Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 21:38:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bioloski sat!?  (Pročitano 14206 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Vreme prolazi,u dugoj ste vezi...Dosta vam je zabavljnja i sada bi ste hteli da vasa veza predje u brak.Godine su vec tu...spremni ste za porodicu i sto je najvaznije za decu.
Ali...elem!? Vas partner jos nije!! On bi jos malo da se igra...da nema bracnih obaveza,dece...jer kako ce on da se igra ako ima decu!? Odlaze trenutak za brak...i tako u nedogled...A vi ga volite i dobro se slazete...samo on je dugo neodlucan...a vas bioloski sat otkucava lagano...
Sta uraditi?

Svakako i muski komentari na ovu temu bice jako korisni i zanimljivi:)))

Naci nekoga ko je spreman da bude suprug i otac.

Ne, zaista.. cesto trubim o tome kako se zene ponasaju kao da je trenutni partner jedini na svetu i ako se ta veza zavrsi, one ce ostati same do kraja zivota...

Prfhahha... koja glupost...

Svako pre ili kasnije nastavi dalje, osim ako ne zeli da glumi heroinu iz ruskih tragedija ili ridzensi romana...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
Prosto ne mogu a da se ne setim Varljivog Leta kad je u pitanju ovakva patetika.  Smile

Smile

Ne ne ne, hvala na pomoći... ali ne treba mi taj prst... mogu da povraćam i uz pomoć onog post-a  Smile

Mozda danas izgleda glupo to sto su nase bake radjale i pre dvadesete, ali one su slusale bioloski sat, bez obzira na sve nedace kroz koje su prolazile, ratovi, beda, glad... Danas bi to bilo prerano, mnogi su u tim godinama jos uvek neformirane licnosti, mnogi jure karijere do 35.-e i preko. Nazalost, mnogi parovi ne mogu da imaju decu u cetrdesetim godinama, zeni je jednostavno vreme za radjanje proslo. Oni su ipak imali srece.

Htedoh ja to reći... al' reko to danas zvuči glupo kad su u pitanju Hi Tech Mame. Smile

Elem.
Počeo sam da pišem u nastavku o raznim sranjima o porastu spontanih pobačaja, o zatrovanosti hrane, vode, vazduha... i svim mogućim faktorima koje bi trebalo uzeti u obzir.

Ali obrisah.

Samo ću džabe da deprimiram ninalicu Smiley
A i život ide dalje...

Ali ajde iz ovog ugla
Bila je ovde, na forumu, jednom prilikom diskusija o seriji Seks i Grad, koju sam propustio zbog manjka vremena pa sam prelistao na brzinu.
Sličnu diskusiju sam vodio i sa svojim pojedinim drugaricama.
Odnosno maltene nijedna neće da se ugleda na Mirandu. Ona im je dosadna i šta sve ne.
Sve bi da budu kao Keri, Samanta i eventualno Šarlot.
Da se zajebavaju, prcaju, žive idealne živote itd itd.
O njih dve (tri) znaju svaki, apsolutno svaki detalj. I kakve cipele, i kakve minđuše, i šta su rekle momcima i zbog čega su popizdele na momke... i da ne nabrajam sve, svaki jebeni detalj. Analiziran do sitnih detalja.
Ali recimo kad ih pitam o Mirandi i zašto je problem da budu poput nje jer ipak je ona jedina koja je npr. završila fakultet, jelte... pogledaju me s čudom jer to nisu ni primetile ili su zaboravile. Smile
Zašto je sramota ili dosadno biti poput Mirande?
Koja je bila srećna jer su joj spustili (zaboravih na koliko tačno je izjavila, davno sam gledao seriju) valjda na 50 sati rada nedeljno kad je rodila dete. Znači nešto realno.
Koja se povinula realnim životnim problemima i potrebama i preselila se u Bruklin i odrekla se nekih svojih fantazija.
I koja je na kraju krajeva... srećna? Ne? Ima finog muža koji je voli i dete koje vole i kojem je pružila sve uslove za odrastanje. I još mnogo štošta.
Ali to mnoge, čini mi se, ne vide.
Da ne svaljujemo sve na žene, postoji niz muškaraca koji bi takođe izbegavao Mirandin profil.
Oba pola, bi gradili neke šatro karijere, izbegavali obaveze, svako ko im imalo ne odgovara izbacili bi ga iz svog života.
hmm.
Da ne budem licemeran.
Ja prvi ne bi pravio dete dok ne postignem neke osnovne uslove za život samostalno.
Ali dokle bre to ide? Smile

Imam komšinicu i komšiju koji su kao ninalica i ovaj njen... samo obrnuto.
oko 25 godina.
on ima stalan posao, prijavljen. krov nad glavom. dve prosečne plate i još nešto sa strane.
ona izvoljeva i misli da nemaju dovoljno.
Savršeno se slažu (ali ozbiljno), preko pet godina u vezi.

Lepo joj kaže i ponavlja: Gde ima za dvoje, ima i za troje.

By the way.
Seks i grad bi trebao da bude zabranjen za mlađe od 30 godina.

Upavo je to sto je moguca istina!
Sebicnost i samozivost.Navika da se svi vrte oko njega. testo je takvom coveku da se uhvati u kostac sa zivotom! Da!

Kako je SF jednom prilikom rekao

Postujem ja to i da neko ne zeli brak... ne zeli decu... ne zeli veze... al onda sa jedno 60 godina ustanes iz kreveta i skapiras da nemas vise nikog... i onda se zapitas, gde sam ja to, sta cu ja ovde, ko sam ja uopste?

Stigne te to kad tad.
« Poslednja izmena: 05. Okt 2009, 23:29:44 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Elem, sad procitah sve...

Uz duzno postovanje, radjanje dece posle 40 je nehumano.
Vece su sanse da ce to dete ispasti ovakvo ili onakvo, te je pitanje da li ce majka doziveti da ga izvede na put. Da se ne lazemo, 50-te i 60-te su lepe godine, a tek koju deceniju se one smatraju starijim dobom, a ne staroscu....

A i receno je da su te trudnoce posledica vestacke oplodnje koja kosta, jer drzava finansira samo mali broj parova i pod jako rigoroznim uslovima.
Odakle pare kad jedan tretman kosta par hiljada evra, a cesto je potrebno odraditi par tretmana kako bi doslo do trudnoce...

Takodje, sto se tice one price "ja ne mogu da zivim bez njega"... opet moram da kazem ....Prrrrfff....
Doduse, moguce je da sam ja egoista, ali.... i kad ti neko iscupa i izgazi srce, ti mozes i dalje da zivis....

BTW. I ja sam u vezi 7 godina... evo... puni se ovih dana, ali bar smo razradili plan napada sta i kako... Muskarci su po nekim pitanjima ograniceni, da ne kazem plasljivi, tako da im treba mig zene da se upuste u avanturu zvanu brak i deca...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N-shurnaest
Mozda bi trebalo da kupish kera ?!   Smile
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia N97
Tvoja pricha je neshto vec vidjeno milion puta. Obichno se desi sledece. Neko od vas dvoje ce prekinuti tu agoniju i naci se u braku u roku od 6 meseci, sa nekom drugom osobom. Gledaj da to budesh ti.

U stvari jebesh brak ... ali to shto te zavlachi za dete je zlochin. Bar da kazhe da nece, pa posle da konstatuje kako je bio glup, nego tvrdi da hoce, a nishta ne chini. Bezobrazluk.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
znam da vecina od vas jos uvijek nije roditelj i pretpostavke o tome kako je biti neciji roditelj uvijek su samo pretpostavke.

a prica onih koji ih imaju...uvijek je i pateticna,pa se uvijek klonim takvih razgovora i privatno...zato sto nedostatak tog iskustva ne moze da se nadomjesti nikakvom pricom od strane onih koji ih imaju...to mora i treba i jedino je pozeljno da bude vlastito iskustvo Smile

logicno je da jedino tada moze doci do apsolutnog razumjevanja ispunjenja koje covjek tom ulogom ima i cinjenice koja je ,mozda, mnogima teska za svariti...da je to jedina uloga koja nam je apsolutno prirodna u zivotu...

mi smo predodredjeni da to budemo...taj poriv je ujedno i obaveza i potreba koju imamo prema sebi i prema zivotu uopste...

na slicnoj temi je bio razgovor o tome koliko volimo svoje partenere i da li bi smo se lisili potomstva ukoliko partner ne zeli ili ne moze imati djece...
da li bi smo u tim slucajevima ostali sa njim?ta dilema se provlaci i ovdje...
i sjecam se da sam od mnogih bila napadnuta da ne volim u dovoljnoj mjeri kada sam nedvosmisleno izjavila da se potomstva lisila ne bih Smile...
i mislim da niko nema prava da od svog partnera u ime ljubavi ocekuje toliku zrtvu.
toliki kompromis.
toliki ustupak.
i mislim da to nije kod mene nedostatak ljubavi prema konkretnom muskarcu ili muskarcima uopste,vec sada vec saznanje iz vlastitog iskustva da ta ljubav dobija svoju pravu punocu i smisao kroz djecu koju imamo.

i opet ponavljam...nije mi tesko da postujem tudje izbore.
ali mi jeste tesko da razumijem neciju spremnost da se djece lisi... Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Citat
i sjecam se da sam od mnogih bila napadnuta da ne volim u dovoljnoj mjeri kada sam nedvosmisleno izjavila da se potomstva lisila ne bih

I nisi jedina...

Delim potpuno isti stav. Smiley

Vice versa... ako ja ne bih mogla da imam decu, ako usvajanje ne bi moglo da bude opcija jer on zeli svoje biolosko dete, ne bih ga zadrzavala...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Ja ne razumem zene koje toliko vole partnera da zbog njega zrtvuju svoje zelje (ovde govorim o radjanju dece),ljubav razumem ali ovo ne razumem. Zapravo ,ja kad nesto razmislim -onaj ko ne zeli dete sa mnom ,znaci da me ne voli dovoljno .A ko me ne voli nema sta da trazim s njim .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

...

Zodijak
Pol Žena
Poruke 375
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

Za sestrica

Potpuno se slazem sa tobom:)
Upravo ovom temom sam htela da vidim koliko ljudi razmislja na nacin kao i ja.
Ja sam vrlo jasna i konkretna u svojim stavovima .I upravo tvojim recima i iznela svoje zelje i poglede na zivot.

Naravno,zao mi je sto on nema vise hrabrosti i sto ocekuje da sve treba sama da uradim. Sto je =celog zivota cu sve sama morati da radim!
 Steta!!
Na predloge tipa,izbusi kondom,zatrudni bez negove saglasnosti....Ne pristajem!Za decu je potrebno DVOJE, ja zelim partnera koji ce tu biti musko.
Citat
« Poslednja izmena: 06. Okt 2009, 16:49:12 od ninalica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Na predloge tipa,izbusi kondom,zatrudni bez negove saglasnosti....Ne pristajem!Za decu je potrebno DVOJE, ja zelim partnera koji ce tu biti musko.

jbg ,ako ste bili zajedno tolike godine valjda si videla kaki je  Smile ........  velike shanse su da taj lik uopshte i ne zeli decu , a verovatno je i da bi te otkachio ako bi nashao neku mladju (ali ne moze  Smile ) . prema tome ,otkachi ti njega dok josh mozesh da nadjesh nekog drugog - od ovoga leba nema  Smile ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 21:38:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.