Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Разлике између различитих раса код људи
Суштински не постоје
37.5%  (39)
Постоје, али се могу превазићи
32.7%  (34)
Постоје и непремостиве су
22.1%  (23)
Наука тек треба да открије
2.9%  (3)
Како већина каже
4.8%  (5)
Ukupno glasova: 104
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Биолошке разлике међу људима  (Pročitano 66293 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 draga moja sekiro ,neshto si otupela  Smile ... lavlji chopori se bore izmedju sebe bash zato shto su genetski razlichiti ,odnosno svaki chopor je porodica i chlanovi su u nekom srodstvu  Smile . a poshto lovine ima koliko ima - svako daje prednost slichnijim genima .... isti sluchaj i sa vevericama ,travkama i bilo kojom zivom tvari ....

afrikanci ,belci i meshanci nikad ne mogu imati iste  osobine - shto smo i pokazali par puta na ovoj temi raznim statistikama ...

zashto je nekom lakshe da se slozi s drugom osobom koja ima iste biloshke potrebe i mogucnosti , a sa tim uslovljenu kulturu i uopshte "duhovnu nadgradnju" ? stvarno ne znam  Smile  Smile .....

kinezi izgradili i kinezi grade - kinezi ce biti rasa gospodara u j.i. aziji .... meshanci to ochigledno ne mogu  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
lavlji chopori se bore izmedju sebe bash zato shto su genetski razlichiti ,odnosno svaki chopor je porodica i chlanovi su u nekom srodstvu 

А теби је сродник баш сваки белац?!
Ево ако признаш, напуштам ову дискусију... Само ћу те убудуће често подсећати да су ти рођаци Хавијер Солана, Тони Блер, Бернар Кушнер, Бил Клинтон, Џорџ Буш, Вацлав Хавел, Анте Павелић, Марко Перковић Томпсон, Анте Ђапић, Андреас Цобел, Јанез Јанша, Весли Кларк...

Рекао сам заболе чопор да ли је други чопор сродан 99,5% или 99,7% - пошто се генетске разлике унутар исте врсте мере промилима. Код људске врсте су чак и мање.
Наравно, чопор не доноси рационалне одлуке, него на нивоу инстинкта, где ради чуло мириса... Могу ти објаснити, само ми прво реци да ли су ти они горе наведени рођаци... Ајде, ајде, бар тројица од њих нису Јевреји, па онда одабери себи три бела рођака Smile

Citat
afrikanci ,belci i meshanci nikad ne mogu imati iste  osobine

Просечан Рус и просечан Татарин поприлично одбојно реагују на овај призор

Ето ипак једне сличности, дакле сличности су ипак могуће, што је и требало доказати (ШТД).
Са друге стране, белцу из Холандије то је поприлично нормално, бар полиција одавно не штити такве настраности тамо - нема ни потребе. Слично важи и за белца из Манчестера, одакле је та слика.
Дакле - белци из различитих земаља се више разликују у ставовима, него белац и припадник друге расе из исте земље

Citat
zashto je nekom lakshe da se slozi s drugom osobom koja ima iste biloshke potrebe i mogucnosti , a sa tim uslovljenu kulturu i uopshte "duhovnu nadgradnju" ? stvarno ne znam 

То је само у твојој глави тако, што однос према горњој и другим "тековинама" западне цивилизације потврђује.
Владимир Путин се сада боље слаже са Ху Ђингтаом него са Дејвидом Милипротом, пардон Милибландом...

Citat
kinezi izgradili i kinezi grade - kinezi ce biti rasa gospodara u j.i. aziji .... meshanci to ochigledno ne mogu 

Ама, не рече ти мени - како то Кинези опстају међу припадницима друге расе, или мешанцима?! Постоји тамо известан расизам са обе стране, било је инцидената (које ћеш можда преувеличавати) - али мањина од 25% Кинеза сасвим слободно ради и живи у Малезији. Тамо нису демонстрирали за права Тибета Smile

Друго, зар заиста "мислиш" да у овом ступњу глобализације (коју су неки бели народи отпочели) нешто значе регионални појмови, типа "Југоисточна Азија"?! Да ће се на томе стати?!
Или да појам "Европа" има неко мистично значење које ће одбити утицаје других?!? Па Европа није ни континент, ту се географи углавном слажу...

Али прво да се изјасниш о твојим белим рођацима чија сам имена навео Smile
« Poslednja izmena: 07. Sep 2008, 09:32:28 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 to da je srbima genetski slichniji ante pavelic nego konfucije je bolna istina . ali je istina i da su hrvati i srbi mnogo isprepletaniji (i kulturno i rodbinski i na sve druge nachine ) ,nego srbi i kinezi ,ili hrvati i vijetnamci ...

slike koje si izneo su bash primer multikulturalizma - dakle drushtva za koje se ti zalazesh : ljudi bez rasnog,nacionalnog i na kraju bez sexualnog identiteta  Smile  . taj tvoj prosecni holandjanin je "slep za boje" - on ljude ne posmatra prema rasi ,ali ni prema "sexualnom opredeljenju"  Smile Smile Smile

nemam ni ja nishta protiv kineza u kini ? imamo li mi pravo na srbiju za srbe ?

kinezi izbegavaju rasno meshanje i uglavnom zive u zatvorenim zajednicama svuda u svetu (slichno jevrejima  Smile ).ako i dozvole rasno meshanje , to sigurno nije sa nekim crncem sa ulice  Smile ,nego traze bogate i uspeshne pripadnike bele rase ...  Smile  . tako da ako izgradjuju maleziju i afriku - to chine zbog sebe   Smile

---------------------

kad smo kod kineza - da li si video na onom programu koji su pravili za otvaranje OI makar jednog ne-kineza da predstavlja kinu ? . jednostavno ljudi su ponosni shto su kinezi i ne zanima ih meshanje ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mislim da je vezano za temu. francuska fudbalska reprezentacija nekad i sad.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 samoubistvo nacije  Smiley 1 . naravno to pochinje od malih stvari - muzika ,fudbal ,ciscenje ulica .... plan je jednostavan ici na ljudsku slabost : zashto bi platio francuza 200 franaka kad moze i crnac za 50 ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
to da je srbima genetski slichniji ante pavelic nego konfucije je bolna istina . ali je istina i da su hrvati i srbi mnogo isprepletaniji (i kulturno i rodbinski i na sve druge nachine ) ,nego srbi i kinezi ,ili hrvati i vijetnamci ...

И коју смо поуку извукли?!
Да нису сви белци један чопор, па не треба тако чопоративно реаговати на све остале... Они најближи и испреплетани су се често клали много више него они "биолошки различити".

Citat
slike koje si izneo su bash primer multikulturalizma - dakle drushtva za koje se ti zalazesh : ljudi bez rasnog,nacionalnog i na kraju bez sexualnog identiteta

Да да, ти боље од мене знаш за шта се ја залажем... Иначе, нађи где сам рекао да сам за "мултикултурализам". Мени је и сам тај појам глуп, као и сви остали либералистички Smile
И нећеш опет проћи са заменом теза: Да ли признајеш да Рус и Татарин реагују сличније на геј параду него Рус и Холандез?! Smile

Citat
imamo li mi pravo na srbiju za srbe ?

Гамсахурдија је рекао "Грузија Грузинима", Сакашвили наставио тако да се понаша. Мени је то доказ против оних прозападних да су Осети и Абхази имали право на самоопредељење. Зашто да сад подржавам кад ти излазиш са сличним глупостима и тако себи скачем у уста?!?
Према уставу за који сам и сам гласао Србија је држава Срба и осталих грађана, и ја сам задовољан тим решењем, да не кажем поносан. Зна се ко је носилац суверенитета, зна се и да су грађани народности који овде вековима живе такође пуноправни. Срби никада нису имали "алатке" сличне srbosjeku, нити су прогањали у већој мери грађане других народности изван зоне конфликта. Познато је да има Мађара који су чланови или гласачи СРС...
Држава треба да контролише имиграцију ако се она испостави као проблем. Наравно,то треба вагати и са другим проблемима. Срби из дијаспоре (укључујући ту и аутохтоне Србе у околним државама) имају пуно право на држављанство и боравак овде. То немају они који се не изјашњавају као Срби, и то је предност конститутивног народа. Наравно, приликом имиграције Срба треба водити рачуна да се Српска не испразни... но то није овде тема.

Али кад поменух СРС - зар ниси приметио да си мета подсмеха српских националиста на овом форуму!?
Одговори самом себи зашто је то тако, мени одговор није потребан.
« Poslednja izmena: 07. Sep 2008, 16:08:47 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 izvukli smo pouku : dok belci postoje mogu i ratovati i ziveti u miru . ako belaca nema ,onda nece biti rata - bice vechni mir - mir groblja   Smile

ti se zalazesh za veseli multikulturalizam  Smile : vijetnamci,crnci, albanci u srbiji  Smiley 1 - pa vest za tebe : sve to vec imash u holandiji ...

noramalan pas i normalan chovek reaguju slichno na gej paradu ? i shta to dokazuje ?  Smile

srbiju nisu stvorili "ostali gradjani "  Smiley 1 - i ako u srbiji "ostali gradjani" postanu vecina - srbije nece ni biti

ako su  ti i ljudi koji misle kao ti "nacionalisti" - sachuvaj me boze ....  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
izvukli smo pouku : dok belci postoje mogu i ratovati i ziveti u miru . ako belaca nema ,onda nece biti rata - bice vechni mir - mir groblja   

Е све си занимљивији...
Биће прилике, читао сам једну занимљиву књигу, па ћу ти показати шта су све Кинези измислили много пре Европе.
И одакле ти то да неће бити белаца? Главу горе, зар нису белци напреднија, паметнија и еволутивно способнија раса?! Smile

Citat
ti se zalazesh za veseli multikulturalizam   : vijetnamci,crnci, albanci u srbiji 

Реч је о асимилацији. Ако жена из Вијетнама удата за Србина не постане Српкиња, њена деца хоће. Наравно, и такву имиграцију треба контролисати.

Citat
noramalan pas i normalan chovek reaguju slichno na gej paradu ?

Дај молим те... Како то "нормалан пас" реагује на геј параду? Како реагује на гологузи хетеросексуални пар који се вата у парку јер нема где... Знаш оно кад Ђенку јури џукела Smile
Стварно си непресушни извор инспирације, још мало па ћеш и Руфутабиса да претекнеш.

Citat
ako su  ti i ljudi koji misle kao ti "nacionalisti" - sachuvaj me boze .... 

Могуће да читаш само своје постове, шта га знам...
На форумима је аутизам честа појава. Smile

Citat
5a. Недозвољено је пропагирање нацизма, фашизма, расизма и свега сличног што је у супротности са идејама српског национализма. Свака порука која крши ово правило биће пребачена у "Депонију".

Из правилника са форума једне странке у Србији којој се све може оспорити, али не и национализам Smile
Име форума нећу навести да не би било да га рекламирам. Ипак, цитат говори доста...

Међутим!

Овај пас очигледно није нормалан пас. То је зато што је јеврејски Smile Smile
« Poslednja izmena: 07. Sep 2008, 16:36:58 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 ako se ispune zelje tebe i tvojih judeo-liberalnih prijatelja ,svi cemo postati jedna velika smedja rasa ....  Smiley 1 a na ovoj planeti su izumrle vec mnoge perspektivne vrste i rase ....

geni se ne mogu asimilovati - kao shto pas ne moze da postane konj ako zivi u shtali ,tako  i azijat ne moze da postane srbin-sloven-belac ako zivi u srbiji  ....

normalan pas reaguje na agresivnog ludaka - priroda ga je obdarila chulom da moze da oseti opasnost po sebe .

chitam i tudje postove - i shvatam da ima "nacionalista" i patriJota koji su gori nego LDP ...  Smiley 1

nacionalizam bez rasne svesti - majmun stoji na glavi i duva u frulu bez rupa  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Neverovatno  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.123 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.