Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 00:20:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bioshock  (Pročitano 50428 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E75
Zavrsio sam je pre neki dan i moram priznati da sam se razocarao,igra uopste nije nesto kolko su je hvalili i opisivali,cela tematika igre je nekako promasena i ta ideja o podvodnom gradu je vec upotrebljena na igri RED OCEAN tako da i nije extra stvar,grafika mi je previse nasminkana i previse sareno,nekom se ovako nesto svidja, a nekom ne............
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung D600
E jel neko zna gde je sifra za lift u Olympus heights nivou? , znam da se sifra nalazi na trecem spratu u Paparazzis diary ali nigde ne mogu da je pronadjem pretrazio sam sve prostorije 3 puta i one koje nisu na trecem spratu!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
probao sam je i zesce je uradjena ebote bre nije ti svejedno kad igras u potpunom mraku i tisini  Smile Igra ima sve sto treba da ima jedan FPS ali opet nije klasican survivle sve je extra dok nedodju oni "kanterasi" sa skkokom od 3m i sarzerom od 150 metkova u revolveru i sve sam boziji headshot Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 513
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia N73
po zavrsetku instalacije krece da skida neki patch, medjutim udmah mi izadje da je pogresan disk, tako da ne mogu da zavrsim instalaciju, sta nije uredu
ako ne sme, pisi te mi pp
« Poslednja izmena: 30. Sep 2007, 22:49:03 od pajovac »
IP sačuvana
social share
zasuci rukave, dobro zagrizi
vidis li da je ljubav u krizi
ne racunaj na ljubav vise nego na snove
gledaj kako cakle se cipele nove
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
po zavrsetku instalacije krece da skida neki patch, medjutim udmah mi izadje da je pogresan disk, tako da ne mogu da zavrsim instalaciju, sta nije uredu
ako ne sme, pisi te mi pp
stvar je indetifikaciji toga da je sa tog diska instaliran piratski serial i da sa pirata nemozes pecovati tu igru,anyway mozes igrati i bez petcha  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 513
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia N73
znam, ali kad mi to pise ponudjeno mi je samo retry i cancel, i bilo ste da kliknem prekida instalaciju
« Poslednja izmena: 01. Okt 2007, 00:08:03 od pajovac »
IP sačuvana
social share
zasuci rukave, dobro zagrizi
vidis li da je ljubav u krizi
ne racunaj na ljubav vise nego na snove
gledaj kako cakle se cipele nove
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.22
zaglavio sam u Neptune's Bounty, neznam dali je bag u pitanju pa bih molio za pomoc. ako sam dobro razumeo (slab mi je engleski) treba napraviti tri slike Spider Splicer, nasao sam samo jednog svetleceg kod sobe 5. uslikao sam sve moguce i opet nista, ne mogu da izadjem iz tog nivoa.
i sta mu ovo znaci:
"Worry about the photo (2/3) and killing the
Splicer before you get to the camera. Loot the room for whatever you can find
and head back to the tunnel"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1254
Zastava tu negde oko nas
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Siemens cxv70
Kaze ti da pokupis bilo sta sto se moze pokupiti iz sobe, ali posto nisam upucen u igru ne znam na koju sobu se misli Smile

Nego......kakvi su vam utisci, vredi li to da instaliram?
IP sačuvana
social share
Citat
Sto se upisali sve te skole,kad nista ne znate jebo vas bog
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E75
E jel neko zna gde je sifra za lift u Olympus heights nivou? , znam da se sifra nalazi na trecem spratu u Paparazzis diary ali nigde ne mogu da je pronadjem pretrazio sam sve prostorije 3 puta i one koje nisu na trecem spratu!!!
Na trecem spratu ti je neki stalak za foto aparat i jos neka sranja koja sva pokupis pa samim time i onaj megnetofon koji se skuplja svo vreme,kad ga pokrenes da preslusas,po defaultu je tipka T i onda ti lepo izdiktira sifru za taj lift,ako je nenadjes javi pa cu ja ukljuciti igru i videti koja je sifra za to pa javljam.
Pozdrav.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E75
zaglavio sam u Neptune's Bounty, neznam dali je bag u pitanju pa bih molio za pomoc. ako sam dobro razumeo (slab mi je engleski) treba napraviti tri slike Spider Splicer, nasao sam samo jednog svetleceg kod sobe 5. uslikao sam sve moguce i opet nista, ne mogu da izadjem iz tog nivoa.
i sta mu ovo znaci:
"Worry about the photo (2/3) and killing the
Splicer before you get to the camera. Loot the room for whatever you can find
and head back to the tunnel"

Ukljuci mapa na tom levelu i prikazace ti gde su to troje,tj. u kojim su prostorijama,jer ni jedan nije jedan pored drugog i moras se malo prosetati dok nesakupis svu trojicu,obavezno ih uslikaj dok te napadaju zbog extra bonusa,ako ih ubijes pa uslikas onda se oprosti od dodatnih bunusa.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 00:20:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.