Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Разлике између различитих раса код људи
Суштински не постоје
37.5%  (39)
Постоје, али се могу превазићи
32.7%  (34)
Постоје и непремостиве су
22.1%  (23)
Наука тек треба да открије
2.9%  (3)
Како већина каже
4.8%  (5)
Ukupno glasova: 104
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Биолошке разлике међу људима  (Pročitano 65979 puta)
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
BlackBerry Torch
Hrvatu iz Amerike je sasvim zabavno razgovarati s nekima ovdje mada je intelektualna dobit jednaka onoj kao i kod pishanja uz zid. I dok se kapi odbijaju od zida, kao i cinjenice o neke trolove, ja samo pucketam od smijeha, ne glupostima nego naivnosti i nekoj djecackoj zelji da netko dokaze nedokazivo.

Ajd sad da prevedem to.
Meni su Rusi drag narod. Ne zelim da nestanu sa ovog svijeta. Ja ne zelim ni da Srbi nestanu s ovog svijeta. Niti zelim da bijelci nestanu s ovog svijeta. Jedino su mi svi ovi navodi o nekoj judeo-whatever uroti toliko hebeno neuvjerljivi da mi opet ono pishanje uza zid pada na pamet. Smile

Yebesh intelektualca koji ne zna programiranje i politikanta koji ne zna da se prikrije.
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49850
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
evo bf-ovog uzora:

« Poslednja izmena: 20. Okt 2008, 03:04:35 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
BlackBerry Torch
evo bf-ovog uzora:

Znas sta ne kuzim. Hitler je porijklom zidov takodjer - Rotchildova korijena, da budemo detaljni...
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
Znas sta ne kuzim. Hitler je porijklom zidov takodjer - Rotchildova korijena, da budemo detaljni...
rotsild je poreklom arijevac. bar tako pise na vasoj galaksiji.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
sasvim je jasno da hrvata iz amerike bash briga da li ce srbija postati slichna brazilu (odnosno gora jer nema prirodnih sirovina kao brazil )   . mene samo chudi shto neki navodni nacionalisti (ako to nisu samo u kafani   ) prizeljkuju takvu sudbinu svom narodu ...

Бразил је земља будућности. Има стабилан привредни и демографски раст и огромне ресурсе. Русији и Кини фали по једна ствар од тог светог тројства Smile
Наравно, о Америци и Европи у будућности је излишно и причати Smile

Citat
1. rusi imaju negativan prirodni prirashtaj   s druge strane ,ne-beli narodi (checheni, azerbejdzanci ,tatari ... )imaju pozitivan prirodni prirashtaj i postaju sve dominantniji faktor u rusiji ...

Проблем је идентификован. Решење није изазивати нереде са лојалним становништвом него повећати прираштај Руса и интегрисати мањина. Руска влада ради на оба поља.

Citat
2. krupni kriminal u rusiji kontrolishu jevreji , sitniji ulichni (droga,prostitucija ) kontrolishu "kavkaski" narodi

Ма да, а етнички Руси су неспособни да буду криминалци Smile Smile

Citat
3. zrtve kriminala su ogromnom vecinom rusi - npr ruske i ukrajinske devojke preprodaju "etnichki"   mafijashi , stizale su i do kosova ....

Највише се продају Молдавке, чак је то прва асоцијација на Молдавију. Колико има у Молдавији кавкаских народа?! Колико Јевреја тамо влада?! Smile

Citat
ruski narod zashticen nuklearnim oruzjem niko ne bi direktno napao

Не би нико споља морао ни да напада. Побуниле би се етничке групе које су веома зајебане. Сами Руси не би хтели да испуњавају влажне снове неког фирера, и нажалост би били злоупотребљени од анти-националних снага, као што је било у Србији. А бели народи Запада не би гледали на Русију као на неку водиљу, него би се радовали што се руска политика слаже са русофобним стереотипима, и подржавали би сваку побуну против Руске Федерације.

Citat
situacija je takva da bi nacional-socijalistichki rezim bio pozdravljen od vecine rusa (osim male grupe shljama slichne nashem LDP   ) .

М-да... само је ЛДП овде против вас "националсоцијалиста"... Нисам знао да је Феанор члан ЛДП-а... Истина, ни за самог себе нисам знао. Теби мора да је Чак Норис неки род, кад више знаш о мени него што ја сам знам Smile Smile
Него реци ти нама ко је ваш фирер у Русији... Може нека слика? Можда ипак човек има неки озбиљан план и тако делује... шта га знам Smile

Citat
razlika je u tome shto bi onda belci i utim zemljama malo otvorili ochi kad bi imali primer rusije.

Белци у тим земљама виде Русе скоро као Азијате, у сваком случају као нешто другачије од себе. Да ли се неко јавно чуди што нуде Турској пријем у ЕУ, а не нуде Русији?! Smile

Citat
shto se tiche chechena u checheniji - oni nisu problem i tema diskusije - mi govorimo o chechenima u moskvi ,st petersburgu i sl ...

Ма да... и Татари у долини Волге ти вероватно нису проблем. Теби је циљ да Русија остане у границама Московске кнежевине и да буде "расно чиста", можда са просеком година старачког дома.
Мислим да не треба трошити време на дискусију колико је цео Кавказ (северни и јужни) стратешки важан и колико је добро што су тамо ствари решене, силом према онима који су правили проблеме и сарадњом са онима који су прихватили Русију као своју земљу.
« Poslednja izmena: 20. Okt 2008, 10:59:23 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
Нисам знао да је Феанор члан ЛДП-а...

Језик прегризао!  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Па кад смо већ у ЛДП-у, можемо одмах да онсујемо фракцију. То је тамо по дифолту Smile Smile

Него доста шале, да поновим ја питање које сам поставио "расно свесном националсоцијалисти"

А шта ако неко живи у Србији, сматра себе Србином, његови пријатељи га сматрају Србином, сви рођаци себе сматрају Србима, говори српски и слави славу, а справа каже да има претке из Северне Африке?!
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49850
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
А шта ако неко живи у Србији, сматра себе Србином, његови пријатељи га сматрају Србином, сви рођаци себе сматрају Србима, говори српски и слави славу, а справа каже да има претке из Северне Африке?!

poslušaj šta Hitler ima da kaže...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dobro, i sta onda kad, recimo, Jevreji "istrebe" belu rasu, onda ce oni biti srecniji nego sto jesu?  Smile To je cilj Jevreja i svih nebelih rasa za zivota: Da istrebe belu rasu  Smile Smile Ok, ja pitam: i sta onda? Bice srecni i igrace kolo Smile Smile

Mis'im, ja znam da ovde neki ne procitaju uputsvto pre koriscenja organa, koji se zove mozak, koje kaze Pre koriscenja-promuckati , ali zasita ne bi bilo loze da se malo zapitate, gde je logika u tim vasim banalnostima? Ovo pogotovo vazi za nase domace "neonazi Srbe"  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Пошто свако "нормалан", пардон "расно свестан" зна да је расно мешање геноцид, ево на примеру једне потресне сцене геноцида. Не препоручује се млађим од 16 лета (да не претерујемо)

Бела жена спарингује са чамом у оквиру борилачке вештине / плеса који су измислили црнци.
Сваки Србин коме се свиди капоера је под отровним утицајем јудео-либрала Smile Србин или Српкиња који практикују капоеру су непријатељи српства чак и ако су генетски белци, пардон Срби Smile

п.с. Чекам одговор на питање... Можда нема струје, црк'о Маршал... нема везе и даље чекам одговор Smile
« Poslednja izmena: 22. Okt 2008, 09:31:32 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.