Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Blackberry - programi - teme - aplikacije - zanimljivosti  (Pročitano 214702 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 90
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
BlackBerry 8900
Sto se tice brzine browsera iPhoneu skidam kapu, mada me je odusevio i Galaxy sPhone, jer imam utisak kao da klizim po netu Smile

btw BB rules Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Kako BB 8520 curve da vratim na fabričko podešavanje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iP5
Na netu kazu da treba ovo da uradis za povratak na fabricka podesavanja:
Options>Security Options>General Settings>Menu>Wipe Handheld
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Otprilike tako, ne sećam se baš. Ali sa tim resetom iako se telefon zaista vrati na fabričko, ipak ostanu aplikacije koje su naknadno instalirane. Bar je tako na BB8310
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 90
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
BlackBerry 8900
Baš tako, Security Wipe briše sve, a da bi obrisao i aplikacije, potrebno je da čekiraš drugu kockicu koja ti je ponudjena, jer je prva za mailove i kontakte, a druga User Installed Apps.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Da to sam ja...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
Nokia 6630ME+RsMMC1Gb
Ljudi treba mi maska za BB8310 tojest info gde ima da se kupi i koliko kosta?Sam cu je zameniti pošto sam video tutorial a i imam sa čim Smile
IP sačuvana
social share
Nema
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Pa kupiš je na gugl, šta je problem?
Šalim se naravno. Proguglaš pa nađeš i probaj da nađeš ako šalju u SR. Ja sam menjao masku i mislim da je me je koštala oko 10 dolara. Ima jedna caka kada se otvara maska. Onaj tutorijal koji si gledao na youtube je tačan naravno ali taj lik otvara masku lako zato što je to već otvaran telefon X puta. Kada se prvi put otvara maska ide malo teže jer je  neki lepak baš drži. Ali ne plaši se, meni se nije polomilo ništa pa verovatno neće ni tebi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Da to sam ja...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
Nokia 6630ME+RsMMC1Gb
Hvala ti za tip o lepku ali mislim da je lik koji mi je prodao ovaj moj BB bezuspesno i napamet otvarao fon i zato i oštetio masku :)Nije stravično ali s obzirom da sam ga uzeo za smesne pare imam racun da zamenim masku jer me ovaj telefončić osvojio na prvu i nemam nameru da ga menjam Smile
IP sačuvana
social share
Nema
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Onda imaš šansu da se izvežbaš na staroj masci pa nije problem i ako je slomiš. Ima par caka kod otvaranja i zato samo pažljivo idi korak po korak kao i onaj lik na youtube. S tim što je on otvara za 15 sekunde jer se maska od skidanja razradila. I ja sada moj BB otvaram za pola minute a prvi put sam potrošio 10-ak jer me sve bilo strah da nešto ne slomim. U suštini ništa komplikovano ako ideš pravilno korak po korak.

I još jedna bita sugestija jer sam ja na mojoj masci to polomio. Sa strane imaš plastišne kukice koje upadaju u središni deo maske. Tamo u njihova ležišta. Kada se telefon otvara nije problem, problem je kada se zatvara. Te plastične kukice sa strane na masci, gledaj da upadnu direktno u lešište u protivnom presaviće se  i polomiti. I onda telefon neče da se zatvori preko sredine lepo, ima da zeva malo. Gledaj da sve kukice idu u svoja ležišta.

Ne znam kako ti baterija drži, ja sam naručio jednu novu bateriju ali ta baterija je bukvalno crkla posle nekoliko punjenja. Tako da sam skontao da se preko interneta ne treba kupovati baterija. Nova baterija za BB ovde u prodavnici košta $40. Ja sam moju platio $8, dakle bukvalno bačene pare. Ko hoće da prođe jeftinije uvek plaća dva puta.
« Poslednja izmena: 19. Avg 2010, 03:42:16 od Sasha019 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.59
ej ljudi imam telefon blackberry 8310 i skinuo sam neke programe sa njega na memorisku karticu sa ovog sajta i kako sad da ih instaliram,i
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.