBerry App World.

RIM also announced a new developer beta for the BlackBerry PlayBook that takes the software to 2.0. This includes the BlackBerry Runtime for Android apps which allows developers to make their Android apps compatible with the RIM tablet. Either a BlackBerry-specific plug in can be added or the developer can use the BlackBerry Packager, which we showed you on video earlier.

The conference runs through Wednesday and we still expect to see RIM introduce at least one of its new BBX flavored SuperPhone models one day during the event.

izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Jedno pitanje,ako kupim BlackBery bilo koji,mada misli da ce biti onaj jeftiniji kurve 8500 valjda tako nesto,ja sam pripejd korisnik,i necu bis i bes usluge provajdera.Mogu li da upotrebljavam facebook,mail yahoo,gmail,i druge aplikacije,bez te usluge a preko vif.I kako bi to islo,neka mi neko objasni.I jos nesto po cemu je bolji od tac skrinova...
Preko wifi naravno da bi moglo a može koliko znam i da se podesi gprs tako da u potpunosti zaobićeš bis uslugu. Pročitaj temu od početka mislim da je neko pisao o tome.

Pozdrav svima...imam BB 9780 pa me interesuje nesto u vezi GPS-a...
Da li neko koristi neki i koji... ja sam skinuo google maps,a li ne mogu da se snadjem. Pokusavam da nadjem na netu, ali ne ide, na youtube-u ima mnogo "tutorijala" ali nijedan nije kompletan, ja nadjem moju lokaciju i lakaciju gde zelim da idem, ali tu je kraj mog poznavanja google maps-a, ne znam kako da to koristim kao sto sam na windows mobile koristio IGO...
E sad ja od kulina bana...
nego konkretno me interesuje da li neko koristi navigaciju na BB i ako moze neka pomoc kako se koristi google maps?

GPS ti neće raditi ako nemaš internet na telefon. Ja sam sa ovog sajta svojevremeno skinuo neke interesantne aplikacije. Pročešljaj možda nađeš i mapu. Mislim da sam imao neku.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Black Berry.rar (753.86 KB)
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 77
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
Gde mogu da "skinem" neki kvalitetan sms lock za BB curve 9300 i kako da instaliram?
IP sačuvana
social share
"Sa svakom zenom razgovaraj kao da je volis, a sa svakim muskarcem kao da ti je dosadan" - Oskar Vajld

"Oni koji znaju da govore, govore kratko" - Dostojevski

"Ne ocekujte, ako cinite dobro, da ce vam se kamenje micati s puta, vec ocekujte da ce ga biti jos vise"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 141
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
moze neko pomoci...kako da podesim mail na bb 8900?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.7.2
Browser
Safari 534.52.7
mob
Apple iP5

Promene na celu RIM-a: ko-predsednici Jim Balsillie i Mike Lazaridis su podneli ostavke, a na njihovo mesto je dosao Thorsten Heins.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.128 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.