Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Разлике између различитих раса код људи
Суштински не постоје
37.5%  (39)
Постоје, али се могу превазићи
32.7%  (34)
Постоје и непремостиве су
22.1%  (23)
Наука тек треба да открије
2.9%  (3)
Како већина каже
4.8%  (5)
Ukupno glasova: 104
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Биолошке разлике међу људима  (Pročitano 66044 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
jaka stvar ,poznato je da su avganistanci meshanci ,shto slike i dokazuju  Smile :

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
ајде нек неко каже какве су тачно разлике у мишићној структури црнаца и белаца? И чиме их 'ране тамо на Јамајци?

Озбиљно каква је разлика у мишићној структури?
Ima razlike pricoa sam sa jednim covekom koji je doktor i rekao je da oni imaju vise misicnih vlakana sto je dokazano sada nisam ja trazio po netu ali sigurno ima,  i jos nesto crnci ne mogu da izdrze duze u vodi od belaca Smiley a i logicno je dali si video nekog crnca koji pliva Smiley jeste glupo ali veoma znimljivo poredjenje, a pored toga crnci mogu vise da skacu i pogledaj sportove u ateltici trcanje na primer brzi su od belaca sto je dokaz tih misica. Jeste da sam laik za te stvari ali nadam se da sam bio jasan.
« Poslednja izmena: 27. Sep 2008, 03:36:13 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
jaka stvar ,poznato je da su avganistanci meshanci ,shto slike i dokazuju 

Реч "мешанци", односно мелези се у не-екстремним круговима, рецимо у школи, обично користи за људе у Америкама, где су се мешале популације разних континената.
У школи сам богами учио да су белци Арапи, па чак у великој мери и Индуси, како је и наведено на оном сајту Smile

Citat
А ти ћеш да им забраниш да буду Срби, ако се тако изјашњавају. Са којим правом?!?

ne zabranjujem im ja nego priroda . i to je jasno i sa te slike koju si postavio - i sam se pitash u sebi kog je porekla taj chovek ?

А шта ти си природа? Smile
Још ниси одговорио шта то у биологији човека чини разне расе непријатељима. Да ли је то неки ензим, агенс, хормон, ген... Који је то биолошки механизам? Smile Smile
А "тај човек" је један од најпознатијих спортиста Србије, тимски играч који овој земљи доноси медаље. Боље да он буде младима идол него белац Кристијан Голубовић Smile
И нисам се питао ког је порекла, то ме не занима, него у коју би га расу класификовао, у контексту ове расправе Smile

Citat
istorija medjutim dokazuje da opstaju samo nacije koje su zasnovane na bioloshkoj osnovi - japanci ,kinezi,rusi ,nemci i nadam se srbi ...

Индуси, Арапи, Турци... колико они векова постоје?! Мада њих неки сматрају белцима, можда си променио мишљење, а?
Такође, не видим зашто бразилска или мексичка нација не би опстале још дуже време Smile
Са друге стране, многе "биолошки чисте" нације имају катастрофалне демографске трендове.

Citat
gugl jews in wermacht ...

Занимљиво, проверићу кад стигнем... Него нешто ме занима.
Да ли ти желиш рећи да су Јевреји, за које си рекао да имају "зао ген" Smile били војници Вермахта, коме се видим дивиш?! Smiley 1
Полујеврејин са можда "пацовским очима" је био неки генерал војске Трећег рајха... па стварно си ми "мало" контрадикторан Smile
Осим тога:
Ако је полујеврејин могао бити генерал у војсци националсоцијалистичке државе, зашто онда полуиндонежанин не би могао бити Србин у Србији устројеној према националсоцијалистичким правилима?! Smile
Опет контрадикција Smile

Citat
drzavu ne prave nikakvi "gradjani" nego narod

У било ком савременом правном систему само грађанин може имати одређена права и обавезе, одговарати пред судом... Народ то не може, као што ни Бога не можеш позвати за сведока пред судом, ма колико ти веровао у истог.
Мада онај народ који је водио "националсоцијалистичку" политику је био колективно осуђен, ако се не варам... За сада једини народ коме се то догодило...

Citat
srbi su svoju shansu sjebali 27.marta - i to je sve shto imam da kazem po tom pitanju ...

srbi su svoju shansu sjebali 1991. - то је све што ће чедиста рећи по том питању. Много сте бре исти.
То ти је лепо објашњено и на оној теми о неком новом маршу Smile

А сада скрећем пажњу посетиоцима теме да следе потресне слике геноцида, пошто је расно мешање геноцид

Ненад Зимоњић и његова бела жена Smile
Замолио бих модератора да ову слику геноцида остави, јер овде је у едукативне сврхе Smile
« Poslednja izmena: 27. Sep 2008, 10:25:22 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3

У школи сам богами учио да су белци Арапи, па чак у великој мери и Индуси, како је и наведено на оном сајту Smile

trazi da ti vrate pare jer su te ochigledno (vidi se sa slike) prevarili Smile

Citat
А шта ти си природа? Smile

ja mogu da tvrdim bilo shta - ali i sam si pocheo da se pitash koje je poreklo zimonjica Smile . a odgovoricu ti dole i na to pitanje  Smile .

svakom choveku je jasno da rasni meshanci nisu srbi - chak i onom kome je judeo-liberalizam osprao mozak ochi ipak funkcionishu kao i autonomni nervni sistem.

Citat
Још ниси одговорио шта то у биологији човека чини разне расе непријатељима. Да ли је то неки ензим, агенс, хормон, ген... Који је то биолошки механизам? Smile Smile

odgovorio sam ti 1000 puta ali ti si izgleda suvishe neinTELEgentan  Smile : bioloshke razlike stvaraju kulturne razlike ,odnosno drugachiji nachin zivota - ne moze se ziveti na istom mestu kao u cigan-mali i kao u evropskoj zemlji  Smile

Citat
А "тај човек" је један од најпознатијих спортиста Србије, тимски играч који овој земљи доноси медаље.

masovni sport je samo zabava . i isto bih mislio o njemu i da ima plavu kosu i beo ten - sportisti su samo zabavljachi .mogao si da nadjesh nekog nauchnika tamnije koze pa da raspravljamo ...  Smile

Citat
Индуси, Арапи, Турци... колико они векова постоје?! Мада њих неки сматрају белцима, можда си променио мишљење, а?

samo turci imaju neki drzavni kontinuitet. ipak , i ove dve grupe su postale homogena rasna meshavina i zato opstaju .

Citat
Такође, не видим зашто бразилска или мексичка нација не би опстале још дуже време Smile

opstace - kao nacija meshanaca , sa odgovarajucim nachinom zivota  Smile

Citat
Да ли ти желиш рећи да су Јевреји, за које си рекао да имају "зао ген" Smile били војници Вермахта, коме се видим дивиш?! Smiley 1

rekao sam da ni 3.rajh nije trazio "apsolutnu chistotu" kako ti ponekad odvalish  Smile .  da ne citiram ponovo dejvida lejna ...  Smile

Citat
]Ако је полујеврејин могао бити генерал у војсци националсоцијалистичке државе, зашто онда полуиндонежанин не би могао бити Србин у Србији устројеној према националсоцијалистичким правилима?![/b] Smile

polujevrejin je lichio na nemca jer je i njegov otac jevrejin vec imao dosta bele krvi.a i to je bio izuzetak. mozda bi 1/8 indonezanin mogao da se klasifikuje kao srbin ,ali ne i 1/2 . medjutim ,ako se dozvoli naseljavanje vece grupe ne-belih naroda ,onda ce za kratko vreme ovo postati nacija "polutana"  Smile - a ne srba

Citat
У било ком савременом правном систему само грађанин може имати одређена права и обавезе,

u savremenom ,tj judeo-liberalnom  Smile ... fizichko lice pred zakonom i pripadnik naroda koji formira drzavu su dve razlichite stvari ...

Citat
Ненад Зимоњић и његова бела жена Smile

zimonjic je poreklom crnogorac , a oni imaju taj "mediteranski"  Smile izgled i rachunaju se u belce . striktno govoreci , on nije chisto slovenskog porekla kao ni njegova zena - ja nisam rekao da nije belac ,ali si ti posumnjao ,shto znachi da bioloshke razlike ipak postoje  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
svakom choveku je jasno da rasni meshanci nisu srbi - chak i onom kome je judeo-liberalizam osprao mozak ochi ipak funkcionishu kao i autonomni nervni sistem.

Ето Милошевићеве флоскуле "сваком човеку је јасно"... А већи проценат је на овој анкети гласао да расне разлике практично не постоје, него што их је гласало да су непремостиве... Биће да њима нешто није јасно Smile

Citat
bioloshke razlike stvaraju kulturne razlike ,odnosno drugachiji nachin zivota - ne moze se ziveti na istom mestu kao u cigan-mali i kao u evropskoj zemlji  

Занимљива теорија, још само кад би била тачна.
До таквог закључка можеш доћи само дебелим извртањем и бирањем чињеница које теби одговарају.
1. Расне разлике, као и културне, воде порекло углавном од различитих услова средине одакле је неко. Не живи се исто у тропској и у поларној клими...
2. Постоје огромне разлике између људи исте расе, како рекох између Руса и Холанђана... конкретно су те разлике много веће него између Руса и припадника мањине који живи у Русији.
Питај Путина и Медведева ако мени не верујеш...
Или рецимо да Афроамериканац има сличније навике белцу из Америке, него неком другом црнцу из Конга.

Citat
mogao si da nadjesh nekog nauchnika tamnije koze pa da raspravljamo ...  

Пре пар десетина страница били неки поприлично црнпурасти индијски математичари... Могу и опет да поставим слике, само сутра Smile

Citat
i ove dve grupe su postale homogena rasna meshavina i zato opstaju .

Занимљиво, занимљиво...
Значи ипак признајеш Индусима и Арапима право на опстанак...
Можда признаш и да могу да угрозе твоје драге W.A.S.P. Амере Smile

Citat
fizichko lice pred zakonom i pripadnik naroda koji formira drzavu su dve razlichite stvari ...

Пред законом обично и не постоји припадник народа који формира државу.
Постоји у случају српске мањине изван граница Србије, захтева за држављанство и томе слично. И погоди, нема никаквог "биолошког" теста ко је Србин, а ко не. Србин је онај ко се тако изјасни.
Иначе смо пред законом сви равноправни, бар би требало тако да буде.
Иначе сам против даривања Рома са 30 поена, то није равноправност и уноси поремећаје у школски систем.

п.с. Видели смо Зимоњића, који је за бф-а белац, а сад неко ко то вероватно није, а бељи је.

Башар ал Асад, председник Сирије

пс. пс. И даље ми није јасно како је неко ко је полујеврејин могао у Трећем рајху да буде генерал, а син Индонежанке и Србина не може у Србији да буде Србин Smile
« Poslednja izmena: 27. Sep 2008, 21:30:39 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
БФ, смешно је ово што причаш из простог разлога што сви ми овде МОЖДА знамо своје порекло у прошлих 300-400 година максимално... Справа која рачуна колико си процената Словен, Србин, белац или нешто слично не постоји...

Претпостављам да познајеш историју и претпостављам да си схватио до сад да Срби нису били народ кад су дошли на Балкан и да је тешко уопште дефинисати појам Србин... Нешто као чист Србин, Словен, Немац, Рус, белац једноставно не постоји...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ево илустрација разлика...
Саудијски шеик сиријског порекла прогласио је фатву за убиство никог другог до Мики Мауса  Smile
« Poslednja izmena: 27. Sep 2008, 22:03:55 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Sony xperia
Postovi sa uvredljivim off-om na Bf-ov racun obrisani.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ево илустрација разлика...
Саудијски шеик сиријског порекла прогласио је фатву за убиство никог другог до Мики Мауса  Smile

То је верска разлика Smile
Имаш вахабије белце (Сарајево), али видиш у нечемо смо слични (бф би рекао да је то биолошки Smile )
Они вичу "уби педера", као и овде неки Срби. Чак је и "мелодија" слична, навијачка Smile

И да се вратим на кратко на бф-ов опис Арапа и Индуса као "хомогене расне мешавине", што је као објашњене њиховог вековног опстанка. Па мешавина настаје од неких "саставних делова", зар не.
Бразил ће вероватно за сто година бити "хомогена расна машавина", а Мексико је највероватније већ до сада то постао.
У Америци то не делује тако из низа разлога који нису "биолошки", него историјски и политички. Дуга традиција дискриминације, "административно" одређивање шта је ко по раси на основу родитеља, касније "позитивна дискриминација", давање расној припадности статуса етничке мањине, и најзад проглашавање људи који говоре одређени језик (шпански) посебном расом - довели су до тога да интеграција у Америци не изгледа као могући исход...
« Poslednja izmena: 28. Sep 2008, 18:52:28 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 
ne morate biti toliko amuzicni u kompleksima svog verbalnog suparnika..govorim o duhu sjekire i bf-u!svako do vas ima svoje stavove ,mozete ih iznijeti ,ali ne vidim nikakvu korist od svadjanja ciji je ispravniji.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.