Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:13:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Black Swan  (Pročitano 44904 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Ух бре брате,има смисла  Smile

Не знам шта да ти паметно одговорим јер уопште на њу нисам ни обраћао пажњу,мораћу још једном да га погледам,већ је прошло прилично од кад сам га гледао...

Одличан пост за размишљање  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Спојлер:

Рекао сам већ, у једној од порука, да је мени био јако интересантан однос мајке и ћерке, али морам да признам да нисам баш размишљао у том правцу. Мораћу поново погледати неке делове филма, да бих могао да ти одговорим, али не знам... Да јој се кева привиђала, мислим да би то било далеко очигледније...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
  Kad sam dao prvi komentar i spomenuo bolest nisam bio sasvim siguran da li sam samo ja to video.Posle razmene mišljenja sa Malkinom kao i čitanja ovih komentara vidim da nisam usamljen u tome.
 Spojler
Postoji više za i protiv u fizičko postojanje majke.
 Prvi i sasvim banalan je da je Nina morala biti rođena.Nina iako retko jede nikad ne ide u kupovinu a od nečeg mora živeti.Ona scena sa tortom gde odbija da jede se može posmatrati i kao odbijanje unosa "štetnih materija" i poremećaj u ishrani koja je važna u toj profesiji.I još jedan banalan dokaz,u slučaju smrti postojala bi bar neka odgovarajuća fotografija na vidljivom mestu.
 Jedan od razloga zašto bi i majka mogla da bude fantazija je potpuni nedostatak njenih stvari u stanu.Nedostatak sobe može i ne mora da prođe ali odeća ili nedostatak stvari za ličnu higijenu govori sam za sebe.
 U svakom slučaju Džuksijev komentar je na svom mestu,nisu mi misli išle u tom pravcu.Bravo !
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
Vrlo moguće sad kad se malo bolje prisetim nekih scena.

Spojler: Na primer ona scena kad Lili dolazi kod nje i kad joj majka ne dozvoljava da izađe i kaže joj da nema nikog na vratima, čak u jednom trenutku i majka izlazi na vrata i pokušava da Ninu uvuče u kuću, a Lili se ponaša kao da nema nikog osim njih dve. I ona scena kad dolaze kod nje kući, mada doduše u toj sceni ni Lili nije stvarna. Nisam razmišljao u tom pravcu uopšte kad sam gledao film, ali kad bi morao da se odlučim, iz ove perspektive trenutne, rekao bih da nije stvarna.

Zanimljiva teorija u svakom slučaju
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Опет спојлер:

Spojler: Na primer ona scena kad Lili dolazi kod nje i kad joj majka ne dozvoljava da izađe i kaže joj da nema nikog na vratima, čak u jednom trenutku i majka izlazi na vrata i pokušava da Ninu uvuče u kuću, a Lili se ponaša kao da nema nikog osim njih dve.

Та сцена баш говори да је мајка стварна, јер је и Лили види. Нина и мајка воде дијалог на вратима, да ова уђе да једе, а када је затворила врата Лили каже за кеву "Красна је"  Smile Бар тако пише код мене на преводу Smiley
« Poslednja izmena: 06. Jan 2011, 00:29:54 od trstra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
E ja sam taj detalj skroz zaboravio, u pravu si, evo sad sam pustio da proverim  Smile

Sjajno. Tek sad ne znam šta da mislim  Smile Smile

Eto, ja umesto da pomognem i sebi i drugima, napravih još veću zabunu
« Poslednja izmena: 06. Jan 2011, 00:36:24 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Hmmm.... dobra poenta, zaboravih na tu scenu.

Spojler: Ok, uzmimo u obzir da cjeli film pratimo iz Nininih očiju, pošto nema scene da nije fokus na ninu. Lily se pojavila niodkuda pred njenim stanom (rekla je da je dobila broj od ureda), međutim šta ako ni Lily u tom momentu nije bila stvarna. To je bila već kritična tačka pritiska njene mame, i tražila je izlaz i formirala Lily u tu svrhu.
Ovo već izgleda kao traženje dlake u jajetu, mada opet film moram da pogledam za sigurno, a stvarno ne znam kako šizofreničari vide svet. Meni je sama ideja da je mama imaginarna fascinantna - ona je stalno nekako tu, a opet nije.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Спојлер  Smile

Мислим да је била стварна јер кад се сутрадан сретну на проби, Лили је пита где је нестала синоћ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
  Znaš kako,bolest kao ova ima više dijagnoza.Najpoznatija je manija gonjenja koja i u ovoj sceni može da se primeni.Dostojevski je u svom Dvojniku to najbolje objasnio i on je Frojdu poslužio kao polazna tačka.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Спојлер

Мислим да је била стварна јер кад се сутрадан сретну на проби, Лили је пита где је нестала синоћ?  Smile

Spojler odgovor  Smile
Da siguran sam da je Lily u baru bila stvara, i isto sam tako siguran da je nije bilo s ninom u krevetu. Nego mislim da postoji mogućnost da Lily u hodniku niju stvarna. Jako je teško odredit prelaze s obzirom da se od početka filma javljaju takvi momenti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:13:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.