Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 20:47:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BitTorrent  (Pročitano 342694 puta)
Poznata licnost

...I am a man who walks alone...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2654
Zastava Bogota
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Apple iPhone 5s
@ falzone
zavisi odakle skidas. ja sam kukao do pre par dana na sezam kako je s..bo torrente posle dupliranje,al sta znam,kad skidam sa jednog sajta brzina ide i do 100-105 kb/s,mada je neki prosek oko 80......ali samo sa tog sajta,mada ce me banuju jer mi mali ratio. sa svih ostalih odakle skidam brzina jedva 30-35 kb/s,i to kad imam srece  Smile
« Poslednja izmena: 07. Okt 2007, 19:49:50 od oldboy »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
HTC Tattoo
To ti je normalno,jer na jednog koji ima ceo fajl(seed),dođu skoro trojica koji sjidaju,tako da ne očekuj neku brzinu,a to što varira je zbog toga što se zakačiš za nekoga iko ima veliki upload,ali takvi imaju i ogromnu brzinu downloada i brzo skinu,otkače se ili se na njih zakači par ljudi koji skudaju pa delite upload.A  I većini koji skidaju upload je na minimumu pa nemaš ni od koga da pošteno povučeš nekom brzinom.

Ne,ne,tako bi trebalo da bude ali nije... Moj drug (kod Telekoma) skida "Shrek the third" sa 2 sidera i ~1500 lichera brzinom od skoro 50kb. Znaci,pise mu seeders 0(2) i peers 50(1500)... Definitivno Eunet ne pusta (konstantan) protok preko torenata. Cak sam i testirao neke fajlove sa 100+ sidera i jako malo lichera i opet dosta varira (iako prosek zna da bude 35+ kb) dok kod njega cesto "zakuca" na 52 i drzi tu brzinu.
Moguće da nešto nije u redu sa eunet-om,a i to je moguće da sa dva seed-era i 1500 ljudi koje skidaju,vučeš max. brzinom,ali to se dešava kad izađe novi fajl i onda se nakači puno njih odjedanput da skida i većina njih ima odprilike isti procenat fajla(npr. stignu do 67-68 posto) i onda se nakačiš da sikidaš,i ti skidaš i od njih punom brzinom jer oni svi već imaju  67-68 posto,u momentu kad ih stigneš,(što se meni dešavalo(jer mi se dešavalo da vučem mnogo većom brzinom od njih.jer skidam od svih,a ovi što su zajedno na nekom sličnom procentu(67-68) vuku samo od ova dva što imaju ceo fajl)
I kad dođeš na isti procenat fajla i ti počinješ da vučeš isto kao i oni tj.usporeno.
To sam gotivio na domaćim trackerima,nakači se odmah 50 ljudi da skida od nekoga koji uploaduje,pustim ih da stignu da 50-60 posto i onda uključim download i sretnemo se na nekih 80-90 posto(u zavisnosti od veličine fajla).
A kad je torrent duže vreme na netu a stalno je puno leech-era a malo seed-era,nema šanse da konstantno vuče max. brzinom.
Malo sam odužio,al se nadam da se razumemo. Smile
« Poslednja izmena: 07. Okt 2007, 19:59:06 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 513
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia N73
razocarao sam se, smanjio sam upload na 5 i download mi je najvise 12, a zatim povecam upload na 30 i automacki mi se pojavi 30 upload, a download ni da se makne iznad 12
mislim da ovde neko mene j....
stvarno je sranje, ne razumem, mozda ja negde gresim, ali non-stop vise dajem nego sto dobijam, e ku.. cu i je da toliko dajem, pa nisam ovca, sramota
ako neko zna za ovaj problem molim za pomoc, pa makar da mi isto budu download i upload, a ne da me sisaju ovde, hvala
Moraš da pojasniš,koliko ti je brzina internet konekcije,da li ti se to dešava stalno,ili na pojedinim trackerima,koji torrent program koristiš.
Pokusavam da skinem igru American Army (2.89Gb) sa ~300 sidera i ~800 lichera i brzina se raspada,varira izmedju 1 i 50...

Jeb'o Eunet.
To ti je normalno,jer na jednog koji ima ceo fajl(seed),dođu skoro trojica koji sjidaju,tako da ne očekuj neku brzinu,a to što varira je zbog toga što se zakačiš za nekoga iko ima veliki upload,ali takvi imaju i ogromnu brzinu downloada i brzo skinu,otkače se ili se na njih zakači par ljudi koji skudaju pa delite upload.A  I većini koji skidaju upload je na minimumu pa nemaš ni od koga da pošteno povučeš nekom brzinom.
brzina mi je 512kb/s downlad mi je normalno izmedju 60 i 62kB/s
a u log mi pise ovo
 Problem connecting to tracker (http://tpb.tracker.thepiratebay.org/announce): ConnectionRefusedError.
ne razumem sta je to, nigde nisam nasao ne temi nesto u vezi sa trackerima, mezes li da mi vise pojasnis o tome ili meuputi gde da praocitam, firewall sam skroz iskljucio
trenutno mi je brzina 2kb/s, strasno
e da, koristim bittorrent
IP sačuvana
social share
zasuci rukave, dobro zagrizi
vidis li da je ljubav u krizi
ne racunaj na ljubav vise nego na snove
gledaj kako cakle se cipele nove
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
HTC Tattoo
Imaš problema sa konektovanjem sa trackerom(torrent sajt),pošto vidim da je u pitanju piratebay do tebe je nešto,jer kod njih može da se konektuje bilo ko.Ne znam kako radi "bittorrent",isprobaj neki drugi client,probaj utorrent 1.6 koji je najbolji,možda taj "bittorrent"ograničava download,kad ti ograničiš upload,možda ti nije dobar port(kod utorrenta može da se testira port koji odabereš),Firewall obavezno upali,a predhodno skeniraj sa AV,da nisi pokupio neku gamad.Ili te klient zeza,ili port,ili network podešavanja,ali po ovoj poruci,najverovatnije te zeza "bittorrent" klient,probaj sa nekim drugim.
A i probaj da skidaš sa nekog drugog trackera,ako se tamo normalno ponaša,onda je do piratebay-a
Ovo je samo moje mišljenje i ne mora da bude tačno.
« Poslednja izmena: 07. Okt 2007, 21:45:29 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880

Naravno,sve sto si napisao je manje-vise tacno ali ne menja cinjenicu da su ovi iz Euneta kese.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
HTC Tattoo

Naravno,sve sto si napisao je manje-vise tacno ali ne menja cinjenicu da su ovi iz Euneta kese.
Ja sam na pttnet adsl-u i ovi moji nisu ništa bolji,ako ti je za utehu.Od kad su duplirali brzinu,puca veza , jedno pet šest dana uopšte internet nije radio,jer im je server crko,a posle se kao prave ludi,nije do njih,nego do telekoma.To mislim da je uzrečica srpskih provajdera
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 458
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia N70
Ako se dobro secam ovaj post je u vezi torrenta a ne u vezi adsl i provajdera pa ako je moguce da se vise postuje sa temom vezanim za naslov!! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
A torenti nemaju apsolutno nikakve veze sa ADSL-om i provajderima?
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

pa to je samo internet...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 56
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG M4110
ljudi ja sam skroz neznalica sto se tice bittorenta, imam adsl 1Mb/s, kad sam probao da skidam neki film on mi je izbacio da je brzina oko 100 KB/s, jel to znaci da to ide preko torenta jer ga imam instaliranog u okviru browsera?

I jel bi mogao neko da mi preporuci odakle mogu da skidam filmove?

hvala unapred...
IP sačuvana
social share
Danas je prvi dan ostatka mog zivota.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 249
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
SonyEricsson W52S
1 Mb/s = 125 KB/s - tako da si dobar.

A za filmove, ja koristim btjunkie:

http://btjunkie.org/
IP sačuvana
social share
Nije strasno ako upadnes u septicku jamu od 20m; strasno je ako je prazna.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 20:47:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.