Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 08:50:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BitTorrent  (Pročitano 342425 puta)
Hronicar svakodnevice

Rajd of Kurta tu rajd on Murta

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 851
Zastava Jagodina/Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k700i
demonoid registrations open
IP sačuvana
social share

Sopen bi mi svirao, Mocart bi mi pevao, ako niste znali al sam bio mali. Glava mi je velika mozak mi je mali, nadimak mi dali i Palma me zvali. Jasno kao dan, ja sam tutuban...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 137
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Kad skidam preko flashget-a koji mi jedini radi kako treba, uvek skine 100-200 MB vise nego sto treba. Jel to neophodno ??? Ako nije molim za  Smile

I meni se to desava. Ja kad mi ispuni onoliko MB koliko je u originalu prekinem download. Fajl je OK. Tako da verovatno nije neophodno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
*My client says I've only downloaded X% but the file is the correct size, what gives?
Unless otherwise configured clients pre-allocated the file size of the torrent which is "filled" with the data as it is downloaded.

*Why am I getting "Piece XXX failed hash check" error?
This message can generally be ignored it just means that a piece that you have downloaded didn't check out correctly and will be redownloaded.

*My torrent is 100MB, why does my client say I have downloaded 120MB?
See "Why am I getting "Piece XXX failed hash check" error?" ( above), the extra data is the redownloaded data from the failed hash check.

izvor : demonoid

R
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Kad skidam preko flashget-a koji mi jedini radi kako treba, uvek skine 100-200 MB vise nego sto treba. Jel to neophodno ??? Ako nije molim za  Smile

I meni se to desava. Ja kad mi ispuni onoliko MB koliko je u originalu prekinem download. Fajl je OK. Tako da verovatno nije neophodno

Ja ne mogu da pustim film ako ne skine i tih 200 MB viska. Jel koristi jos neko flash get za torrent-e ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Tattoo

Ja ne mogu da pustim film ako ne skine i tih 200 MB viska. Jel koristi jos neko flash get za torrent-e ?
Moraš da skineš 100 posto torrent da bi sve bilo kako treba,filmovi i mogu da rade ako nedostaje neki deo fajla,ali ako skidaš programe oni nema šanse da rade ako ih ne skineš komplet.Čak i filmovi,seckaju ili blokiraju jer nedostaju delovi.Lepo je akai gore napisao to što skidaš više su ustvari delovi torrenta koje je skinuo sa greškom pa te delove ponovo skida,to se meni dešavalo kad sam imao satelitski net.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Mnogo gresi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
BitTorrent mora da omogući Server Logs

U presudi koja je donešena prethodnog meseca ali koja je objavljena tek prošlog petka, federalni sudija je naredio da BitTorrent sajt Torrentspy.com mora da

započne sa praćenjem svojih korisnika što može poslužiti kao dokaz u tužbi za nepoštovanje autorskih prava koja je podneta od strane velikog broja filmskih

studija i MPAA. U presudi se još navodi da će TorrentSpy morati da čuva Server Log fajlove u kojima se beleže aktivnosti posetioca sajta, uključujući IP

adresu kao i preuzete torrent fajlove. Ova presuda se direktno kosi sa politikom TorrentSpy sajta budući da sajt ne sakuplja nikakve podatke svojih

korisnika.

Izvor : IT Svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6020
Evo par torrent sajtova,tacnije evo sajt sa top listama torrent-a!!!  Smile

Tacnije 35 torrent sajtova,AKTUELNIH!!! Smile

Eve link...

http://netforbeginners.about.com/od/peersharing/a/torrent_search.htm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
"Torrentspy.com offers over 420,000 torrents in its database, the largest torrent index that is readily available to the public. Enjoy it while you can."

Ovo mora da je povezano onim sto stoji u postu @akai11
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N73
Da li neko moze da mi kaze koji je najbolji program za ove Torrent fajlove ?

Kako da namesti da mi sve vreme skida, pa makar ta brzina bila 10-20KB/s i da nepravi time out(ADSL 768Kbita/s)

Posto zeli da skinem novi Colin Mc rally koji ima 4GB pa bi mi trebalo mesec dana da skinem, pa mi je lakse odem kod pirata i da kupim.

I zaboravi sam da pitam, sta on uopste upload-uje ?
« Poslednja izmena: 16. Jun 2007, 15:30:01 od Djuran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 08:50:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.249 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.