Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Разлике између различитих раса код људи
Суштински не постоје
37.5%  (39)
Постоје, али се могу превазићи
32.7%  (34)
Постоје и непремостиве су
22.1%  (23)
Наука тек треба да открије
2.9%  (3)
Како већина каже
4.8%  (5)
Ukupno glasova: 104
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Биолошке разлике међу људима  (Pročitano 65812 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung 
Gottago, hajde mi objasni nešto, po čemu je jedan crnac (iliti čamuga kako ti voliš da im tepaš) bolji od tebe, tako belog, sa plavom kosom i plavim okicama  :[5]Smile
Navedi mi bar 3 osnovana razloga.

Па црнац је свакако бољи од њега у: џепарењу, насилништву, разбојништву и да не набрајам даље у свим осталим врстама ситног криминала, затим бољи је у не рађењу ничега и изигравању жртве цео живот, узимању ничим заслужене социлајне помоћи. Smile

Срећа па ми још немамо тих проблемам јер чамугама још нисмо занимљива дестинација, али нажалост имамо цигане - савршену замену.

Мада како сам чуо, примили смо неке из Обале Слоноваче. Полако, али сигурно идемо у корак са светом. Мало што циганштуре морамо својим парама да издржавамо, а још ће сад ова стока крв да нам сиса.
« Poslednja izmena: 24. Okt 2008, 02:21:43 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Sony xperia
Hajde da koristimo umerenije izraze. Moze ??  Smile

« Poslednja izmena: 24. Okt 2008, 03:07:52 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.61
mob
Samsung Z 240
Nisam znala da su belci "operisani" od nasilništva ( slučaj Draže "vernika", huligana na ulicama, grobara i delija..........), mene su belci olešili za komp (obili mi stan), čisto sumnjam da je to uradio neki crnac Smile Smile Smile
Romi, iliti Cigani su najbogatiji narod, oni nemaju svoju zemlju kao mi "normalni", nemaju granice - njihov je ceo svet. A i nisu svi takvi, mani se predrasuda.
Šta to govori?
Da su i tebe i tvoj narod ebali i omalovažavali  vekovima (Turci su nas ebuckali samo 500 godina i mnogi su dobro prošli za vreme njihove vladavine, više su nas ugazili fašisti, čisti arijevci), i ti bi radio isto to. Eto, ti si so called arijevac, pa opet imaš nasilničke ideje i sklonosti "sve bi ja to......" Smile
Nasilništvo čuči u svakom čoveku, u tebi, u meni, u svima nama...potreban je neki okidač da bi ono iz podsvesti prešlo u praksu  Smile

P.S. - uvek se vadite na pare...da li si ti ikad izdvojio iz svog džepa neki dinar i dao ga deci u ustanovama ili bolnicama, ili uradio makar šta da pomogneš nekom unesrećenom? Pazi, ne kažem da nisi, samo pitam.
« Poslednja izmena: 24. Okt 2008, 07:17:22 od tarantulica »
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Биолошке разлике постоје и оне су толико мале да то стварно не би требало да има оволику тему...

Оно што је битније јесте да постоје културолошке разлике које су огромне...
Тј, огромне су ако се допусти да уопште постоје...

Зато имамо пример Бразила и БФ-ових слика...
Зато имамо циганмале по целој Србији са клипа комбионџије...

Суштина свега је све то ставити у закон и систем и ко неће да се игра мора да сноси последице... Значи, само завести ред...
Без позитивне и негативне дискриминације...

Иста права, исте обавезе...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
Gottago, hajde mi objasni nešto, po čemu je jedan crnac (iliti čamuga kako ti voliš da im tepaš) bolji od tebe, tako belog,
ni po cemu. ovo chamuga je bilo upuceno duhu sekire da bi me lakse razumeo, posto za divno cudo nije razumeo "ugljesha".
Citat
mene su belci olešili za komp (obili mi stan), čisto sumnjam da je to uradio neki crnac
verujem ti. crnac nije imao priliku
Citat
Romi, iliti Cigani...
njihov kriminal je u velikom porastu. cak je i b-92 govorio o tome, a onda je neko rekao da izazivaju govor mrznje. sada ne sme da se govori koje su nacionalnosti pocinioci kriminalnih dala.
Citat
Turci su nas ebuckali samo 500 godina i mnogi su dobro prošli za vreme njihove vladavine,
imamo jaci DNK kod. pogledaj samo njih. ako si bila u turskoj, mozda si primetila koliko ima smedjokosih turaka. to su potomci janjicara. znaci mi smo njih oplemenili.
Citat
Eto, ti si so called arijevac,
ne! ja sam Sloven.
Citat
Nasilništvo čuči u svakom čoveku, u tebi, u meni, u svima nama...potreban je neki okidač da bi ono iz podsvesti prešlo u praksu
naravno. covek je agresivna zivotinja. beba kada se rodi ispoljava agresiju da bi mogla da udahne vazduh.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung 
Nisam znala da su belci "operisani" od nasilništva ( slučaj Draže "vernika", huligana na ulicama, grobara i delija..........), mene su belci olešili za komp (obili mi stan), čisto sumnjam da je to uradio neki crnac Smile Smile Smile

Мани ме празних прича и погледај мало свет око себе. Погледај Француску, Америку, Енглеску и многе др. земље, које имају те дивне људе у већим бројевима. Да ли белци тамо пљачкају, силују, растурају дрогу по улицама?

Што се тиче Делија и Гробара, до сад си могла да укапираш једну ствар. Код многих овде су они на неки начин, друштвено неприхватљиве појава (бар због насиља, ком су некад склони). Напротив код црнаца постоји само један правац: белац и њихова полиција су криви за све, зато ћу да седим и узимам социјалну помоћ њихове државе, а можда и да крадем.

Romi, iliti Cigani su najbogatiji narod, oni nemaju svoju zemlju kao mi "normalni", nemaju granice - njihov je ceo svet. A i nisu svi takvi, mani se predrasuda.

Јао, како су сјајни ти Цигани. Ево један светски путник је скинуо поклопац са сливника на улици (тачније низ целу улицу су сви поскидани), па сам увече колима упао ту. Сличних ствари имаш по целом граду. Човек је упао у отвор (пензионер), код Сава Центра, јер су и ту скинули све. А да ли си свесна да овакве и многе друге примере могу набрајати до сутра?

Нису такви? Па од чијих пара се онда граде станови за њих? Зашто се многим Србима који немају решено стамбено питање не помогне?

Šta to govori?

Da su i tebe i tvoj narod ebali i omalovažavali  vekovima (Turci su nas ebuckali samo 500 godina i mnogi su dobro prošli za vreme njihove vladavine, više su nas ugazili fašisti, čisti arijevci), i ti bi radio isto to. Eto, ti si so called arijevac, pa opet imaš nasilničke ideje i sklonosti "sve bi ja to......" Smile
Nasilništvo čuči u svakom čoveku, u tebi, u meni, u svima nama...potreban je neki okidač da bi ono iz podsvesti prešlo u praksu  Smile

"Моје насиље" или "насиље које ја проповедам" је насиље које би служило за одбрану идентитета ове државе, не за џепарење баба по улицама. Нисам фашиста, иако не видим ништа лоше у томе. Да си мало боље упућена, знала би да бар фашизам нема расистичких елеманата.

Немам ја ништа против црнца у Африци, али их не желим у Европи и не занимају ме њихове муке са глађу, жеђу, сиромаштвом, сидом, лудим диктаторима. Њихова ствар.

P.S. - uvek se vadite na pare...da li si ti ikad izdvojio iz svog džepa neki dinar i dao ga deci u ustanovama ili bolnicama, ili uradio makar šta da pomogneš nekom unesrećenom? Pazi, ne kažem da nisi, samo pitam.

Нису само паре у питању, али не треба ни то заборавити. Зашто да наше паре иду бескорисним циганима у џеп?

Што се мене тиче, кад сам у некој прилици дам новац. Нису велике своте у питању, али динар по динар од сваког прави разлику. Још само да те паре заврше тамо где требају, али то је друга прича. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.61
Да цигани немају државу није тачно. Њихова држава је Индија. Индија их признаје као своје. Оданде су и потекли.
« Poslednja izmena: 24. Okt 2008, 13:08:42 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung 
Одлично. Онда неће имати ништа против да им пошаљемо 400 000 "њихових". Smile Тамо би се савршено уклопили.
« Poslednja izmena: 24. Okt 2008, 13:12:07 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.61
Одлично. Онда неће имати ништа против да им пошаљемо 400 000 "њихових". Smile Тамо би се савршено уклопили.
Највећа популација цигана на свету је у Индији.

Те приче како су они "светски путници", "без граница и државе" и "да је цео свет њихов" су обичне глупости.
То би било ко када би за било који други народ говорио исто јер их има свуда. 
Такође они нису ни први ни последњи који су "номади".
« Poslednja izmena: 24. Okt 2008, 13:41:23 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung 

Највећа популација цигана на свету је у Индији.

Да, али у односу на укупан број становника Индије, цигани чине занемљрљиво мали део.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.