Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 14:43:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nemanjići (TV serija 2018 - )  (Pročitano 112193 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Vidio je na ikonama gdje su glorifikovani.

dobar izraz
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Kakve su knjige Luke Mičete? Jel ozbiljan il populizam?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
ja prvi ut čujem za njega
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4009
Zastava
Miriše na to da će opet da urade propagandnu seriju. Budući da su neka imena koja rade na seriji poznata kao vrhunski neoliberali i negovatelji "EU vrednosti", mladima ima da zgade Nemanjiće...možda to i jeste poenta.

Koliko vidim neki Makedonac je scenograf, Kiril Spasevski, a radio je i na filmu Parada, samo pazite na šta će to da liči...

Ako je ovo sve istina nista dobro ne treba da ocekujemo. Nazalost.
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
mucili su ga kad je bio mali...

imao je tesko detinjstvo...

nista dobro ne treba ocekivati... Smile

dajte mu parice...

parice...

zasluzio je parice...

« Poslednja izmena: 11. Feb 2017, 17:09:18 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Bjelogrlić je radio Montevideo, Rode.. ne vidim da je negativno prikazao Srbe.

@dabisha

Neki pise istorijske knjige o našim kraljevima. Lijepe knjige, al zanima me objektivna građa, pa ne znam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Mihić nije drugosrbijanski autošovinista i zato nema razloga za brigu da će prikazati Nemanjiće kao katolike, sadiste i pedofile kao što bi to sa zadovoljstvom uradili Dragojević i Steva Filipović da je njima poveren ovaj projekat.
Što se tiče glumaca koji su najavljeni, nisam neprijatno iznenađen jer su i fizički a i po glumačkim kvalitetima dobro selektovani. Sem glavatog Glogovca koji izgledom nikako ne odgovara jednom Nemanjiću. Ali ajde, dobar je glumac, pa ću nekako podneti da gledam njegovu glupu i seljobersku facu ako iznese ulogu kako treba.
Mnogo više me brine režija, scenografija, rekonstrukcija naših tvrđava, CGI, bitke koje su najavljene. Ako to bude jeftino i amaterski,onda mogu da upropaste i scenario za koji sam uveren da je Mihić dobro uradio, i sav glumački trud.

Mihić nije drugosrbijanski autošovinista i zato nema razloga za brigu da će prikazati Nemanjiće kao katolike, sadiste i pedofile kao što bi to sa zadovoljstvom uradili Dragojević i Steva Filipović da je njima poveren ovaj projekat.

Nije bio ni pomenuti dragojević kada je počeo i završio Svetog Georgija za koji je scenario uradio D.Kovačević. Rezultat je poznat a na pitanje šta je Kovačeviću trebalo da obradi svoju pozorištu predstavu i uprlja obraz nikada nije stigao odgovor. Najsvetlija tačka srpske istorije u prošlom veku bio je I svetski rat a sad je izgleda došao red na Nemanjiče koji su bili nešto više od srednjevekovnih vladara. Bili su sveci koji su bili osnivači srpske države a tako nešto nema niko na svetu. Bojim se da je došao red i na njih i na još jedno ritualno ponižavanje Srbalja.

Ne bih da mračim ali Mihić odavno već nije napisao ništa značajno. Reditelj Marinković ima iza sebe odličnu seriju Moj rođak sa sela i gluposti kao što je Crni Gruja. On mi je šaren i ne uliva poverenje. Iznad svih njih je Bjelogrlić koji je dobar kao organizator i promoter svega što uradi. Da podsetim na promociju u Sarajevu kada je branio i pravdao ispad. s.trifunovića. Na kraju da podsetim da je naša najbolja serija Vuk Karadžić snimana dve i po godine. Vitezović je, koliko mi je poznato, oko tri godine radio na scenariju. Seriju su radili ozbiljni ljudi iza i ispred kamere a rezultat je vidljiv i poznat.

Ne bih da mračim ali skeptičan sam prema ovome.

dubrovnik nije bio u srbiji.
srbija jedva da je imala gradova koji zasluzuju to ime po srednjovekovnim standardima zapadne evrope, vizantije ili bliskog istoka

Sem glavatog Glogovca koji izgledom nikako ne odgovara jednom Nemanjiću.
a gde si ti video nemanjice?

Dubrivnik je bio nezavistan grad republika čiju je nezavisnost ukinuo Napoleon. Do 1918 nije imao nikakve veze sa Hrvatskom i to je neka druga priča.

srbija jedva da je imala gradova koji zasluzuju to ime po srednjovekovnim standardima zapadne evrope, vizantije ili bliskog istoka

Da nisi možda bio turistički vodič ili putnik namernik koji je hodio po srednjovekovnim gradovima Smile

Nije humano ispravljati više ove dabišizme.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 11. Feb 2017, 23:17:03
Ne bih da mračim ali skeptičan sam prema ovome.

Ja sam skeptičan pre svega zbog produkcije i novca, HBO bi imao ozbiljan posao u snimanju serije o Nemanjićima, a kamoli RTS.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
  Pa napisao sam koliko je trebalo vremena za 16 epizoda Vuka Karadžića. O glumcima da ne govorim. Berček je u seriji svima dao domaći zadatak za vjeke vjekova. Isto važi i za Kadijevića koji bi bio najbolji izbor za Nemanjiće. Jeste da je mator ali je bistar i zdrav u glavi.

Ljudi koji stoje iza 12 epizoda Nemanjića nemaju ni vremena ni sredstava. Bojim se da im to ne bude izgovor za katastrofu u najavi.

Videće se.
« Poslednja izmena: 12. Feb 2017, 01:03:26 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 14:43:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.