ali da pojednostavim: šta vas navodi da za nekog kažete da je otvoren? kakvo ponašanje? sa druge strane, šta je to što vi radite (mislite, govorite) što vam daje za pravo da sebe smatrate otvorenom osobom? i treće - šta znači biti otvoren u vezi, tj. u odnosima sa suprotnim polom?
razlog za postavljanje ove teme su neka moja lična dešavanja, navelo me na razmišljanje... pa bih rado čula i vaše mišljenje
Bez dlake na jeziku, smeo da kazes sta mislis.. bez laganja, pravo do poente , srzi price ... sposobnost da nesmetano kazes sve bez obzira na reakciju.
U vezi se svodi na otvoren razgovor u slucaju problema a i svakodnevnog zivota . Iskrenost pre svega .
OMG , sedim u petak vece kuci i pisem ovo ... ko ce da me udari od vas ? :idea:
Ja sam digla ruke od odtvorenosti i iskrenosti... Kad im ne kazes ono sto ih zanima, smaraju te do bola... Kad im kazes... sto si rekao.. dure se ko dvogodisnjaci... Def. ljudi su jebeno sujetni... :[5]:
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
otvoreno me podsjeća na boks , kaže ovaj mu se neoprezno otvorio i ovaj drugi ga nokautirao . to se definitivno može prenijet i na život. oprezno sa otvaranjem , pogotovo u današnjim predatorskim vremenima
Pa, to je tačno... Ja sam često ispaštala jer sam nekim ljudima rekla mnogo više o sebi, nego što zaslužuju da čuju...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.