Bas sam gledao po forumu, ali ne nadjoh slicnu temu za bisere Pa sam mislio da je otvorim i da delimo bisere sa ostalim clanovima.. U mom slucaju, bisere izvaljuje bivsi administrator ne navedenog foruma ... xD
Haha, morao sam malo da okacim da se malo smejemo Gangster... Hmm Yes or No Pitanje je sad ?
Citat
Story I [Bivsi Admin] Пријави · 12:12pm imas neki YT acc da mi pozajmis da okacim felna diss [Ти] Пријави · 12:13pm ....... [Bivsi Admin] Пријави · 12:15pm neradi [Ти] Пријави · 12:15pm onda samo 123 tj ......... [Bivsi Admin] Пријави · 12:16pm nece [Ти] Пријави · 12:16pm lolovoz mozda je gox menjao pw u ....... [Bivsi Admin] Пријави · 12:17pm ne radi nema veze probacu da napravim ja
Story II
Bivsi Admin ahahahahaha ti nikad nisi video alkohol
пре 3 ч.Sadasnji Admin ne ja ti
пре 3 ч.Bivsi Admin sine aj pali, napio si se od 3 chashe spricera, a seres tu nesto idi vidi sta je pola flase vodka pa pricaj
пре 3 ч.Sadasnji Admin ahaha ti popoijes 3 case votke i vode te u bolnicu
пре 3 ч.Bivsi Admin sinoc sam popio pola flase, i pola moj drugar i nisam otiso u bolnicu
пре 3 ч.Sadasnji Admin opet lazes jel one male flase?
пре 3 ч.Bivsi Admin ne one od 1,5 litar
пре 3 ч.Sadasnji Admin znaci opet lazes
пре 3 ч.Bivsi Admin znaci lazem, ok aj pali
пре 3 чSadasnji Admin jel si isao sa baretom u internet caffe?
пре 3 ч.Bivsi Admin nisam
пре 3 ч.Bivsi Admin zasto bi to sto ja ovde radim u ovo vreme, neces nikada raditi u zivotu
пре 3 ч.Sadasnji Admin pa to sto ti radis ja sam to sve vec uradio iskreno
пре 3 ч.Bivsi Admin aha ok gde ti je ganja
пре 3 ч.Bivsi Admin si nekad izbio zenu na ulicu i silovao je?
пре 3 ч.Bivsi Admin i uzeo pare od nje?
пре 3 чSadasnji Admin a ti jesi?
пре 3 чBivsi Admin sinoc ?
пре 3 чSadasnji Admin ja ne verujem kolko ti lazes baronises mnogo spusti se na zemlju
пре 3 ч.Bivsi Admin ahahhahahahahahahahahahahah "lazem" ZATO I KAZEm DA NIKAD NECES RADITI TO U ZIVOTU SINE, KAD mISLIS DA LAZEm e ccc aj cao sine brisem te iz fejsa, dosadan si
пре 3 ч.Sadasnji Admin e znas koji mi nick na felni bareta
Story III
stavljas na felnu neke gluposti o meni ja te ne volim s sta si teo da napises
Пре 21 мин. Sadasnji Admin a znamo se 3 godine
Пре 20 мин. Bivsi Admin da brate, znamo se 3 godine a ti mene zajebavas
Пре 19 мин. Sadasnji Admin psujes me ceo zivot
Пре 18 мин. Bivsi Admin alo nemoj ti dodjem u bg za 2 meseca nemoj me nerviras da nebi bilo zvekete
Пре 12 мин. Sadasnji Admin ti to stvarno?
Пре 12 мин. Bivsi Admin da docicu ti sa baretu brate veruj mi mogu to uraditi
Пре 11 мин. Sadasnji Admin pa da ides u zatvor
Пре 11 мин. Bivsi Admin da, idem u zatvor, ali ti ides u ***** jer ja sam gangster sa zapada
Пре 11 мин. Sadasnji Admin meni je cale predsednik mupa pa da vidimo dal mi smes nesto
Пре 8 мин. Bivsi Admin ccc hahahah
Пре 3 мин. Sadasnji Admin gotov si
Пре 3 мин. Bivsi Admin vazi videcemo
пре 15 секунди Sadasnji Admin jebo si jeza burazeru sad ide na felnu sve
Story IIII
[Bivsi Admin] Пријави · 7:25pm alo bre daj unban na felnu [Ти] Пријави · 7:26pm Sad hoces unban, a onda se kurcis ? [Bivsi Admin] Пријави · 7:26pm ocu da vidim sta kazu za moje slike sto sam postavio u lifestyle aj daj unban na ip necu nista da radim i na nick kr4nk svaler [Ти] Пријави · 7:27pm Ne [Bivsi Admin] Пријави · 7:27pm nemoj me nerviras izvadicu 500 evra iz banke da dodju kod tebe kuci i da te siluju da mi das unban [Ти] Пријави · 7:28pm lol [Bivsi Admin] Пријави · 7:28pm ajde imas 5 minuta
Story IIIII
sta kazes kakva je felna
daj mi unban i ne seri
ko to je ban ?
irge
na ip il na acc
na oba dva
da i neki lik ti je rekao da si peder tamo u vase slike dao sam mu ban sad sa napisao irgetu sto te je ban
lol napisao jos neko nesto o meni?
da mika ti rekao da si peder
nek pogleda sebe pre nego sto prica o nekome iza ledja
to da mu kazem?>
da
url sajta- moja prepravka, da ne bude da reklamiram gle
dobro je ali necete imati nista od tog foruma
1rge me danas smarao da oces da mu saljes neke ljude na gajbu usro se
kao sto crni nema nista od balkan ekspersa
nemoj da ga lozis uplasio se
daj mi unban da vidim sta su jos napisali i lajkuj mi prvu pesmu pls, ekstra je
Ovo sam morao da okacim, jer ima dosta bisera u ovih 5 chatovanja Au sta rat napravi od ljudi xD
Mislim da sam ispostovao sve sto je trebalo
« Poslednja izmena: 01. Maj 2011, 05:48:45 od R4z0x »
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti