Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 09:03:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Biti ili ne biti ljubavnica?  (Pročitano 24241 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1557
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia e61i
Mac sa dve ostrice, zene moje Smile

Ljubavnicu bolje tretiramo, kupujemo poklone, sve se svodi na vecere, afrodizijake, sexy donji ves...hmmmm...sveze meso: divljacki sex! Ali ona mora biti svesna da je druga i da je nama porodica na prvom mestu, kao i zenica koja me verno kuci ceka, kuva, pere, pegla, ili presvlaci ukakanu decicu Smile

Najcesce sto nas dovede do toga da se prepustimo ljubavnicama jeste zenino zvocanje, toliko zvocate da vise niste ni privlacne, ni lepe i prosto nas odbijate od sebe...

a ljubavnica me ceska i tepa mi slatko najsladje Smile

pa,vjerovatno si ozenjen nekim bidonom od zene...
znas,svasta se danas i naziva zenom.

citajuci tvoj post stice se utisak da je zena kojom si ti ozenjen ili kojom ces biti ozenjen...neko ko zasluzuje dobar vic na svoj racun...

ne samo da je neinteresatna kao licnost,neko i je i njen koeficijent inteligencije na nezavidnom nivou.

pokorno stvorenje,slabe volje i licnosti,neugledna u ocima svog muskarca,samim tim i svih ostalih...

tip zrtve...neko kome treba povodac u zivotu,a ukoliko cutke podnosi brak sa tobom...ne zasluzuje nista bolje.

a sad dolazi glavni dio Smile

ko su muskarci koji se zene ovakvima i provode vijek sa njima?

osobe koje ne mogu da privuku drugacije,koje bi se ukakile od straha na cinjenicu da bi morali biti i ozenjeni zenama,jer za zene trebaju muda...a bezmudi taj tempo u braku ne mogu da izdrze...njima se dize samo na strahovladu i samare....dize im se samo na situacije koje ponizavaju....

tako da,o strasni poznavaoce zena....svaka prica ima i drugu stranu medalje Smile

Pozdravljam sve sto si napisala Smile Ja sam dobio sto sam trazio, konacno ste se sve  ukljucile u diskusiju Smile

Dame moje, nisam ja ozenjen. Ovo sam napisao gledajuci sta rade neki moji vec ozenjeni drugovi.

Tuzno je to da cak dok mu je zena prvi put trudna, 4 meseca braka, on me ocajnicki zove ajmo u grad u lov na picetinu (a zena mu je avion Smile

E jos kad bih smeo da kazem ime aktera, jer ljubavnica je jedna prelepa poznata mlada dama sex foruma...(nema veze, ja zelim zauvek ovde da budem anoniman)

To vam je cesta realnost, dame moje Smile Smile

« Poslednja izmena: 23. Jan 2009, 17:53:35 od micakralj »
IP sačuvana
social share

-  jer nju cuva neko mnogo jak  -
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e,neka si ti nama zadovoljan Smile

predivno je dopisivati se sa tobom Smile

dobije se puno cvijeca Smile

i smajlija koji masu Smile

ali,ni to nije toliko vazno,jer si nam rekao glavnu stvar,da nisi ozenjen Smile

to je jako vazna informacija Smile

pogotovo sto si nam vrlo plasticno objasnio sta je i realnost koja me je,ups,upravo stipnula za dupence Smile

pozdravi tu muskarcinu od tvog druga i posavjetuj ga da napravi jos i jedno...i neka se ne sjekira...nace se i budala spram budale Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1557
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia e61i
@sesiric, opasna si Smile

morao sam malo: zavadi pa vladaj Smile ocekivao sam zivo kamenovanje, al dobro sam prosao Smile jos cu da kazem, nisam ozenjen, hvala Bogu Smile
IP sačuvana
social share

-  jer nju cuva neko mnogo jak  -
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
samo bez sjekiracije Smile

nace se budala spram budale vec... Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20081217
mob
Nokia 

Cime se lud ponosi.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 309
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple 
Citat
Najcesce sto nas dovede do toga da se prepustimo ljubavnicama jeste zenino zvocanje, toliko zvocate da vise niste ni privlacne, ni lepe i prosto nas odbijate od sebe...

uzrok zeninog zvocanj cisto radi obavestenja obicno jeste ta vasa ucmalost koju unesete u taj bracni "zivot"! naravno da vam zvocamo jer vi nista ne radite dok mi peremo peglamo kuvamo i brisemo deciju kaku, a vi nonsalantno sedite ispred tv-a i naredjujete vasim zenama. za ljubavnicu ste tip-top a za nas je pitanje da li cecte se istusirati  Smile ljubavnica nije prinudjena da pere za vama, obavlja kucne poslove vec joj je jedini posao da bude lepa. kad postanete takvi zapitajte se da li bi i vasa zena zelela da ima nekog macana pored sebe da joj tepa, da je mazi i pazi, jer je lepa i zasluzuje to.
Tipichna zenska shovinistichka generalizacija mushkaraca.     Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 
Citat

uzrok zeninog zvocanj cisto radi obavestenja obicno jeste ta vasa ucmalost koju unesete u taj bracni "zivot"! naravno da vam zvocamo jer vi nista ne radite dok mi peremo peglamo kuvamo i brisemo deciju kaku, a vi nonsalantno sedite ispred tv-a i naredjujete vasim zenama. za ljubavnicu ste tip-top a za nas je pitanje da li cecte se istusirati  Smile ljubavnica nije prinudjena da pere za vama, obavlja kucne poslove vec joj je jedini posao da bude lepa. kad postanete takvi zapitajte se da li bi i vasa zena zelela da ima nekog macana pored sebe da joj tepa, da je mazi i pazi, jer je lepa i zasluzuje to.
Tipichna zenska shovinistichka generalizacija mushkaraca.     Smile

Pa i on  je pre toga napravio shovinisticku generalizaciju zena, koliko vidim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Tuzno je to da cak dok mu je zena prvi put trudna, 4 meseca braka, on me ocajnicki zove ajmo u grad u lov na picetinu (a zena mu je avion

sto je tuzno , pa avion je valjda znao za koga se udaje ..
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Ocigledno da nije.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia the best
He, danas se pojam ''ljubavnice'' promenio...
Sve zavisi od toga s koje tacke gledas... Nekad opravdavam, nekad ne, *ebi ga takav je zivot, a svi mi smo ljudi sa slabostima...
Ali preporucujem - izbeci, ako se moze, naravno  Smile i naci nekog kome ces biti prva, prava i jedina. Ljubav je ipak ljubav  Smile A biti druga i sama - to moze da zaboli  Smile ma koliko zena bila jaka.

Citat
Tuzno je to da cak dok mu je zena prvi put trudna, 4 meseca braka, on me ocajnicki zove ajmo u grad u lov na picetinu (a zena mu je avion

A taj tvoj prijatelj ( ili sta vec ) je budala... Kod nekih ljudi je mala razlika izmedju coveka i divljaka... A i tu piletinu koju nadje u gradu ne spada u kategoriju ljubavnice... Od nje moze dobiti samo neku polnu bolest  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 09:03:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.