Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Разлике између различитих раса код људи
Суштински не постоје
37.5%  (39)
Постоје, али се могу превазићи
32.7%  (34)
Постоје и непремостиве су
22.1%  (23)
Наука тек треба да открије
2.9%  (3)
Како већина каже
4.8%  (5)
Ukupno glasova: 104
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Биолошке разлике међу људима  (Pročitano 65843 puta)
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
Ja nish(š)' ne kontam, mozak mi je ispran raznim hipi, judeo-liberalistich(č)kim, strano-plac(ć)enich(č)kim besedama - a nash (š) vajni bf je priznao da je od onih ch(č)ija je omiljena boja zelena   Smile Smile Smile
Boz(zh)e, ima li te?

O da, naravno, potrebna nam je josh(š) jedna naci-soc. drz(ž)ava, pa da se ovaj svet rasch(č)isti. Samo...gde c(ć)e Srbi? A daaaaa, pod sh(š)ljivu i to dz(ž)eneriku.

Samo, nije bf objasnio kako c(ć)e to natalitet porasti, jer Srpkinje ne radj(đ)aju iz drugih razloga, a ne zbog Jevreja, komunista, cigana i crnaca (koji ch(č)ine 0,000000002 % stanovnish(š)tva Srbije), a i ruski tajkuni su se upravo obogatili na prodaji narkotika, tako da cela ta prich(č)a ne pije vodu nekako... Smile
« Poslednja izmena: 18. Okt 2008, 22:46:19 od tarantulica »
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
 *********************************************** ....  Smile Smile ,a ja da se vratim nekim ozbiljnijim stvarima  ... 

Rasa i kriminal :

zvanichne statistike o :

1. broju ubistava : http://www.nationmaster.com/graph/cri_mur_percap-crime-murders-per-capita

2. broju silovanja : http://www.nationmaster.com/graph/cri_rap_percap-crime-rapes-per-capita

3. broju napada : http://www.nationmaster.com/graph/cri_ass_percap-crime-assaults-per-capita

primeticete da je j.afrika druga po ubistvima (iza kolumbije  Smile Smile ) ,a prva po ostalim kategorijama - sluchajnost naravno ...  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 18. Okt 2008, 22:54:08 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
BlackBerry Torch
Nista kod ultra desnice ne pije vodu. Kako ce i piti vodu kad je sve suho?

Jbs ga, ako nemas nista na sta bi se u zivotu oslonio (inteligencija, obrazovanje, osobne kvalitete, duhovno bogatstvo...) e, onda ti treba nesto drugo da bi sam sebi se cinio bitan, a ne sitan. Takvima snaga lezi "u grupi" a najlakse se grupirat u naciju, rasu...

Sazaljevati? Treba li ih sazaljevati??? Ma kakvi... nosi tu gamad sto dalje...
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Справа која мери српство?  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
Za bf-a:
Da srećo, ja sam tarantulica i povremeni sam konzument indijske konoplje, kanabisa, marihuane, ganz(ž)e ili kako ti je milije.
Ali, bez obzira na to, meni nije potrebno krdo istomišljenika da bih se osećala sigurno. Dovoljno verujem u sebe i svoju inteligenciju da bih smela svoje stavove, pa čak i poroke javno da iznosim, za razliku od tebe, koji posle par piva i okupljenih istomišljenika oko sebe izlaziš na ulicu i svađaš se sa kontejnerom, jer je i on, je li, kriv, za judeo-liberalističku propagandu koja sistematski uništava Srbe.
Nema problema, reeeci, vratiću stari potpis, neka je to najveća briga.

P.S. - nisi mi odgovorio iskreno na pitanje.

P.P.S.- mrzi me da kucam po tvom in alfabetu, meni su milija naša srpska slova, sa sve kukicama.
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Справа која мери српство?  Smile

dosadan si bre vec  Smile ,eto ti pa gledaj ,daj krv i proveri :

http://www.dnaancestryproject.com/?gclid=CNSRjOPVsZYCFQSB1Aodni7IKA

http://en.wikipedia.org/wiki/Genetic_genealogy

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
Справа која мери српство?  Smile

dosadan si bre vec  Smile ,eto ti pa gledaj ,daj krv i proveri :

http://www.dnaancestryproject.com/?gclid=CNSRjOPVsZYCFQSB1Aodni7IKA

http://en.wikipedia.org/wiki/Genetic_genealogy

Wikipedia ne laže...mada imam jedan konstruktivan predlog za bf-a kako da sačuva svoju čistu Srbsku krv i čistu Srbsku krv svojih potomaka, ali neću to iznositi javno, a i suviše je komplikovana procedura... Smile Smile Smile
Ako te bf to baš jako zanima, i ako si spreman i svoje telo na žrtvuješ zarad "čiste, arijevske, SrBske krvi", daj mail, pa ću ti poslati plan i program Smile
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
 koliko se to tebi pametnoj  Smile ne svidjalo , http://www.dnaancestryproject.com je vrlo ozbiljna studija koja je ukljucila bukvalno 1000-de ljudi raznih rasa i meshavina rasa . istina ne moze da se sakrije i zaista ce uskoro postojati "sprava" ,odnosno egzaktna metoda kojom ce biti moguce odrediti poreklo svake osobe .

vec dan-danas je precizno moguce odrediti da li neko npr ima pretke iz male azije , sev. afrike ili evrope a trabunjanja o "jednakosti" polako ali sigurno padaju u vodu - zemlja se ipak okrece i pored inkvizicije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Али човече, одакле су преци Срба ако се не може са сигурношћу рећи ни шта су Срби?
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Али човече, одакле су преци Срба ако се не може са сигурношћу рећи ни шта су Срби?

ma sjajno  Smiley 1 ... idi pridruzi se ustashama koji tvrde da su srbi meshavina skupljena sa svih strana (vlasi,romi ,cerkezi ,turci .... ) ....   jesi li chuo za pojam bela srbija poznata i kao bojka ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.344 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.