Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 21:30:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BitTorrent  (Pročitano 343069 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Pravicu se blesav,to u nasoj drzavi najbolje prolazi,najveca je fora sto gajbi imam kolekciju od 1000 igrica. Necu ni da im odgovaram a ako vidim da mi smanjuju download precicu na drugog provajdera. Mislim da je to samo da me zaplase jer im nije u interesu da imaju korisnika koji crpi veliki download,nije mi jasno kako su videli da sam skinuo bas virtual tennis,mozda je moja greska sto mi u torentu pise ip adresa pa sam je odmah izbrisao.A i placam im 2500 din mesecno za 1mb, malo li je na ovu glad !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4005
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8

Tuzi ti njih.Najozbiljnije mislim,ako te nemrzi da se bakces po sudovima velika je verovatnoca da dobijes presudu.
Sve je to banda,hteli bi da naplacuju net kao da je od zlata a da ljudi po mogucstvu i nekoriste taj isi net. Smile
Ti nikakav zakon nisi prekrsio,sve se to vodi pod edukativni materijal.
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 249
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson W52S
Jel si proverio puno zaglavlje (header) tog e-mail-a?
Da ti neko nije poslao poruku sa laznim identitetom; tj. da te neko malo ne z?
Simptomaticno je da si ti jedini koji je ovde prijavio da je dobio takav e-mail, a sigurno na bureku ima jos dosta ljudi koji torentiraju i na istom su provajderu.

Tako smo, nekad davno, jednom sabanu iz mog starog kraja, poslali e-mail 'sa upozorenjem od FBI-a'  Smile
Eh, kad se setim, lepa su to vremena bila  Smile
IP sačuvana
social share
Nije strasno ako upadnes u septicku jamu od 20m; strasno je ako je prazna.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung i5700 + D880

Simptomaticno je da si ti jedini koji je ovde prijavio da je dobio takav e-mail, a sigurno na bureku ima jos dosta ljudi koji torentiraju i na istom su provajderu.

Nije jedini,okacio sam i ja mail koji je drug dobio takodje od dragog nam Euneta a citao sam po nekim forumima da su i sa neobee-jem ljudi imali slicnih iskustava (doduse,dosta ranije,u samom pocetku koriscenja torenAta).
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Prvo pitanje koje sam postavio ljudima iz SBB-a pre uvodjenja neta je bilo u vezi torent-a. Oni su mi rekli da je sve dozvoljeno i da nece biti nikakvih problema sto se toga tice. Tek nakon toga sam uzeo ugovor da procitam sta pise u njemu itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 187
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 6230i
Evo ovako ljudi, ja sam kod neobee-ja i sta mi se desava kad skidam sa torrentima...skida maximalno, 50-53,54 KB (512 Kb naravno) ali mi na svakih pola minuta padne protok skroz na nulu pa se zatim odmah podigne. A koliko sam primetio to se ne desava kad recimo skidam sa rapida i tako to... Sta mislite ima li neki i problem i koji je?
« Poslednja izmena: 30. Okt 2007, 22:34:04 od nurius »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 187
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 6230i
jel ima neko da mi posalje pozivnicu za valhala torrent ?
mareun@gmail.com

hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 187
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 6230i
ovde nema zive duse Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Hej da li neko može da mi pomogne? Smile
Pitanje je: adsl mi je 512 ali mi bit daje ograničenje na 25 kb/s download, sa nekom tamno zelenom linijom, ja upload ogranicavam na 4 kb/s kad ukinem ogranicenje down mi se smanji na 5-10 kb/s. Da li se varam ili brzina down treba da bude do 50 kb/s ? Isprobao sam sve moguće pod opcijama. Smile Da li je moguće da sam nešto propustio? U pitanju je telekom mada mislim da to nema nikakve veze. Smile
Molim vas da mi odgovorite da ne moram da citam predhodne 92 strane.
Unapred hvala.
« Poslednja izmena: 02. Nov 2007, 21:40:24 od bojan_sm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Da, brzina bi morala da bude veca. Koji program koristis?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 21:30:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.