Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 05:29:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 183 184 186 187 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BitTorrent  (Pročitano 343126 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Galaxy S3
... a to je? Smiley

pa pročitaj  moj  predzadnji post,pa će ti se sve samo kasti Smiley
skineš verziju 1.77 i sve radi kako treba  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37
Zastava Nish
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Sony Xperia L
Treba mi pomoc. . . vec sam zesce poceo da pizdim. . . ne znam vise sta da radim. Dakle imam telekom Huawei MT882,koristim Ether net kabl,instaliran utorrent 1. 8. 2 i do pre nekoliko dana sve je radilo kako treba. Skinem torrent za neki noviji film,ima mnogooo seedera i lechera,ali mi downlad uglavnom drzi na 25-27 kb/s,jel imam 256 adsl. Nesto sam petljao,a mozda i nisam,ne znam,u zadnje vreme mi download ide izmedju 5 i 15kb/sl. PROBAO SAM. . . isao sam na stranu 109,gde ima podesavanja za modem,odradim sve to,ali nece. Instaliram utorrent 1. 7. 7 ili bilo koji drugi,nece. Stalno mi stoji onaj zuti kruzic i kad god idem na proveru porta,prijavljuje mi "An error has occurred!" i s vremena na vreme se pojavi i onaj crveni kruzic sa znakom uzvika. . . i tako stalno. Desi se situacija da imam,npr. 20 Seeds i 2-3 Peers,ma jok,ono i dalje stoji na 15,nekad i na 7-8. U podesavanjima sam stalo menjao port,trazio neki optimalan,ali nista ne pomaze. U windows firewall sam isto trazio,sve sto je potrebno je stavljeno na exceptions,isto ko i ranije dok je sve radilo kako treba,tu do juce nista nisam dirao. Ali mi ne ide u glavu kako je odjednom poceo da flesira. Vec duze vreme nemam zeleni kruzic i od tad sve flesira. Reinstalirao sam utorrent nekoliko puta,ali podesavanja ostaju ista i isti problem. Dok sam imao default port za utorrent,radilo je,ali sam zaboravio koji je to port,mozda je to,mozda ne,palo mi na pamet. U svakom slucaju,nemam vise ideja. Razmisljao sam da reinstaliram MT882,pa ponovo ceo postupak,ali sumnjam da bi to pomoglo. Dajte neku ideju,molim vas!Nemam blage sta sam to predvideo. . . :(((
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC 
Pa jesi ti otvorio port na ruteru, ili si samo tako, uboo neki slucajno ?
Evo kako se otvara port za tvoj ruter http://www.telekom.nadlanu.com/isp/Privatni/Podrska.aspx?ac=snews&ui=8949
« Poslednja izmena: 06. Jun 2009, 14:01:56 od ivicaspas »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37
Zastava Nish
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Sony Xperia L
Ma jesam,uradio sam ovaj postupak,ali se nista nije promenilo. . . Pa sam posle toga poceo da menjam portove,trazio neki izmedju 40000 i 60000. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
не можеш тек тако да мењаш портове ... тај поступак ти отвори порт који си уписао тамо, и исти тај порт мораш уписати у подешавањима уторента да би то функционисало ... ако промениш порт у уторенту џаба ти подешавање  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 
verovatno si već  proverio ali nije loše da ponovim obrati pažnju na
vatrozid možda je poludeo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37
Zastava Nish
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Sony Xperia L
Ma ja sam uradio podesavanje modema i tu upisao port koji mi se nalazi u utorrentu,nista nisam menjao.Tek posle kad sam video da nece,poceo sam da menjam portove i klikcem ko lud u nadi da ce mozda nesto da se promeni.Ali nije mi jasno,ako sam vec uradio postupak podesavanja modema da mi i dalje stoji zuti kruzic i max download 16 kb/s,u cemu je fora...U firewallu ne znam sta da cackam,dobro se snalazim sa problemima kompjutera,ali ovo...nista mi vise ne pada na pamet...Smile((
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
ej

пошто си ти повезан преко мрежне куцај горе у пољу за адресе 192.168.1.1 и иди на basic па на nat па на redirect и кликни на лупицу десно поред канте за смеће  Smile

требало би да ти отвори поље у коме ћеш видети који је порт отворен и која је ајпи адреса ... тај порт запамти и упиши у подешавања уторента а ај пи адреса треба да буде иста као и у local area conection ... али не тамо где пише default gateway него ip adress

ево ти слике како то изгледа код мене уз напомену да сам ја приштекан преко USB-а  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

untitled.jpg
(109.2 KB, 780x577)
untitled 2.jpg
(36.75 KB, 372x464)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37
Zastava Nish
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Sony Xperia L
Ok,kod mene je ip 192.168.1.4,port je za sada isti kao u utorrentu(podesio sam 50200 port),ali jbg,i dalje flesira.A primetio sam da kod tebe imas podesen samo TCP,nemas UDP...jel to ima nekakve veze?I dal vredi uopste da reinstaliram modem i vratim se na USB prikljkucak ili je to gubljenje vremena?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
ТCP, UDP ... не разумем се баш толико  Smile ... углавном мени ради уторент као сингерица

Једино што ми још пада на памет јесте да ниси можда овде нешто погрешно штиклирао ...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

untitled 3.jpg
(138.92 KB, 869x634)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 183 184 186 187 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 05:29:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.