Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bill Maher o "bezazlenosti" i "normalnosti" religije  (Pročitano 18221 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia Luvmya 520
Dokazi? Pa lepo onda ih pokazi, sem ako su oni u nekom drugom prostoru i vremenu u dimenziji daleko odavde  Smile
Ti si neko ko nesto tvrdi, ne ja.

Ti tvrdis da Bill Maher prima naredjenja od masona ( "elitista" ) i radi po tima naredjenjima. Dokaz za to je sta ?
( tvoje misljenje ? )
Ti tvrdis da su amerikanci glupi a ti si pametan. Dokaz za to je sta ? ( tvoje misljenje ? )
Ti tvrdis da je za vecinu amerikanaca JFK-a ubio Lee Oswald. Dokaz za to je sta ? ( tvoje misljenje ? )
Ti tvrdis da " Jevreje koriste Bilderberg ekipa tipa Rothchild, ta ista ekipa sto drzi Izrael u shaci. " Dokaz za to
je sta ? ( tvoje misljenje ? )

Sa druge strane ja ne iznosim nikakve tvrdnje o nicemu. Ovom temom ne tvrdim da je Bill Maher rekao istinu o religiji nego sam pitao ostale clanove da iznesu argumente ako smatraju da Bill nije rekao istinu o religiji.
Citat: sez
inace bili maher je vrli cionista i okultista,samo malo se pravi naivan Smile
Da li bi bio ljubazan da nam kazes gde mozemo videti izjave Bill-a Maher-a koje govore o vaznosti lokacije zivota jevreja ili postojanju "natprirodnih" sila, ili ti ovo tvrdis samo da bi nesto tvrdio ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
inace bili maher je vrli cionista i okultista,samo malo se pravi naivan Smile
hm,daj mi Boze oci da ne vidim mozda cu progledati,ne daj mi oci da vidim,a da postanem slep.(ovo je Biblijski pogled,da ne bude nove zabune. Bozji mir svima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia Luvmya 520
hm,daj mi Boze oci da ne vidim ,ne daj mi oci da vidim,a da postanem slep.
Ovo je vec odradjeno.
Citat
mozda cu progledati
Ne bih se kladio na taj scenario.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
hm,daj mi Boze oci da ne vidim ,ne daj mi oci da vidim,a da postanem slep.
Ovo je vec odradjeno.
Citat
mozda cu progledati
Ne bih se kladio na taj scenario.
ne postoji kladionica koja bi ovo primila,dozivela bi totalni bankrot kase!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia Luvmya 520
Tako je, sanse da religiozna osoba progleda su ravne nuli, kladionica bi zbog tog poteza izgubila kredibilitet i dozivela bankrot.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Tako je, sanse da religiozna osoba progleda su ravne nuli, kladionica bi zbog tog poteza izgubila kredibilitet i dozivela bankrot.
po obicaju govoris nelogicne iskaze. ja sam napisao da bi kladionica bankrotirala jer kladionica radi na principu da vecina gubi a manjkavi je dobitak,a hriscanin ne sumnja u Hrista tako za njega tu gubitka nema tako da bi kladionicar pucajuc na tvoj iskaz da nema Boga ni Reci Bozje kako je pisana dobijao i tebi slicnima kojih je vecina,a na meni i slicnima i ako u manjini gubio jer mi nikad ne sumnjamo da ima Bog. kontekst si izvrnuo cak i kad je to licni stav nekog forumasa.kako tebi odgovara. malo realnosti i postovannja konteksta onog ko ga pise.
 ti se kladi na tvoj gubitak da nema Boga pa dobijaj i dalje. nemoj stavljati na nase polje kad vec nisi za to. mir tebi i svima. p.s. uzdam se da se razumemo po pitanju ne menjanja  konteksta sagovornika.jer ovde za to nema mesta,radi se o licnom stavu.ti ga ne mozes znati bolje od mene da bi mu menjao smisao. ja sam dobitnik u svojoj veri buduci da to ne ovisi od tebe ili nekog drugog nevernika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: bozjicovek
po obicaju govoris nelogicne iskaze. ja sam napisao da bi kladionica bankrotirala jer kladionica radi na principu da vecina gubi a manjkavi je dobitak,a hriscanin ne sumnja u Hrista tako za njega tu gubitka nema tako da bi kladionicar pucajuc na tvoj iskaz da nema Boga ni Reci Bozje kako je pisana dobijao i tebi slicnima kojih je vecina,a na meni i slicnima i ako u manjini gubio jer mi nikad ne sumnjamo da ima Bog. kontekst si izvrnuo cak i kad je to licni stav nekog forumasa.kako tebi odgovara. malo realnosti i postovannja konteksta onog ko ga pise.
 ti se kladi na tvoj gubitak da nema Boga pa dobijaj i dalje. nemoj stavljati na nase polje kad vec nisi za to. mir tebi i svima. p.s. uzdam se da se razumemo po pitanju ne menjanja  konteksta sagovornika.jer ovde za to nema mesta,radi se o licnom stavu.ti ga ne mozes znati bolje od mene da bi mu menjao smisao. ja sam dobitnik u svojoj veri buduci da to ne ovisi od tebe ili nekog drugog nevernika.
Po obicaju ti ne razumes sta je logika, sta je stvarnost, sta je vid a sta je slepilo ( nepostojanje vida ).
Ti samo navodis da ja bilo sta izvrcem bez ikakvih argumenata.
Ti si dobitnik u tvojim fantazijama o jevrejinu koji je " sam svoj otac i sam svoj sin ".
Super dobitnik super fantazije.
« Poslednja izmena: 27. Dec 2011, 18:53:58 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Citat: bozjicovek
Po obicaju ti ne razumes sta je logika, sta je stvarnost, sta je vid a sta je slepilo ( nepostojanje vida ).
Ti samo navodis da ja bilo sta izvrcem bez ikakvih argumenata.
Ti si dobitnik u tvojim fantazijama o jevrejinu koji je " sam svoj otac i sam svoj sin ".
Super dobitnik super fantazije.

kladionica se nametnula samo da ne umisli citaoc da je to naziv teme! ovde je rec o Hristu i spasenju kao dobitku,da se malo ponovi sustina.
 u sustini ti kao da ne razumes da onaj kladionicar koji tipuje na ono sto milioni drugih tipuju i nema neku vajdu 100 din zarade za koju zvaku. onaj koji je ozbiljan u nakani da dobije velik ulog tipuje upravo kako si rekao na skoro fantaziju za posmatraca sa strane,znajuc da je tu glavni dobitak ako ga dobije i da je sam u dobitku,dobija najvise i sve,kladionica ostaje ispraznjena kad takav opali na tom sto baca naglasak,jer niko ne ide tako daleko. super dobitnik,super fantasticnosti. bas tako.
 vidi ko je dobio u nojevom potopu? milijarde ili osam njih,osam dusa? razlog. tipovali na fantasticnu Bozju rec obecanja! doista ona je uvek fantasticna i deluje ludo mudrome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia Luvmya 520
  kladionica se nametnula samo da ne umisli citaoc da je to naziv teme! ovde je rec o Hristu i spasenju kao dobitku,da se malo ponovi sustina.
 u sustini ti kao da ne razumes da onaj kladionicar koji tipuje na ono sto milioni drugih tipuju i nema neku vajdu 100 din zarade za koju zvaku. onaj koji je ozbiljan u nakani da dobije velik ulog tipuje upravo kako si rekao na skoro fantaziju za posmatraca sa strane,znajuc da je tu glavni dobitak ako ga dobije i da je sam u dobitku,dobija najvise i sve,kladionica ostaje ispraznjena kad takav opali na tom sto baca naglasak,jer niko ne ide tako daleko. super dobitnik,super fantasticnosti. bas tako.
 vidi ko je dobio u nojevom potopu? milijarde ili osam njih,osam dusa? razlog. tipovali na fantasticnu Bozju rec obecanja! doista ona je uvek fantasticna i deluje ludo mudrome.
Ti ne zelis da shvatis da koristis reci na papiru ( biblija ) kao dokaz nekog desavanja ( a toliko nerazuman sigurno nisi ).
Protiv pravilnika foruma i protiv zakona u vecini drzava je da tebi bilo ko osporava tvoje pravo na verovanje da je jevrejin koji je navodno rodjen pre 2000 godina i dalje ziv i da je taj jevrejin u tvojim verovanjima nekakav "gospod bog".
Ali je isto tako protiv pravilnika foruma i protiv zakona u vecini drzava da se to verovanje natura kao stvarnost onima koji to verovanje nemaju.
Kada bi ti to uspeo da shvatis, onda ja ne bi imao nikakvu potrebu da tebi objasnjavam sta je biblija, sta u njoj pise i sta ti stihovi predstavljaju.
Niti bi ti imao potrebe da pricas pricu o potopu ili bilo koju drugu biblijsku pricu.

Ovo je tema o potpunom masakru logike i bankrotu inteligencije koji se nalazi u potpuno pogresnom tumacenju biblije koji zovemo religija.

Ako zelis da objasnis da u tvojoj religiji ima trunke logike i trunke inteligencije, izvoli, moje su usi sirom otvorene.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Ti ne zelis da shvatis da koristis reci na papiru ( biblija ) kao dokaz nekog desavanja ( a toliko nerazuman sigurno nisi ).
Protiv pravilnika foruma i protiv zakona u vecini drzava je da tebi bilo ko osporava tvoje pravo na verovanje da je jevrejin koji je navodno rodjen pre 2000 godina i dalje ziv i da je taj jevrejin u tvojim verovanjima nekakav "gospod bog".
Ali je isto tako protiv pravilnika foruma i protiv zakona u vecini drzava da se to verovanje natura kao stvarnost onima koji to verovanje nemaju.
Kada bi ti to uspeo da shvatis, onda ja ne bi imao nikakvu potrebu da tebi objasnjavam sta je biblija, sta u njoj pise i sta ti stihovi predstavljaju.
Niti bi ti imao potrebe da pricas pricu o potopu ili bilo koju drugu biblijsku pricu.

Ovo je tema o potpunom masakru logike i bankrotu inteligencije koji se nalazi u potpuno pogresnom tumacenju biblije koji zovemo religija.

Ako zelis da objasnis da u tvojoj religiji ima trunke logike i trunke inteligencije, izvoli, moje su usi sirom otvorene.

ne znam zasto nameces novu temu ,da je ovo sto pisem protiv pravilnika foruma. nametanje nekom da veruje je losa procena tvoja. niti sam ja inkvizicijski vernik sile niti ocu verovati da je adminiostrator foruma u takom duhu.dobro pazim da kad ulazim u forume tamo pise religija. ako ce pravilnik foruma glasiti da se na u naslovljenom forumu religija ne sme pisati vise o Bogu i licnom misljenju o tome,onda ce mo jos razmisliti sto dalje,dotle...
     meni je licno zao ako ovakim dijalogom u krug skoro zavrtimo nekom citacu u glavi,a opet zao mi je i onih koji oce ici dalje u pracenje ove diskusije. iskreno mislim na obe strane i pokusacu samo jos jednom da solomunski presecem ovaj los cvor.
   pitam te i ovaj put,koju Bibliju citas.svi koji poznaju pojam Biblije cak i ateisti ovde ne negiraju da se citati uzimaju iz nje od strane vernika.kako stvari stoje s tobom? ako negiraas Bibliju,a ovo jeste nacin sa tvoje strane slepom biva jasno,koju onda ti koristis? ako ce mo citirati nesto iz Svete Knjige onda ajmo da je prvo ustolicimo u onome sto je ljudski red,da ona jeste u kompletu Biblija. ako pak necemo ondas budimo iskreni pa recimo da u nju ne verujemo kao sto to iskreno kazu ateisti i onda oni na kontu jasnog stava razumljivo citiraju iz nje i to na svoj nacin diskutabilo obaraju ili bar pokusavaju,.dok ti jos ne iskazujes svoj jasan status ili je priznjes da jeste celina i taku je koristis,ili ne. jer reci jeste celina a potom reci petar je ko zna ko,pavle isto,Isus neki jevrejin bez ikakog je smisla. ateisti to ne rade tako.jedno je ne verovati a drugo koristiti deo iste. ili kako sa kazao koristiti njen naslov samo na koricama a sadrzaj negirati,licnosti sve,samog Gospoda cak. sto je mnogo,mnogo je. muslimani bi te oderali da im dirnes u coveka a kamoli u Boga. mi to ne cinimo,samo iskamo malo razuma,presabiranja u osnovne logicke stavove i iskreno objasnjenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.