Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Разлике између различитих раса код људи
Суштински не постоје
37.5%  (39)
Постоје, али се могу превазићи
32.7%  (34)
Постоје и непремостиве су
22.1%  (23)
Наука тек треба да открије
2.9%  (3)
Како већина каже
4.8%  (5)
Ukupno glasova: 104
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Биолошке разлике међу људима  (Pročitano 65667 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Gottago, hajde mi objasni nešto, po čemu je jedan crnac (iliti čamuga kako ti voliš da im tepaš) bolji od tebe, tako belog, sa plavom kosom i plavim okicama  :[5]Smile
Navedi mi bar 3 osnovana razloga.

Па црнац је свакако бољи од њега у: џепарењу, насилништву, разбојништву и да не набрајам даље у свим осталим врстама ситног криминала, затим бољи је у не рађењу ничега и изигравању жртве цео живот, узимању ничим заслужене социлајне помоћи. Smile

Срећа па ми још немамо тих проблемам јер чамугама још нисмо занимљива дестинација, али нажалост имамо цигане - савршену замену.

Мада како сам чуо, примили смо неке из Обале Слоноваче. Полако, али сигурно идемо у корак са светом. Мало што циганштуре морамо својим парама да издржавамо, а још ће сад ова стока крв да нам сиса.
Evo ga jos jedan "rasno-svestan, cistokrvni Srbin"  Smile Smile
Bez vas zabave ne bi ni bilo  Smile ... gde je bf?  Smile Smile

Ja bih molio cenjene moderatore da obrate paznju na recnik naseg Dukija, jer ipak nije rec o klasicnim frustracijama kao kod dragog nam bf-a, vec je to u slucaju Dukija otislo na neki veci nivo ... hvala  Smile

Naravno, Cigani uvek sluze kao pogodno tlo za odvracanje paznje ljudima od problema koji su sustinske prirode za zemlju Srbiju
« Poslednja izmena: 24. Okt 2008, 14:33:15 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
Ja bih molio cenjene moderatore da obrate paznju

i ja isto. ovaj gej ne prestaje sa off topicom iako je zbog toga najuren na 72 sata
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Sony xperia
Citat
Ja bih molio cenjene moderatore da obrate paznju na recnik naseg Dukija, jer ipak nije rec o klasicnim frustracijama kao kod dragog nam bf-a, vec je to u slucaju Dukija otislo na neki veci nivo ... hvala
Ne trci ko zdrebe pred rudu. Nego pogledaj sta je vec napisano.  Smile
Hajde da koristimo umerenije izraze. Moze ??  Smile

« Poslednja izmena: 24. Okt 2008, 14:40:46 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
mislim na ugljeshu, crnca, chamugu. da li bi voleo takvog zeta ?

Питање је да ли би моја ћерка волела таквог мужа.
При томе ни године нису небитне.
Да имам ћерку од 16 не бих волео ни једног зета.
Да имам ћерку од 20 размислио бих шта је добро за њу.
Да имам ћерку од 28 рек'о бих нека сама одлучи и да ме не смара
Да имам ћерку од 32 вероватно би ми и чама био сасвим добар, као и било ко други
Да имам ћерку од 38 сам бих јој понудио чаму, ако нема никог другог...

Наравно, све то важи за прво заснивање породице (брак је ионако папир). После првог пута је ионако свеједно. Ни свадбе се обично не организују...

Дакле нису ствари црно-беле
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.61
mob
Samsung Z 240
Citat
mislim na ugljeshu, crnca, chamugu. da li bi voleo takvog zeta ?

Питање је да ли би моја ћерка волела таквог мужа.
При томе ни године нису небитне.
Да имам ћерку од 16 не бих волео ни једног зета.
Да имам ћерку од 20 размислио бих шта је добро за њу.
Да имам ћерку од 28 рек'о бих нека сама одлучи и да ме не смара
Да имам ћерку од 32 вероватно би ми и чама био сасвим добар, као и било ко други
Да имам ћерку од 38 сам бих јој понудио чаму, ако нема никог другог...

Наравно, све то важи за прво заснивање породице (брак је ионако папир). После првог пута је ионако свеједно. Ни свадбе се обично не организују...

Дакле нису ствари црно-беле

E ovo se zove argumentovan i racionalan post.
Gottago, nemam pojma odakle ti tolika mržnja prema svemu što nije "belo", ne znam da li su ti roditelji ili društvo usadili te bolesne ideje, ali bih se ja na tvom mestu zapitala i dobro zamislila.
Belci ne rasturaju drogu??? Daaaaaaaaaj molim te, ne budi dete.
Belci ne kradu?
Belci ne ubijaju?
Belci ne siluju?

Vidi samo najsvežiji primer Draže, velikog Srbina i pravoslavca, pogledaj šta je radio svojoj deci i supruzi.
Zgrožena sam koliko mržnje može da postoji u jednom tako mladom čoveku kao što si ti.
I ti si kao Sloven. Pa niko od nas nije čistokrvni Sloven. Toliko smo izmešani, da kad bi mogli da utvrdimo genski kod svakog od nas, verovatno bi pao u nesvest kada bi saznao čije sve krvi ima u tebi, meni, svima od nas.

Umesto da učimo i poštujemo dobre stvari kod drugih rasa, mi ih (tačnije vi arijevci)  omalovažavate i zalažete se za grozomorne ideje o njihovom istrebljenju.

Ljudi su različiti, imaju različite običaje, kulturu i tradiciju i to je super. Pa svi bi bili retardirani kada bi se međusobno razmnožavali.

Ova tema je prerasla u propagiranje fašizma, sa par izuzetaka koji su neopterećeni tim imbecilnim idejama, s toga bi je trebalo lockovati, dok ne padnu još teže reči i još bolesnije konstatacije.

I da, da li ti je Gottago palo na pamet šta ti drugi, "obojeni" misle o nama belcima? Razmisli malo o tome, umesto što maštaš o gasnim komorama.
Ako su ti tvoji čistokrvni tako superiorni, primerni i operisani od nasilja za razliku od ostalih, što su nas Srbe ubijali na najmonstruoznije načine u II S.R.?
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung 
Ове замерке око "неприкладних израза" би заиста имале смисла, да сами црнци не називају једни друге чамугама, као што и неки мало боље стојећи роми воле своје сународнике да зову иза леђа "прљавим циганштурама".

Исто и за Шиптаре. Земља им се тако зове, тако ословљавају сами себе (изрази Албанија и Албанац су много касније уведени у употребу), а ми кад то кажемо разне НВО и слична багра те оптужи за "говор мржње".

Међутим уважићу примедбу модератора и убудуће нећу користити горе помињане називе. Шиптари су изузетак. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.61
mob
Samsung Z 240
To nije izgovori za izlaganje fašisoidnih ideja i postavljanja raznih glupih linkova koji izazivaju rasnu i versku mržnju.
Manite se momci tih idiotluka, bolje nađite neke devojčice pa se sa njima zanimajte  Smile
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Sony xperia
@DuKiM57

Ok, to sto kazes, ali ne zaboravi jednu narodnu : " Ako je lud, ne budi mu drug ". Zasto bih koristio njihove izraze ?? Da li se time svodim na njihov nivo, postajem kao oni ?? Da li medju njima ima onih koji kriste izraze za sprdnju, da bi povredili drugog ?? Da li .... da ne nabrajam dalje.

Citat
Међутим уважићу примедбу модератора и убудуће нећу користити горе помињане називе.
Hvala na razumevanju.  Smile

@tarantulica
Citat
Manite se momci tih idiotluka, bolje nađite neke devojčice pa se sa njima zanimajte

Deluje primamljivo.  Smile

« Poslednja izmena: 24. Okt 2008, 16:27:37 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.61
mob
Samsung Z 240
Pa hvala bogu...em je lepše, em je zanimljivije  Smile
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
E ovo se zove argumentovan i racionalan post.
ne. to se zove filozofiranje. jos kao kaze nije sve crno belo, a upravo to zeli.
Citat
Gottago, nemam pojma odakle ti tolika mržnja prema svemu što nije "belo"
kakva mrznja?! zasto koristis metode natase kandic? nameces mi nesto, i ja sad kao treba da se satirem braneci se. nemam ja nista protiv parenja, ali sam protiv razmnozavanja. cak sta vise marie luv mi je jedna od omiljenih glumica.
Citat
, ne znam da li su ti roditelji ili društvo usadili te bolesne ideje,
mislim da je ipak drustvo. nego ko kaze da su bolesne?
Citat
ali bih se ja na tvom mestu zapitala i dobro zamislila.
pitao sam se vise puta. ne vidim nista ne normalno. ja nemam nista protiv obojenih, ali svaka ptica svome jatu.
Citat
Belci ne rasturaju drogu???
Belci ne kradu?
Belci ne ubijaju?
Belci ne siluju?
opet mi nameces kao natasa kandic Srbskome narodu.
Citat
Daaaaaaaaaj molim te, ne budi dete.
ja to zelim!
Citat
Zgrožena sam koliko mržnje može da postoji u jednom tako mladom čoveku kao što si ti.
i opet natasa kandic sa svojom propagandom. nego odakle ti tolika patoloska mrznja prema Srbskome narodu?  Smile
Citat
I ti si kao Sloven
da.
Citat
Pa niko od nas nije čistokrvni Sloven.
znam da niko od vas nije cist sloven.
Citat
Toliko smo izmešani, da kad bi mogli da utvrdimo genski kod svakog od nas, verovatno bi pao u nesvest kada bi saznao čije sve krvi ima u tebi, meni, svima od nas.
ja opet kazem, nas DNK je jedan od najjacih na celom svetu.
Citat
Umesto da učimo i poštujemo dobre stvari kod drugih rasa,.
natasha u svom elementu. pustio bi ja njega, al nece on mene. opet kazem ja sam sloven, ne arijevac. vidim da se ne razumes bas dobro kada mislis da ja i bf imamo iste stavove.
Citat
mi ih (tačnije vi arijevci)  omalovažavate
opet: ja sam sloven  Smile za omalovazavanje je (u mom slucaju) kriv deniken.
Citat
i zalažete se za grozomorne ideje o njihovom istrebljenju
svasta. ja sam ipak malo religiozan. procitaj 6. smrtni greh.
Citat
Ova tema je prerasla u propagiranje fašizma, sa par izuzetaka koji su neopterećeni tim imbecilnim idejama, s toga bi je trebalo lockovati, dok ne padnu još teže reči i još bolesnije konstatacije.
ti si kriva zbog toga. uleces ovde i pocinjes da "komuniciras". prosto da covek pomisli da si zbog necega ne zadovoljna.  Smile  Smile
Citat
I da, da li ti je Gottago palo na pamet šta ti drugi, "obojeni" misle o nama belcima?
nije mi palo. ja znam. nekada davno ziveo sam u JAR
Citat
Razmisli malo o tome, umesto što maštaš o gasnim komorama.
da zivimo u pravnoj drzavi, mogao bih da te tuzim za klevetu. zbog lazi koje mi nameces, necu ti vise poklanjati ovoliko paznje.

@tarantulica
Citat
Manite se momci tih idiotluka, bolje nađite neke devojčice pa se sa njima zanimajte

Deluje primamljivo.  Smile

njozi cemo dovesti lexija i mandiga. mozda budne mirnija.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.