Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 03:11:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Biraju li muškarci slabije žene?  (Pročitano 41698 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia 

Uh izvini zaboravila sam da je forum pun muskaraca koji poistovecuju zenu domacicu koja vodi racuna o sebi sa sponzama, ne vredi dalje da pricamo. Ako hocete pravu zenu, onda vi trebate biti pravi muskarci.
Malopre gledam na tv-u Slavka Beleslina, negde na nekoj reci trazi neko zlato( nisam bas razumela skroz), pitaju ga gde mu je lepsa polovina,a on kaze - E moja lepsa polovina sedi kuci i ceka da ja donesem zlato! E to je pravi muskarac, a ne picopevac koji hoce zenu ali ta zena mora da radi isto kao i on, ako ne i vise...
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Android -
mob
Apple 15
@gotago

Zaboravio si jednu stvarcicu - evropske su se izborile i da ocevi imaju placeno odsustvo.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
čula sam malo,preagresivan mi je zvuk.. uglavnom,jasna mi je poenta:)
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
je l duga pjesma??? Smile

3 minuta i 4 sekunde. ako ti to vuce megabajte, nadji:
znači domaca grupa "mortal kombat" (baš tako se piše), naziv pesme je "sex i grad".
znaši ismevanje "savremenih" žena. tj onih pobeglih od motike.

svideo mi se stih: ako gledaš sex i grad polomiću ti ruke, ti gledaš sex i grad marš iz moje kuće ... nema više sex i grad, ljudska rasa ide više..."  

opusti se lolana  Smile  nemoj odma u vatru.

@gotago

Zaboravio si jednu stvarcicu - evropske su se izborile i da ocevi imaju placeno odsustvo.
da. sloboda izbora. ili otac ili majka.

odoh sad da nalupam moju jacu polovinu sto mi nije spremila rucak i sto mi ne titra   Smile                       Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 

Uh izvini zaboravila sam da je forum pun muskaraca koji poistovecuju zenu domacicu koja vodi racuna o sebi sa sponzama, ne vredi dalje da pricamo. Ako hocete pravu zenu, onda vi trebate biti pravi muskarci.
Malopre gledam na tv-u Slavka Beleslina, negde na nekoj reci trazi neko zlato( nisam bas razumela skroz), pitaju ga gde mu je lepsa polovina,a on kaze - E moja lepsa polovina sedi kuci i ceka da ja donesem zlato! E to je pravi muskarac, a ne picopevac koji hoce zenu ali ta zena mora da radi isto kao i on, ako ne i vise...

Loli moram da ti kazem da ti imas potpuno pogresnu sliku o tome kako udata zena treba da se ponasa . Oprosti sto cu ti ovo reci ali bolje da se ne udajes i radjas decu sve dok ne shvatis ko je na prvom mestu u braku sa decom . Deca!  Smile
Ne moras da im budes sluga , ne moras muzu da budes sluga ali moras da budes oslonac svoje porodice . Kao majka i zena treba da shvatis da zena ne moze da se seta po salonima da bi bila dobra majka .Zena ima svoje obaveze koje prvo mora da ispuni jer je moralno odgovorna za to . Radjati decu a mastati i setati po salonima lepote , gledati koliko kilograma imas a zanemarivati svoje obaveze prema deci je za osudu.
Ne govorim ovo samo tebi nego svakoj zeni koja zeli da se uda i da radja a da ne moze da prihvati sta joj je posao . Sem toga , zaradjivati brdo para , biti ravnopravna , pruziti jezicinu do poda ne znaci biti dobra zena i majka . Biti to znaci nesto sasvim drugo . Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
Citat
bolje da se ne udajes i radjas decu sve dok ne shvatis ko je na prvom mestu u braku sa decom . Deca!

ja mislim da to niko ne može da shvati do onog trenutka kada rodiš to čudo i onda ga uzmeš u naručje i shvatiš da je tvoje.

može sve da se postigne, ako se vreme dobro rasporedi. i da radi i da bude dobra majka i da lepo izgleda.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Citat
bolje da se ne udajes i radjas decu sve dok ne shvatis ko je na prvom mestu u braku sa decom . Deca!

ja mislim da to niko ne može da shvati do onog trenutka kada rodiš to čudo i onda ga uzmeš u naručje i shvatiš da je tvoje.

može sve da se postigne, ako se vreme dobro rasporedi. i da radi i da bude dobra majka i da lepo izgleda.

ok . neko nema decu , vazi mogu da shvatim da to neko ne konta .
ali drugi primer -imas decka ili imas muza . kako si ravnopravna sa njim ? ako zaradjujes isto ili vise od njega , ako pruzis jezicinu i odgovoris mu kako znas i umes , ako ga nateras da se pokunji , ako on tebi lize a ti neces da mu pusis .....?
kako je to sve plitko i smesno !
licno , da sedim kuci zdrava prava normalna a samo on da radi ? fuj! je l' to ideal ? na cega to lici ? je l' to onda znaci da je on tvoj rob ? je l' to ono sto je trazeno ? pa ja bih se ukokala kad bih tako zivela , ko neka neziva glupa lutka koja seta po salonima .

uzajamno postovanje !!! to je ono sto pricam ovde svo vreme . i da se shvate ko ima kakve obaveze i da se te obaveze izvrsavaju . sto zajedno sto sama sto on sam!

plastican primer : zena pere prozore , ajd' da uvalim i njemu krpu ipak smo mi ravnopravni  Smile
kako , bre , imate pogresne predstave o zivotu . nije ni cudo sto ste sami , sto niko ne moze da bude u vezi .
zene hoce da se ponasaju kao muskarci a od muskaraca konstanto prave zene a na sav glas vicu kako muskarac treba da je muskarac .
povraca mi se.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia 
Citat
povraca mi se.

Ja mislim da se tebi povraca od tvog braka i od toga sto si se zapustila, bez ljutnje  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Apple 15
Citat

Moze i bez kmecanja na ramenu i bljuvanja bala...

Neke zene su prosto rodjene majke... druge nisu... i ne treba da imaju decu...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Citat
povraca mi se.

Ja mislim da se tebi povraca od tvog braka i od toga sto si se zapustila, bez ljutnje  Smile Smile

hahaha Lolana draga , ono sto zelim tebi je da imas brak kao moj  Smile
koliko se ja volim sa mojim muzem , koliko se on bori za svoju porodicu , koliko voli svoju decu .... Smile
nisam se zapustila draga moja imam jos par kilograma do svoje zeljene tezine .i uskoro krecem na aerobik  Smile Smile
recicu ti nesto , da se ne uvredis  Smile
ja sam duboko zadovoljna zena . ja imam vise nego ti  Smile i ti to znas  Smile
to sto se ti grcevito boris da se dokazes svojom idealnom kilazom je prica kojom mene neces zavarati  Smile
ti si duboko nesrecna , svi oko tebe se udaju i radjaju decu a ti si i dalje u usputnim vezama . to si ti pisala , nisam ja izmislila . na temi o navijacima si rekla da si nesrecna  Smile
i dalje potenciras kako je najbolje imati idealnu tezinu , kako je super imati prebogatog ovakvog onakvog . a najvise ceznes za nekom osobom koja ce ti pokloniti mrvu paznje a ne da te non stop posmatra kao seksualni objekat . i ti to znas draga moja . svesna si toga ali ne zelis da radis na sebi . ne zelis da se nekome predstavis kao normalna devojka a ne kao devojka sa idealnom dezinom  Smile
da ti kazem nesto ,ja bih sa svojim muzem zivela u trosnoj supi samo da sam sa njim  Smile je l' ti to nesto govori o meni ? Smile
draga moja , nijedna lepota na svetu , nijedna idealna tezina ti nece "doneti" muskarca za kojeg ces se udati . zapustila si svoju licnost zarad idealne kilaze . Smile
imas koliko , 34 godine a nemas stabilnu vezu ?
ja imam 30 , dvoje dece i 10 godina braka\veze ...
iskreno mi reci ko sam ja a ko si ti ? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 03:11:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.339 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.