Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 17:43:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BitTorrent  (Pročitano 344184 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Smart
vidim da svi traze taj torrentleech znachi da je dobar,pa ako neko bude delio
pozivnice neka poshalje i meni ako moze.hvala unapred Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Neznam šta se dešava ali mi često prijavljuje neke greške. Koristim uTorrent 1.6 i ranije mi je prijavljivao grešku koju sam ignorisao i na kraju kad skinem film nema nikakve greške. Sagledam ceo film bez problema i grešaka. Mislio sam da je to normalno.
E sad sam ostavio celu noć da skida film i on mi je uveče prijavio grešku koja se nije sklonila do jutros. Znači celu noć sam ostavio komp da radi bez veze jer nije skinuo ni 1 %. Šta se tu dešava? Jel može (i kako) u opcijama da se podesi da ignoriše greške i nastavi da preuzima automatski da nemoram ja manuelno da mu to javljam. I dali vredi preuzimati torrent fajl koji ima toliko grešaka? Napominjem da sam već skidao neki film gde mi je isto tako javljao greške posle čega sam mislio da ću baciti taj film. Ali kad sam ga preuzeo film sam pogledao bez greške! Šta se tu dešava?

Primetio sam (možda je to bitno reći) da mi se greške javljaju kad koristim uTorrent i DC++ strong zajedno. Jel moguće da dolazi do sudaranja programa za skidanje fajlova kao što su ova dva?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

3.jpg
(12.63 KB, 329x92)
« Poslednja izmena: 01. Feb 2007, 19:11:57 od Kokanyu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 219
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3x
au...i meni se to nekada prikazivalo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dobio sam odgovor na drugom forumu! Problem je bio (što ovde nisam naveo) da sam fajlove koje sam skidao sa uTorrentom smestio u šerovani folder DC++ (što verovatno i logično nisam smeo Smile).
Rešenje:
Zaustaviti uTorrent, izbrisati torrente sa spiska (samo torrent a ne i fajlove koji su već skinuti) i isključiti uTorrent.
Zatim premestiti nedovršene fajlove u neki drugi direktorijum i startovati opet uTorrent. Promeniti u opcijama direktorijum za download i ponovo ubaciti te torrente sto su izbrisani. Trebalo bi da nastavi download tamo gde se zaustavio. Bar je kod mene tako bilo i ne prijavljuje više greške.
E sad sam ostao u dilemi dali smem zajedno koristiti uTorrent i DC++. Posle ovoga sam imao nekih problema u DC-ju ali neću ovde o tome. Javio sam se već na forum DC-ja!
Uglavnom ja sam svoj problem rešio! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S4
sam svoj majstor  Smile
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
BBC Torrent

Nedavno su se pojavile informacije o time da se BBC priprema da distribuira torrent-e širom sveta. BBC Trust koji je nastao pre nekih mesec dana već je odobrio planove za BBC-jev video download servis. Novi plan uveliko se razlikuje od torrent plana. Koristiće se specijalni plejer, koji je poznat pod imenom iPlayer, dizajniran specijalno za sadržaj. Najveća razlika jeste što će sadržaj biti vremenski ograničen na 30 dana nakon preuzimanja ili nedelju dana nakon što je sadržaj pogledan. Naravno, biće i nekih izuzetaka od ovog pravila ali detaljnije informacije na koji sadržaj će se ovo odnositi još uvek nisu objavljeni.

Izvor: It Svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Pozdrav.
Jesam nov na forumu, ali se nadam da bi neko mogao da mi posalje pozivnicu za Demonoid posto vidim da ste vec pisali o njemu ovde, a hitno mi je potrebno.Nadam se da nije problem.
mail je: nikolax@email.co.yu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 249
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-edgy)
mob
SonyEricsson W52S
Ako moze i meni poziv za Demonoind, bio bih zahcalan:
ragaconi@hotmail.com
IP sačuvana
social share
Nije strasno ako upadnes u septicku jamu od 20m; strasno je ako je prazna.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ja skidam upravo neke stvari duze vrijeme na mininova torenta al preko opere .. shta ja znam radi to al chudno.. ako skidam jedan fajl recimo s jednim izvorom zna bit brzina 50.. onda ukljucim jos par njih da se skidaju i brzina sa 5 ivora na tom fajlu opada na 10 i malo se nesto povecava i spusta.. imal kakve veze to preko opere sa mininova torenta..

al sve u svemu zadovoljan sam.. skinio sam best of ro cop 3.6 gb za nekoliko dana uz razne komplikacije pokvaren modem brzine gubitak virusi trojani sve zivo.. al nista me nije moglo bas zaustavit kuc od drvo..  evo jos jedan gb i film la haine je gotov od 4.6 gb za 7 dana..

ipak kako da budem zadovoljan ako bi to moglo brze sve ici.. zna li neko o cem sam ja sad tipko ..
pozdrav
IP sačuvana
social share
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ...  ili
dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

That`s all in your head.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 172
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG moj
Pozdrav drustvo. jedno pitanje ako moze?

Koristim uTorrent i pokusavam da skinem "nesto" velicine 3.5 Gb.   Imam internet sa stvarnim downloadom 1mb i istim uploudom. Kad skidam neki film preko bearshare skine ga za manje od pola sata. bearshare radi ok ali na njemu nemogu da nadjem ovaj software koji sam nasao na torrent. Kada sam poceo da skidam situacija je bila sledeca:
Seeds 0 (4472) peers 128 (6840) i skidao mi je brzinom oko 460kb u sekundi i skinuo je 3 % i onda se brzina smanjila na 1-2 kb. I tako celu noc bila. Izbrisao sam torrent i izbrisao ga iz download foldera ono sto je skinuo do sada i ponovo otisao na isohunt i nasao isti fajl i poceo skidati opet istom brzonom dok nije doslo d 2, nesto % i opet brzina 2-3 kb. Seeds i Peers se nisu promenili nista. Nov sam sa ovim torrentom,pa ako neko ima vremena i volje moze li mi pomoci oko ovoga. Ako nekom smeta pitanje ja se izvinjavam. Nadam se da nece biti takvih.;-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 17:43:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.124 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.