Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bivsa devojka?  (Pročitano 31904 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
hi hi,e stvarno je Boris mazohista,osecam da je lozi nesto...a gde je pilence?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Boris nije mazohista, on je samo jedna neverovatno odlicna osoba. Elem, ja sam na pocetku ove teme bio rekao ono kao svoje neko glavno misljenje, pa posto se teme obicno razviju, ja nekako posustanem u pracenju istih (priznajem da je to mana). Elem, zato bih sumirao neke utiske generalno.

Jeleni se vidi zlo u ocima, o tome nema sta da se prica. Ana je mene odusevila potpuno kada je rekla da bi rodila dete da je ostalo zdravo u utrobi. Pomislio sam: to je prava zena! Tako da moje simpatije, podrsku i postovanje apsolutno ima.

Imam utisak da vi, devojke, koje ovde pisete, iako kukate na Borisa kako je mazohista i tome slicno, u dubini duse kao da vam je drago sto na ovom svetu postoji jos uvek neko kao on, dovoljno pazljiv da ne bude smrad, sirov i surov... elem, ne bih dalje da komentarisem, ali sto se tice njih dvoje, Borisa i Ane, od mene imaju podrsku i postovanje i time se pridruzujem vasoj velikoj podrsci njima.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Ah, da: Ana, ukoliko sam slucajno zaboravio da ti pozelim dobro doslicu, dobro dosla na ovaj Forum. I, dobro dosla u jos poneciji zivot.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Dragi Sasha1,mnogo mi je zao sto si pogresno shvatio ono sto smo SF i ja rekli.
Salili smo se sa Borisom na pozitivan nacin,da je mazohista,prosto mi je cudno da si ti to bukvalno shvatio...a nadam se da Boris zna da se salimo.
Sasice,naveo si da mi devojke koje ovde pisemo u dubini duse nam je drago sto je Boris takav-dobar i pazljiv.Kakva dubina duse,pa ja javno mogu reci da je Boris divan decko,pun kvaliteta,neiskvaren..emotivan...i ja sam se za jednog takvog udala...a takvi jesu retki ali i jedinstveni.
Nadam se da ce se Boris i Ana vencati jednog dana i imati lepu i dobru decu kao sto su njih dvoje... Wink
Nadam se da necu popiti opet neke kritike zbog iskrenosti...Zao mi je sto sam bas ja ovde napadnuta bez razloga..
P.S. Sasha moram reci da i za tebe mislim da imas dobru dusu... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Draga moja Estellice, nije uoopste bio napad, samo konstatacija. Sve sto si rekla o Borisu je apsolutno tacno. Da je takvo srce koje on ima u srcu polovini moje brace, zivot bi bio jos lepsa bajka. Ono cemu se ti nadas za njega i Anu, ista je moja nada i apsolutno verujem da ce imati divnu decu kao sto su oni. Tako da nisi napadnuta bez razloga, ja sam samo komentarisao vase postove, koji su mogli da budu pozitivna sala, ali nisu morali, pa nisam znao kako ih najbolje tumaciti.

Na tvoju zalost, mnoge pripadnice tvog pola vole kretene koji ih, citiram, "drkaju" i koji ih cimaju i maltretiraju. To mi nece biti nikada jasno, ali ne mogu da zatvorim oci pred realnoscu.

Sto se tice moje duse, radije ne bih o tome. Ona jeste srecna ovih dana jer gleda srecu upravo Borisa i Ane i jer gleda srecu mnogih od vas, ali je u dubini duse moja dusa i totalno skrhana i nesrecna veoma, samo sto ja to ne zelim da pokazujem, jer to sve nije vredno pomena. Da je dobra, ne bih rekao, no manimo moju dusu. Ovde smo da pricamo o Borisu i Ani.

Napadnuta zbog iskrenosti??? Ja zaista nisam imao tih namera i motiva, daleko bilo od toga. Ako je iko oduvek zagovarao iskrenost i jake principe na ovom Forumu... no, dobro, nema veze. Izvini sto si pogresno shvatila, rastuzio sam se.... Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Sashice,nemas razloga da budes tuzan,evo sad sam shvatila sta si hteo reci i sve je ok!!!!
Primetila sam po tvojim ranijim postovima da si iz nekog razloga nesrecan,zao mi je sto je tako, i nadam se da ce se to ispraviti... Smile
Potpuno si u pravu kada si rekao da mnoge devojke vole muskarce koji ih "drkaju" i maltretiraju...ali ima i onih dobrih i pametnih...kao sto smo Ana,ja itd... Wink
Nego da ne bismo otisli off topic...sacekajmo SF-a da nam preprica utiske o bivsoj Borisovoj devojci...
Poz Sascha Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Razlog moje tuge je taj sto sam isuvise cesto bio svedok i zrtva tako kao finog zezanja, pa sada vise ne umem da prepoznam kada je sta zezanje, a kada nije... no, necemo ici offtopic, moramo da se vratimo na Borisa i Anu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Hebes ga... nisam je upoznao... taj dan sam sa sanjicom zapalio do nese... i evo danas sam se tek vrno...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2208
Zastava Beograd
mob
Samsung Note 4
He he he...Naravno da znam da se salite... Wink

Svi ste mi ovde divni...

Elim SF, Jelena svakako nije dosla jer je pljustala kisa...
Pa sam bio spasen, iako sam se ceo dan tresao jert sam je ocekivao da ce doci...

I onda mi slagati neku zalopoljku na koju bih trebao da se sazalim...ili sta vec...

Ne bi mi bilo svejedno, jer ja ne mogu da je mrzim... Iako bi trebalo...
Elem, ja sam primer da se voli neko ko te "drka"... Pa to se cesto desava...

Moram da napravim malu reviziju... Za one koji ne prate temu od pocetka...
Na pocetku veze sa Jelenom, prvih 2 meseca otprilike, sve je bilo sjajno, bila je super, vidjali smo se svaki dan... I onda sam se ja zaljubio zestoko u nju...
E onda je pocela da radi, sto je vec pocela da radi... Da non stop prica o ovom ili onom njenom decku, da prica o njenom kolegi Mladenu, sa fakulteta, od kojega je svaki put prolaze leptirici u stomaku...itd... Pa da me onda prevari...jednom, pa DRUGI PUT!!!...itd...

Razmisljao sam o tome, mozda sam ja problem... Mozda se ja promenim kad se zaljubim... A mozda je i ona takva...Nisam mogao da nadjem odgovor... Ali sam ja takav, da mi je uvek lakse da svalim krivicu na mene...
IP sačuvana
social share
PRODAJ BRZO, KUPI LAKO!

Amazonka.rs
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Mozda Jelena nije znala sta zeli-mozda sada kad te je izgubila shvatila je sta je imala,a mozda nije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.