Obiljne veze su se pokazale kao nemoguće u ovoj varijanti. Dokle god je strogo seks to je po meni ok. Nisam ja Rim pomenuo da bih ispao pametan ili zanimljiv, već da ilustrujem koliko današnje društvo od mladih ljudi pravi retarde. 25 godina je potrebno da se jedinka homo sapiensa osposobi za iole pristojan posao, pa mu samim tim ne ide u prilog da zasniva porodicu sa 18. Nekad su decu od malena obučavali za usko profilisan posao i mogli su da stvaraju porodicu od 17 pa na dalje. Ali ne, da bi milion profesora nebitnih predmeta mlatilo praznu slamu, mi se školujemo eonima. Mlad čovek od 18 godina bi trebalo da zrelo odlučuje o svom životu. Ako je normalan nema te matorke koja bi ga prevela žednog preko vode, ma koliko iskusna bila. Kao da je sad tvoja drugarica pedofil. Nije ona pedofil, ona bi samo trebalo da se zabrine što je seksualno privlači klinac koji pojma nema o seksu. Zar joj nije bolje da nađe zrelog jebača i da uživa ?
Lepe su klinke, zategnute, glatke, ali nemaju pojma, ali opet, tako ja ramišljam. Možda sam ja lud.
« Poslednja izmena: 28. Jun 2011, 19:15:39 od Fahrenheit »
kad se TACNO postaje ova kategorija, posto znam slucajeve koji su docekali penziju bez da su i malo emotivno sazreli ... i ko odredjuje ko je i kada emotivno zreo... to mozes da kazes za coveka sa kojim TI lezes u krevet uvece i sa kojim TI pravis dorucak ujutru i prolazis kroz vasa zajednicka sranja, ali kako ti mozes da donosis sud o tome koliko je neko drugi emotivno zreo? Po pricama prijateljice? Po dosadasnjem iskustvu za zabavljanjem sa 15 godina mladjim deckom - koga nemas? Po etici, moralu i vaspitanju... baba mi je pricala da to tako ne treba... sta ce komsiluk da kaze? ili jednostavno "mislim da je to pogresno"
Poenta cele ove price je i u njenom naslovu. Ono sto i tebe i nju najvise zabrinjava je "da ne pukne bruka"... ka o i u filmu koji je, inace, opasno sranje, moram se nadovezati.. bruka ce da pukne na ovaj ili onaj nacin, to je neminovno. Ona to zna, osim ako joj vrana nije popila mozak. I bice bruka ne zato sto su oni uradili nesto strahovito lose, nego zato sto ih ocenjuju i procenjuju ljudi kojima je baba pricala da to tako ne treba i koji misle da ona svojim "mocnim zenskim oruzjima" manipulise i zloupotrebljava "nevinog malog sirotog decacica".
ova tema pocinje da lici na to da ona njega bicuje u mracnoj tamnici, a on ima 13 godina i juce je prvi put video zensko
E fala qrcu da je neko primetio da to nema nikakve veze sa njom...i nije njena stvar...zapravo to je samo i problem...realan problem...ovo drugo su sve neki problemi koji zapravo ne postoje...