Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 17:58:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 173 174 176 177 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BitTorrent  (Pročitano 343571 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
pozdrav svima i molim za jednu informaciju . . . .  imam 2Speed tarifni paket 4096/256-512/128 kod euneta modem sagem f@st 800
kao torrent klijent  koristim bittorrent 6. 1. 2 koji mi je maksimalno podesen zajedno sa onim patch-om za povecanje broja konekcija --- pre novogodisnjeg povecanja brzina ova nazovi "veca" mi je bila 2048/192 - download direktno sa servera(valjda se to tako kaze)mi je bio maksimalno 210kb/s a isto tako i kada skidam sa bittorrentom sto je potpuno i ok - medjutim nakon povecanja brzine download sa servera ide do 415kb/s(normalno) ali preko torrenta maksimalno 250kb/s --- ja sam opet siguran kao sto sam vec rekao da su mi i dalje sva podesavanja u bittorrentu u redu i pitam da li je to mozda do provajdera tj.  da su oni limitirali p2p vezu . . . . . . .  nikada nisam pisao po forumima pa se izvinjavam ako nesto i negde gresim . . . . . .  hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia N95 8GB
Stalno mi bittorrent sam od sebe ogranici brzinu uploada,i dload opadne zesce....mnogo me nervira,kad stavim preko noci da skida nesto,racunam zavrsice do ujutru,ono samo ogranici uopload na 6KBps i download opadne i ja kad pogledam ujutru ono tek pola skinulo.... kako da namestim da mi ne menja upload? imam bittorrent 6.0.3 i samo sa zamunde skidam. nekad sa partisa
« Poslednja izmena: 11. Jan 2009, 21:09:59 od ivicanikolic034 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Fuckin utorrent 1.8.1 prestaje da skida posle nekoliko sati. Znachi, stavim 10 filmova a on skida 2-3 sata i prekine. To josh nisam video. Da li se deshavalo to vama ? Shta moze da bude ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.43
jebes torrent,iscitao sam celu temu 20 puta,svih 175 strana,radio sve onako kako je pisano za otvaranje portova,bio na telekomovom sajtu,ispratio sva moguca uputstva i nema teorije da otvorim portovo,stalno stoji crveni krug na utorrentu 1.7.5. Da li neko zna sta drugo da uradim!!!  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Galaxy S3
jebes torrent,iscitao sam celu temu 20 puta,svih 175 strana,radio sve onako kako je pisano za otvaranje portova,bio na telekomovom sajtu,ispratio sva moguca uputstva i nema teorije da otvorim portovo,stalno stoji crveni krug na utorrentu 1.7.5. Da li neko zna sta drugo da uradim!!!  Smile Smile Smile Smile

Vidi dali ti je ovo što je zaokruženo štiklirano...ako jeste,odštikiraj,i trebalo bi da radi sve kako treba  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

a.JPG
(121.77 KB, 1024x768)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC 
Stalno mi bittorrent sam od sebe ogranici brzinu uploada,i dload opadne zesce....mnogo me nervira,kad stavim preko noci da skida nesto,racunam zavrsice do ujutru,ono samo ogranici uopload na 6KBps i download opadne i ja kad pogledam ujutru ono tek pola skinulo.... kako da namestim da mi ne menja upload? imam bittorrent 6.0.3 i samo sa zamunde skidam. nekad sa partisa

Kod te verzije ne znam da li ce da radi ali kod 1.7.7 radi perfektno, znaci kad kliknes desni klik na film pa properties i ogranicis upload na 1 skida kao lud, maksimalno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

If You Don't Believe In Yourself, No One Else Will

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 148
Zastava Pristina
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple Iphone
Interesuje me kakva su podesavanja za uTorrent ako zelim da ga koristim na dva racunara gde je jedan server i preko USB-a povezan direktno na ADSL modem, a drugi je preko UTP mreznog kabla povezan za ovaj server koju mu sheruje internet, zanima me samo kako da podesim da na ovom klijentu mogu da guram sa torrentima, forvardovanje portova i ostalo, pokusavao sam, ali negde gresim, nemam inkoming konekcije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Moze pomoc oko otvaranja portova za utorrent a model rutera je dls-g648t????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S3
Moze pomoc oko otvaranja portova za utorrent a model rutera je dls-g648t????

www.portforward.com

nađeš svoj ruter,pratiš uputstva,upišeš portove u tcp i udp,i taj isti port upišeš,pogledaš moj prošli post na ovoj temi,i to bi trebalo da bude to  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ako nekome treba torrentleech account neka iznese svoju ponudu na: rarebox@live. com

Statistika:

Ratio: ~ 0.  8
« Poslednja izmena: 21. Jan 2009, 16:26:17 od nikg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 173 174 176 177 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 17:58:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.