Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 03:57:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 195 196 198 199 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BitTorrent  (Pročitano 341971 puta)
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Kad ubacis torent ides na advanced (slika 1) a zatim podesis maximum upload rate na 1 i number of upload slots 1 i trebalo bi da radi neuporedivo bolje.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1.jpg
(100.88 KB, 1022x736)
2.jpg
(50.11 KB, 478x515)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Скини utorrent и лепо ограничи upload на нешто мизерно a download постепено повећавај са 30 на 40, 50, 60, 70 итд док не извалиш која је максимална стабилна брзина.

Utorrent je кева, искрена препорука ... ограничавање се врши десним кликом на оквир прозора програма, доле десно где ти пише која је тренутна брзина down-a и up-a ... пробај, не мере да не ради.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Globalno ogranicavanje se pokazalo kao los potez za razliku od pojedinacnog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
ретко кад скидам гомилу ствари одједном ... јбга више ми значи један скинут филм него три по 30% тако да нисам чачкао око тога, глобално појединачно ... Smile

У сваком случају лепо да си напоменуо да не бидне да сам захебао човека.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 402
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6630
Ljudi,jeste da je bila slicna stvar 150 puta minimum,ali ja sam probao sve i ne mogu da rijesim problem...
Evo o cemu se radi: Podesim modem,otvorim port,i sve super radi. 15ak dana nakon toga srusim sistem,sve instaliram opet, ponovo hocu da podesim sve,i nece da otvori port... Non stop crveni znak uzvika, brzina maksimum 5 kb/s. Nisam neki pocetnik, odradio sam sve po uputstvima,i prvi put je radilo,jel ima neko pojma zasto sad nece,i sta da radim? Jel da nasumice biram portove dok ne ubodem (sto mi je bio jedan od savjeta koje sam dobio) ili nesto drugo???
Hvala svima na pomoci,unapred!

Telekomov ADSL, onaj huatway modem mt 882, ako je uopste bitno...
« Poslednja izmena: 23. Nov 2009, 15:38:21 od room348 »
IP sačuvana
social share
I am the man who walks alone...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Moжда те зеза ај пи адреса ... другар је имао сличан проблем.

Погледај под Start / Control Panel / Network and Internet Conections / Network Conections ту треба да буду све везе са нетом које имаш ... мени је Local Area Conection 2 јер сам уштекан преко USB-а а иначе по дифолту би требало да је Local Area Conection ... двокликом на конекцију добијаш Properties на коме треба да буду две картице ... на картици Support погледај шта ти пише под Default Gateway ... Та IP адреса треба да ти стоји у подешавањима за отварање порта ... и број порта у тим подешавањима мора ти се поклапати са бројем порта који је подешен у торент клијенту ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
A jesi li uradio opet port forward ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 402
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6630
Rjesio sam problem... On je meni automatski dodjelio IP adresu ono 192.168.1.4, a tamo u podesavanjima,po defaultu je 192.168.1.3. ja naravno previdio taj "sitan" detalj, podesio ga po defaultu, i zato nije radilo kako treba. Covjece,mislio sam da sam sve apsolutno probao,ali eto...
3maj001 - hvala care, imas pivo,ako se sretnemo na nekom burek okupljanju!
IP sačuvana
social share
I am the man who walks alone...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
 Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo
Скини utorrent и лепо ограничи upload на нешто мизерно a download постепено повећавај са 30 на 40, 50, 60, 70 итд док не извалиш која је максимална стабилна брзина.

Utorrent je кева, искрена препорука ... ограничавање се врши десним кликом на оквир прозора програма, доле десно где ти пише која је тренутна брзина down-a и up-a ... пробај, не мере да не ради.
A što bi postepeno povećavao brzinu,i stabilna brzina,to je malo zeznutuji termin,stabilna brzina je kad skidaš torrent koji ima 100 seed-ova a vas troje skidate,i onda ako njih 50 ode,i dalje ćeš da skidaš punom brzinom,to e jedino stabilna brzina,u svim ostalim sučajevima brzina varira,od torrenta do torrenta,,u zavisnosti od koga vučeš,,da bi jasnije video kako stoji stvar sa brzinom pogledaš tab peers na torrentu koji skidaš i tamo vidiš tačno od koga i koliko vučeš.
Dalje upload se ograničava pojedinačno na svakom torrentu,jer kad ograničiš sve u podešavanjima,čini mi se da onda brzina downloada ne može da pređe 5 puta,ili 10 brzinu uploada,nisam za ovo siguran ,odavno ograničavan direkno na torrentima.
Ima još jedna stvar,ne valja na torrentu ni skroz ograničiti saobraćaj na minimum,a to je 1 kb,mislim može kad ima dosta ljudi sa komplentnim torrentom pa oni seed-uju i ne treba im nikakav upload od tebe,onda nije bitno koja tije brzina uploada,ali kad skidaš od ljudi koji isto skidaju moraš malo da povećaš brzinu uploada,jer postoje i neke,sad ne umem da nađem reč za to,ali u utorrentu pogledaj onaj isti tab "peer",i ide prvo IP adresa pa koji program koristi taj što skida,pa onda ide Flags,e,tu uvek stoje neka slova,dva ili tri,ne znam sve napamet,ali kad stoji veliko D znači da mu je otvoren upload,tj.da on njega možeš da downloaduješ,malo d znači da imaš konekciju ali da neće peer da pošalje,a to znači da je on skroz ograničio upload...
Evo šta znače sva slova koja objašnjavaju status konekcije.

Flags displays various letters, each carrying a special meaning about the state of the connection:
?: your client unchoked the peer but the peer is not interested
D: currently downloading from the peer (interested and not choked)
d: your client wants to download, but peer doesn't want to send (interested and choked)
E: peer is using Protocol Encryption (all traffic)
e: peer is using Protocol Encryption (handshake)
F: peer was involved in a hashfailed piece (not necessarily a bad peer, just involved)
H: peer was obtained through DHT
h: peer connection established via UDP hole-punching
I: peer established an incoming connection
K: peer unchoked your client, but your client is not interested
L: peer has been or discovered via Local Peer Discovery
O: optimistic unchoke
P: peer is communicating and transporting data over uTP
S: peer is snubbed
U: currently uploading to the peer (interested and not choked)
u: the peer wants your client to upload, but your client doesn't want to (interested and choked)
X: peer was included in peer lists obtained through Peer Exchange (PEX)

Sve ovo ti govorim jer i pred tvoje ip adrese stoje ta ista slova,koja objašnjavaju status tvoje konekcije,i ako ti ne deliš,ni do tebe ne dolaze podaci,jer ja naprimer gledam,i vidim kod onih koji nemaju konekciju,koji ne uploaduju,ni one ne dobijaju podatke od mene,sve to funkcioniše automatski,ja to posmatrao kad su mi torrenti išli spore,da vidim u čemu je fora. Smile

Ovo su samo neki moji zapažanja,i ne mora da su tačna,,posmatrao sam kako to funkcioniše,a i malo sam prelistavao uputstva,jer me interesovalo značenje tih slova. Smile

Sad ne treba da buljite u slova,i da pratite,nego kad nema puno seed-era i kad je saobraćaj živ,tj.kad mnogo ljudi skida,ne valja skroz ograničiti upload,kraće rečeno. Smile

Odužio sam. Smile
« Poslednja izmena: 25. Nov 2009, 03:02:59 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 195 196 198 199 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 03:57:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.509 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.