Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:45:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Black Swan  (Pročitano 44836 puta)
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5
Dobre su glumice  Smile kraj mi je malo tanak.Neznam ono bas me ostavio ravnodusnim  Smile
A sta nam je sa mrgijem  Smile
« Poslednja izmena: 24. Dec 2010, 19:31:46 od vasabi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
  Imao sam pripreme za praznike i rođendan (prasići i sve što uz to ide) ali sam ipak stigao da vidim film koga sam dugo čekao i od kog sam više očekivao.Mislim da je (za početak) reditelj D.Aronofski pogrešio u dodeli uloga.Ne znam ta ostale ali N.Portman je ma koliko se trudila za mene ostala dosta neubedljiva.Video sam ovde neuspešan ponovljen pokušaj da se pod firmom poludokumentarnog filma kakav je bio Rvač uradi u ovom filmu nešto slično sa baletom.Samo u Rvaču je imao čoveka koji nije morao da glumi gubitnika jer M.Rurki je u to vreme zaista bio.Pozdravio bih da je tako nešto uradio i u ovom filmu,odnosno da je angažovao neku profesionalnu balerinu umesto N.Portman.Da je to uradio sigurno bi bilo bolje,ne bih morao da gledam N.Portman kako igra izbliza i verovatno nekog drugog izdaleka.Ali u tom slučaju ne bi bilo reklame i fame koja bi prodala film i to je takođe još jedna zamerka na rediteljev račun.On se kao i većina kad mora da bira između novca ili umetnosti bira ono prvo.
  Za one koji su gledali nastavak je dole sakriven.
  A sad ono što mislim da je dobro.Scenografija i rasveta je ono po čemu ću sigurno između ostalog pamtiti film.Kažem između ostalog jer sam u svakom slučaju video dobar prikaz stanja jedne bolesti koja se naziva šizofrenija.Tu će neko stručniji od mene da da svoj sud ili će probati da argumentovano pobije ovo moje zapažanje ali za mene je prvi znak ove bolesti (kažu da je 2/3 čovečanstva šizofreno) bio kad je u metrou a posle sve češće i češće počela da viđa svoju dvojnicu.Ona scena u metrou me je toliko podsetila na scenu iz Dvojnika Dostojevskog da sam ostao zapanjen,toliko liči na scenu kad Goljatkin prvi put vidi sebe u prolazu.Odatle samo za nju (i nas iz njene perspektive) ona metamorfoza u vidu spojenih prstiju i perja koje je počelo da raste.Pohvalio bih i V.Kasela koji je standardno dobro odigrao svoju ulogu i zbog koje će ga dodatno još više mrzeti dobar deo muškog dela čovečanstva.Razlog se zna,ne moram da ponavljam.
  Mislim da će se o ovom još pisati,ovo je samo ukratko i na prvu loptu.

« Poslednja izmena: 24. Dec 2010, 23:02:20 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple 15
I hvala ti sto si otkrio radnju filma...

Sad komotno mogu da ne pogledam isti...

Hvala jos jednom....
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
U ovoj temi i treba da se pise sve o filmu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple 15
Ali.. isto tako iz obzira prema onima koji jos nisu odgledali (jer je bioskopska distribucija u Americi pocela tek pre nedelju dana, a kod nas jos uvek nije koliko znam), treba napomenuti da komentar sadrzi cinjenice koje bi mogle da otkriju sarzaj filma...

Otkrivanje sadrzaja bi se na svakom ozbiljnijem sajtu smatralo u najmanju ruku... nepristojnim...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
  I ja sam mislio da može slobodno da se piše o filmu,bar uopšteno kao što sam uradio.Koliko sam video nisam ništa manje otkrio od ostalih.Otkrio sam koliko vidim dve scene koje nisu toliko bitne da se film ne bi gledao.Izvinjavam se ako sam bio nepristojan.Ispraviću ono gore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 24. Dec 2010, 20:22:06
 Ne znam ta ostale ali N.Portman je ma koliko se trudila za mene ostala dosta neubedljiva.

Nisam gledao film , ali gdje kod sam čitao svi pišu da je fenomenalno odglumila .
Pogledacu film preko vikenda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Nisam gledao film , ali gdje kod sam čitao svi pišu da je fenomenalno odglumila .
Pogledacu film preko vikenda

Sakriven tekst

Sa učenjem baleta (mislim na profesionalce) se počinje od četvrte ili pete godine i ne prolaze svi selekciju koja je jako stroga.Gleda se visina i težina u raznom životnom dobu a ne samo tehnika.Tokom cele svoje kratke karijere (imaju beneficirani radni staž) moraju da budu u vrhunskoj kondiciji.Slušao sam jednu našu primabalerinu u jednoj emisiji iz kulture koja je bila kolažnog tipa koja je sebe zbog ovog gore navedenog uporedila sa vrhunskim sportistom koji se sprema za Olimpijadu.Za razliku od njih oni ne smeju da se opuste i neprestalno vežbaju.Zato sam i napisao da se trudila i da je neuverljiva ali to nije njena krivica već reditelja.Ona nije dorasla toj ulozi.Uostalom vidi film pa zaključi sam.
« Poslednja izmena: 25. Dec 2010, 00:54:13 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Зоране, дефинитивно није дорасла улози балерине, али ово остало ван балета је било итекако добро.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
ОК је Ната одрадила улогу,већ сам написао да јој уплакане и уплашене улоге стоје,тако да су ''уболи'' што се тога тиче.
Него читам сад коментаре у којима има више критике него хвалоспева о самом филму,али како веме одмиче и како премотавам филм у глави,мени је све бољи,по мени је ово доста сложенији филм него што се чини на прву лопту са доста битних детаља...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:45:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.