Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Biti brat  (Pročitano 1036 puta)
04. Avg 2004, 02:40:41
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Nisam znao gde bas da stavim temu, pa sam odabrao ovaj Forum buduci da biti brat postaje neka vrsta drustevenog nedostatka (problema). Za razliku o teme o ocu, ova tema mi je mnogo bliza, pa mozda nije zgoreg da ostane kao pitanje sta je to u stvari pravi brat?
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Kao sto sam ti rekao za kumstvo,na sta se svodi-na ono "e de si kume p**** ti materina" Smiley takva je i prica sa bratstvom.

E sad biti brat moze znaciti to da ti je osoba jako bliska,maltene spremna sve da ucini za tebe,pa je nazivas bratom.Tu vec sam pojam brata ima smisla jer samo one osobe koje su spremne uciniti za tebe sve,mogu da ti budu kao prava braca i da delite zajedno sve.

NaraFski,tu je i krvno srodstvo koje moze biti toliko izopaceno...Evo primer:tri brata posle ostavinske rasprave,uzmu svoj deo imovine,prodaju ga i dovidjenja...Tu vec nema bratstva jer oni vise ne ostvaruju kontakte medjusobno...

I sad mozes da uporedis ova dva primera.Kod prvog-sve dele:srecu tugu,bogatstvo siromastvo...A kod drugog primera:oni ne dele nista vec samo mrznju jer su ispali pohlepi i nisu sacuvali tu slogu koju su imali nekada

Toliko od mene  Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 685
Zastava trenutno Šabac
Nemam rodjenog brata, ali imam od tetke, strica, ujaka... Ukratko videla sam sva sve pohlepa moze da uradi.
IP sačuvana
social share
Red, rad i disciplina.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Sta je to u stvari pravi brat?
Ukratko... guardian angel.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Da s kojim se najvise puta u zivotu pobijes, koji te najvise puta u zivotu iznervira, obraduje, s kojim provedes najlepse trenutke...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
mob
Nokia 3220
Hmm, pitas sta je to brat? U mom slucaju to je osoba koja mi je sve na svetu. Sa mojim mladjim bratom sam veoma bliska, sto smo stariji sve se bolje slazemo  , bukvalno mozemo da se sporazumemo telepatski, on bi sve ucinio za mene i ja za njega, odgajani smo da se uvek nadjemo jedno drugom. Bratu i meni najvise smeta susret naseg oca sa svojom bracom i sestrama ( ukupno ih je nekada bilo devet), pun prepirki i zajedljivih komentara, zbog toga se valjda retko i posecuju. tako da sam shvatila da sve zavisi od toga kako su ljudi vaspitani da se ponasaju prema bliznjima. Kao sto rekoh, meni je moj brat sve na svetu, ukratko to je osoba koja je uvek tu da mi pruzi maximum sebe.
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 664
Moja priča se apsoluno podudara sa predhodnom, samo što moj otac nema 9 braće i sestara nego samo sestru, i ne mogu da shvatim zašto uopšte medjusobno ne kontaktiraju. Imati brata ili sestru je najveći blagoslov što Bog (i roditelji ) mogu čoveku podariti
IP sačuvana
social share
Velike uspehe čovek postiže uz ogromnu količinu energije, ali i uz određenu dozu opuštenosti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Koliki je blagoslov za nekoga,zavisi od te doticne osobe...od njenog stava i ponasanja prema drugima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.