Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Разлике између различитих раса код људи
Суштински не постоје
37.5%  (39)
Постоје, али се могу превазићи
32.7%  (34)
Постоје и непремостиве су
22.1%  (23)
Наука тек треба да открије
2.9%  (3)
Како већина каже
4.8%  (5)
Ukupno glasova: 104
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Биолошке разлике међу људима  (Pročitano 65808 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
  ma sjajno  Smiley 1 ... idi pridruzi se ustashama koji tvrde da su srbi meshavina skupljena sa svih strana (vlasi,romi ,cerkezi ,turci .... ) ....   jesi li chuo za pojam  bela srbija  poznata i kao bojka ?

Немој се жестити и приписивати ми усташтво...  Smile

Ја само кажем да чист народ не постоји... Поготову се то не може рећи за нас који још не знамо да ли смо староседеоци Балкана или дошљаци из Пољске...
Суштина је да је српство нешто више од тога које смо крви...
Кажем ти можеш можда и да измериш "беле гене" једног дана али никада нећеш моћи да измериш српство!!!

У "белом свету" који ми је газио земљу и народ више пута мени је то довољно да се окренем српству а не "белој теорији"...

Капирам да ћу се лакше одбранити српством него белином!  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3

Ја само кажем да чист народ не постоји..

shta znachi cist narod ? svaki narod pripada odredjenoj rasi ,pa tako je sasvim sigurno da i srbi pripadaju beloj rasi . oni koji imaju gene iz afrike i azije svakako nisu srbi . Smile

ja nikad nisam tvrdio da narod chini samo rasa ,ali to je osnova koja se ne moze izbeci ,niti je moguce promeniti rasu a zadrzati kulturu.

Citat
Капирам да ћу се лакше одбранити српством него белином!  Smile

ako srpstvo postane isto shto i "brazilstvo" (svaki meshanac ga uzima kako mu padne na pamet  :[5]Smiley ,ne samo da ce nestati srba nego ce i sam naziv "srbin" postati podsmeh i poruga ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
BlackBerry Torch
Srpstvo nikad nece postati Brazilstvo, ne brini. Ne znaju Srbi igrat nogomet dobro kao Brazilci! Smile
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Budite ozbiljni sa bf-om, ma koliko to bilo tesko  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
shta bi bilo ako bi rusija usvojila nacional -socijalizam :

1. niko ih ne bi napao (nuklearno oruzje) .

2. stopa kriminala bi drastichno opala - jer ga uglavnom generishu jevreji (na visokom nivou) ,odnosno kavkasci (na nizem)

3. natalitet bi se podigao 

4. narkomanija bi praktichno bila iskorenjena   

5. doshlo bi do ekonomskog i nauchnog rasta (primer 3.rajha)

6. svim belcima u svetu rusija bi postala zvezda-vodilja ,dakle niko se ne bi iseljavao vec obrnuto ...

1. Постоје различити типови напада, и Совјетски Савез је имао нуклеарно оружје, па се распао. "Националсоцијализам" (нема ту ни нације ни социјализма) би изазвао унутрашње сукобе који омогућавају сваком непријатељу да победи без битке (није џабе Сун Цу још одавно рекао да је то највеће достигнуће)

2. Типична малограђанска опсесија криминалом и безбедношћу уплашеног појединца је основ сваког фашизма (у најширем смислу). У Саудојској Арабији и Северној Кореји нема криминала. Није га било ни у Енвер Хоџиној Албанији. Ако криминалом не сматрамо оно што ради сама власт, легално по њеним законима Smile

3. Дискутабилно. Уз диктатуре често иде дволичност, а само заклињање питање да ли би довело нову децу на свет.

4. Такође питање, с обзиром да пороци постоје и у диктатурама, само се успешно крију. Геринг беше волео да обуче хаљину Smile

5. Економски раст не може постојати у земљи која је растрзана унутрашњим слабостима. Трећи Рајх је имао веома мало мањина. Јевреји који су били главна мета су били интегрисани у Немачку и многи нису ни разумели шта их је снашло. У Русији би одмах дошло до сепаратистичких побуна које би помога Запад (белци  Smile ). Иначе, исти капиталистички Запад је помагао Хитлера у почетку.

6. Само сањај. Већина белаца нису присталице "националсоцијализма", а чак и да јесу њихов национални интерес би им био пречи. Екстремна десница је углавном антируски расположена. Уосталом, Хитлери нису сметали Чечени и Татари као савезници...

vec dan-danas je precizno moguce odrediti da li neko npr ima pretke iz male azije , sev. afrike ili evrope a trabunjanja o "jednakosti" polako ali sigurno padaju u vodu - zemlja se ipak okrece i pored inkvizicije Smile

А шта ако неко живи у Србији, сматра себе Србином, његови пријатељи га сматрају Србином, сви рођаци себе сматрају Србима, говори српски и слави славу, а справа каже да има претке из Северне Африке?! Smile

Капирам да ћу се лакше одбранити српством него белином! Smile

Пробај са Чедином белином, можда то упали. Ионако су ове "расно свесне" "визије" на том нивоу Smile

А ево примера како се језиком превазилазе расне разлике

Човек размишља на српском и на тренутак је заборавио на своју боју коже Smile
« Poslednja izmena: 19. Okt 2008, 11:43:35 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Srpstvo nikad nece postati Brazilstvo, ne brini. Ne znaju Srbi igrat nogomet dobro kao Brazilci! Smile
al igraju malo bolje od hrvata Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
BlackBerry Torch
al igraju malo bolje od hrvata Smiley

Nemoj da pitamo Kazakstan tko je bolji. Ili Armeniju... od kojih ste jos ono nogometnih/fudbalskih anonimaca pusili, a mi ih busili?

Nego nazad na temu, a posto su spomenuti Brazilci, nije li bijeli covjek dosao tamo NAKON Columbove budalastine? Brinuti za bijelce u Brazilu je skoro ista glupost kao i brinuti za Arape u Francuskoj.
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49817
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Brinuti za bijelce u Brazilu je skoro ista glupost kao i brinuti za Arape u Francuskoj.

aaaхахахааа... свака част царе...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
  sasvim je jasno da hrvata iz amerike bash briga da li ce srbija postati slichna brazilu (odnosno gora jer nema prirodnih sirovina kao brazil )  Smile . mene samo chudi shto neki navodni nacionalisti (ako to nisu samo u kafani  Smile Smile) prizeljkuju takvu sudbinu svom narodu ...

------------------------------------------

chinjenice o rusiji :

1. rusi imaju negativan prirodni prirashtaj  Smile s druge strane ,ne-beli narodi (checheni, azerbejdzanci ,tatari ... )imaju pozitivan prirodni prirashtaj i postaju sve dominantniji faktor u rusiji ...

2. krupni kriminal u rusiji kontrolishu jevreji , sitniji ulichni (droga,prostitucija ) kontrolishu "kavkaski" narodi  Smile

3. zrtve kriminala su ogromnom vecinom rusi - npr ruske i ukrajinske devojke preprodaju "etnichki"  Smile mafijashi , stizale su i do kosova ....

-----------------------------
prema tome : ukoliko rusija ne pochne da vodi rasnu politiku - rusi ce postati manjina u sopstvenoj zemlji (isto kao i srbi   ,beli francuzi ili amerikanci ,pa i englezi ,holandjani ,a kasnije i ostali beli narodi ). ruski narod zashticen nuklearnim oruzjem niko ne bi direktno napao - naprotiv ,situacija je takva da bi nacional-socijalistichki rezim bio pozdravljen od vecine rusa (osim male grupe shljama slichne nashem LDP  Smile ) .

shto se tiche ne-belih naroda , oni se ponashaju krajnje pragmatichno : napadaju ruse kad su slabi ,sklanjaju se kad su jaki .prema tome ,sigurno se ne bi suprotstavljali NS rusiji ,kad nisu mogli ni SSSR npr ....

shto se tiche "zapada" ,odnosno jevreja tamo - oni ionako zele da unishte rusiju i chine sve shto je u njihovoj moci da to postignu. prema tome ,to shto bi oni uradili ne bi se razlikovalo od onog shto sad vec chine  Smile Smile . razlika je u tome shto bi onda belci i utim zemljama malo otvorili ochi kad bi imali primer rusije.

shto se tiche chechena u checheniji - oni nisu problem i tema diskusije - mi govorimo o chechenima u moskvi ,st petersburgu i sl ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.