Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bill Maher o "bezazlenosti" i "normalnosti" religije  (Pročitano 18237 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia Luvmya 520
Znas li ti uopste o cemu pricas ? Da li sam u tom postu napisao pored linka sa koga je ovaj citat i ovo:
Nisam stigao sve da procitam sa tog linka i necu da ulazim u razgovor koji sa ovom temom veze nema.
Kao sto rekoh tvrdnja "iz niceg nastaje nesto" je identicna religijskim tvrdnjama da "postoji druga forma coveka" sem ove koju znamo ili "da ce oni koji su mrtvi da se vrate u zivot".
Citat: RavenDark
Za 11 godina nisi naucio Engleski?  To je stvarno zalosno... Ako nisi naucio onda pocni da ucis, nikada nije kasno, mozes lepo rec po rec i sam ces uspeti nisam ti ja potreban.  Bill je stoka koju treba ubiti jer radi sa elitiste ali nije vazno, vazno je da dok god ima "pametnih" Amera koji i dalje veruju da sprovode mir po svetu, bice njegovog shoua.  Ja im vec ovde otvoreno kazem da su glupi jer jesu glupi, ali sta je tu je, vidim da si se pridruzio njihovim redovima, a to je strasno zalosno.  Na Jug?  Gde je najvise glupih?  Blago tebi, bas se interesujem gde si ti to bio pa si zakljucio da su oni pametni, mozda u NASA?
Govorio sam tecan engleski pre nego sam ziveo u Engleskoj 3 godine ( pre 11 godina u SAD). Ti i dalje ne vidis da inteligentni ljudi u SAD nece da se uplicu u stvari koje je nemoguce dokazati kao sto je napad na WTC koji su amerikanci pazljivo organizovali i sproveli. Ziveo sam u Cleveland-u OH 11 godina, obisao sam dosta drzava i zbog nacina na koji ameri zive i razmisljaju a koji se razlikuje od zivota i razmisljanja u Srbiji/Evropi ne mogu da ih nazovem glupim. Njihov nacin zivota je prilagodjen njihovom nacinu razmisljanja, narodi su svugde isti,
svugde ima i 'ovakvih' i 'onakvih'. U nicemu ne podrzavam anglo-americku imperiju, niti to radi Bill Maher.
Citat: Magic Master
За вјерника преданог вјери са правом и може да се припише све што је племенито и добро.
Bombasi samoubice, katolicki svestenici koji sistematski siluju decu nisu "predani vjeri" ?
« Poslednja izmena: 22. Nov 2011, 16:34:41 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Ljudi sa izvanrednim vrlinama prava su rijetkost.

Jos su redji vernici za izvanrednim vrlinama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia Luvmya 520
Da je to tako svijet bio daleko ljepše mijesto za život. Ali nažalost nije. Ljudi sa izvanrednim vrlinama prava su rijetkost.
Da li ti ovim impliciras da ne postoje normalni, razumni, svesni ljudi ?!?
Ko su ljudi sa "izvanrednim vrlinama", oni koji veruju u imaginarnog jevrejina koji ce da se posle dva milenijuma "vrati na Zemlju" leteci na oblaku ?
Koji to covek ( zakon ) drzi monopol nad "izvanrednim ljudskim vrlinama" ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Nokia 6220
Covek koji cini dobro zato sto je konstruktivan bi cinio dobro i bez religije. Covek koji cini dobro da bi otisao u raj bi nas sve digao u vazduh da mu to garantuje odlazak u raj( kao sto i rade ). Meni je Hristova filozofija pomogla na unutrasnjem planu, kao sto je i mnogima pomogla, ali ljudsko drustvo je suvise inertno da bi se desila promena na sirem planu. Samim tim je i religija na nivou celog drustva samo sredstvo manipulacije.
« Poslednja izmena: 22. Nov 2011, 19:45:42 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia Luvmya 520
Covek koji cini dobro zato sto je konstruktivan bi cinio dobro i bez religije.
Tako je, to je vec rekao inkredibl6.
Citat
Meni je Hristova filozofija pomogla na unutrasnjem planu, kao sto je i mnogima pomogla, ali ljudsko drustvo je suvise inertno da bi se desila promena na sirem planu. Samim tim je i religija na nivou celog drustva samo sredstvo manipulacije.
Po recima Hrista ne postoji "Hristova filozofija", reci koje je on govorio su reci njegovog Oca, zivot koji je on ziveo i smrt u 33-oj godini u koju je neizbezno isao je volja njegovog Oca.

Sta je primer pomoci "Hristove filozofije" ?
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Nokia 6220
Citat
Po recima Hrista ne postoji "Hristova filozofija", reci koje je on govorio su reci njegovog Oca, zivot koji je on ziveo i smrt u 33-oj godini u koju je neizbezno isao je volja njegovog Oca.
Kazem "Hristova" jer je Isus taj koji je izlozio tu filozofiju ljudima, i recima i delima.
Citat
Sta je primer pomoci "Hristove filozofije" ?
1) Naucio sam da tezim radosti, a ne uzivanju. Samim tim moja sreca mnogo manje zavisi od spoljnog faktora. Po kriterijumima vecine, mozda sam i lud  Smile
2) Kao sto rece apostol : "Kad sam slab, tad sam silan", ili sam Isus: "U svetu imate nevolju, u meni imate mir. Ne brinite, ja sam pobedio svet" . Ovo treba proziveti kad ti je objektivno tesko, da bi moglo da se diskutuje o tome.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50169
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung Galaxy S24
Bombasi samoubice, katolicki svestenici koji sistematski siluju decu nisu "predani vjeri" ?

Наравно да нису. И то сигурно и сам знаш.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Citat
Nisam stigao sve da procitam sa tog linka i necu da ulazim u razgovor koji sa ovom temom veze nema.
Klasika ljudskog ponasanja i rezonovanja. Ne procita ali zna da komentarise o neprocitanom kao i da neprocitano nije u okviru teme.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
niti to radi Bill Maher
Ko ga placa onda?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Nokia 6220
Samo da stavim slicicu  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

religion.jpg
(50.92 KB, 460x432)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.