Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 15:50:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Biljeske o jednom skandalu  (Pročitano 10608 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
osecanja postoje da bi se neminovno povredjivala, svaka osecanja, ne samo ona emotivna... tako se desava i nikako drugacije, to se ne moze izbeci.

nekome ovako, nekome onako, nekome srce pukne ranije, nekome kasnije, nekome nikada ne pukne, ali mu pukne nesto drugo... nervi ili slepo crevo  Smile

Kad bi svi ziveli po istom sablonu gde bi tu zapravo bio "zivot"  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung Galaxy S Advance
Definitivno cu morati da skracujem postove, poshto vidim da ih niko ne chita  Smile
upravo sam prichao o tome shto je simijon napomenula

short version:
I uvek, ma koliko mi tezili "modernizaciji" u tom pogledu... Postojace ta osuda sredine koja im nikada nece dati mira... Ipak... Vrlo su osetljivi ti pogledi na takve veze...

Izvinjavam se shto moram da skrenem paznju da svi mnogo blagoklono gledamo na ovaj odnos, mirno reagujemo, analiziramo prednosti i mane, pa chak se i donekle divimo klinji...

Uzmimo u obzir da je u pitanju neki srednjovechni profa sa nekom maloletnicom i situacija bi vrlo brzo promenila tok... i srazmeru...

Не дао Бог да сазнам како моју ћерку теслачи неки матори дркеља који би требало да је образује, васпитава и оцењује, а он уместо тога манипулише њеном душом и телом. Веруј ми срала би му се у живот од данас до вечности, у почетку перфидно да моје дете не зна али сигурно. Упропастила бих га и професионално и економски и социјално а на крају би му и главе дошла.

I u pravu je... dovoljno je pomisliti samo takvu scenu, plus da je rech o bash vashem detetu...
Sve u svoje vreme, pa chak i ta razlika u godishtu...

Mogu da se kladim da biste vashem klincu koji kreshe profesorku dali kintu, tapshanje po ramenu  i najnoviji telefon da to i snimi, dok biste da je rech o vashoj cerki profi slomili kichmu a neki chak odrekli cerke (mada vishe mislim da bi bili onih sa "kichma" delom)...
« Poslednja izmena: 28. Jun 2011, 00:47:04 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
 Smile

vi ste u principu i vecina sjajni ljudi od kojih mogu, u pauzi kada me ne nerviraju, da cujem zaista iskrene i duboke stvari...a opet ste , bez obzira sto ste uzasno razliciti,  gomila nevjerovatnih likova u kojem god hocete smislu...i nadam se da ste i u privatnom zivotu jednako autenticni i jasni...

svijet je ljepse mjesto, a ja se veceras, izmedju ostalog...sjetih i sto sam sest godina manje- vise redovan clan Smile

pazljivo citam Dzobi...pazljivo vas citam sve...

Fahrenheit,

nismom u starom Rimu. mozda bi po nekim osnovama bilo bolje da jesmo, ali prosto nismo. i tu cinjenicu da nismo...u ovom slucaju bi trebalo da imamo u vidu.

vecina vas je iz velikih sredina...a definitivno velikih iz vizure mnogih vas u odnosu na mene i nju Smile
ja ne ocekujem da shvatite nepisana pravila i kodekse mjesta i naslijedja iz kojih ja poticem.
i koliko hrabrosti i zrtve treba da se podnese da odigras po pravilima koja se kose sa misljenjem vecine.
i necu da trosim energiju na to.
vi ni u najludjim snovima ne mozete ni da zamislite, a ni da shvatite sta bi bilo da se jedna takva stvar otkrije u mjestu u kojem se nalazi ona.

hajmo, stavimo na stranu to....

tesko da postoji pubertetlija koji po prirodi stvari moze biti diskretan...
a ona je zena kojoj osjecanja zamagljuju vid.
to je...losa kombinacija.

ja sam vrlo mlada usla prvi put u ucionicu...sa nepunih 25...sa nekonvecionalnim stavom, tetovazama i idejom da imam prava zivjeti svoj zivot na nacin na koji meni odgovara- jer to je moja jebena stvar.

medjutim, profesija kojom se mi bavimo...vrlo brzo me naucila da je odgovornost u nekim segmentima iznad mojih licnih interesa i da se bavim profesijom koja sahtjeva odsustvo sebicnosti te vrste u toj mjeri- jer je javan posao i posao gdje radite sa najosjetljivijim bicima na svijetu- sa djecom.

prostor da manipulisete sa njima je...beskrajan.
18 godina je iz vizure mojih i njenih ( 32-je) ogroooomna razlika. mogu da te pojedem za dorucak. mogu da te oblikujem kako ja hocu. ako hocu. svjesno ili nesvjesno. ono sto ne odradim svjesno odradice podsvjesno biologija.

to priznaje i ona.
sta mislite, ko je dominantan u odnosu?
sta mislite, na ciju inicijativu je sve pocelo?
sta mislite, ko odredjuje pravila?
ali...seks zaslijepljuje.
i to je potpuno okej.

moja prijateljica se nije nasla u situaciji u kojoj se nije nasla skoro svaka mlada profesorica.
da je predmet paznje koja prelazi granice odnosa profesor - ucenik.
pa i ja.
ona je samo odgovorila izazovu.
vecina ne odgovori.

Simijon,

to je jedan od pravaca u kome su moje misli letjele razmisljajuci o mojoj prijateljici.
imam sina od tri godine.
valjda je ljudski sto mogu da se prenesem u buduce situacija sa njim?

hajmo prakticno!
da li znate po novim zakonima...koje su konsekvence koje snosite u ovoj profesiji ukoliko se, ne daj Boze, otkrije da kao profesor imate odnos sa ucenikom?
i ...ako se otkrije da ste zapoceli sve to dok je lice bilo maloljetno, kao sto je u njenom slucaju?
pa se u sve to upletu roditelji?

jeza mi ide niz kicmu...gubitak dozvole za rad, otkaz ili u najgorem slucaju, ukoliko roditelji budu spremni da se jure po sudovima- zatvorska kazna je, vjerovali vi meni ili ne, cak i manja stvar naspram reagovanja i ponasanja mjesta u kojem se to desilo.

lov na vjestice.

prica o ljubavi i osjecanjima moze samo da te zakopa jos dublje.
ni ona sama ne moze jasno da tvrdi da li se radi o iskrenim osjecanjima ili strasti koja je produkt sindroma " zabranjenog voca".
a moji i njeni sugradjani imaju sluha za osjecanja, pa i strast ...taman koliko ja za nuklearnu fiziku.
i...pamte kao slonovi. ne zaboravljaju. u mom kraju ne vazi..." svako cudo za tri dana".
nema starog Rima tamo odakle ja dolazim.
sodoma i gomora je drugacije vrste.

zasto vam sve ovo govorim?

stvari nisu jednostavne u ovom slucaju.
nisu dza ili bu.

isto tako...mozda sve prodje neopazeno ( mada po njihvom odnosu ne bih rekla da je prevelika mogucnost)...

ja samo zelim da umirim osjecanja koja se javljaju kao prijatelju, kao majci, kao profesoru...
i da mirne glave mogu da kazem da jesam prijatelj nekome...ciji mi se postupci ni najmanje ne dopadaju, a pri tom nije neko ko upire prstom, i  ne zeli da razumije o cemu se radi...

ona je ...meni jako vazna.
i nervira me sto su mi osjecanja u vezi svega...toliko oprecna.

hvala vam jos jednom.
svima Smile

zaista mi je zadovoljstvo da vas citam u vezi ovoga...

vjerovali ili ne...mnogo mi je lakse i jasnije kako da se najpravilnije postavim u vezi svega Smile
« Poslednja izmena: 28. Jun 2011, 03:36:33 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia krntija
Citat
ima vezu sa svojim ucenikom...koja traje izvjesno vrijeme,

najsssssssss  Smile

Inače, ja ne vidim ovde nikakav problem.

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
Šeširčiću moja prijateljica je imala vezu sa mladićem koji je tad kad su počeli imao 21 godinu a ona 35. Inače su radili u istoj firmi. Zašto su se spanđali? On jer nema oca a majka mu je pogubljena od kad je otac umro pa je tražio roditeljsku figuru u svom životu. Ona jer on jako liči na njenog muža od kog se par godina ranije razvela. Sve u svemu imali su dobar seks jer je po startnom dogovoru ta veza trebalo da bude strogo seksualna, ali nisu imali ništa osim seksa. Ona u njegovom krugu prijatelja nije imala šta da traži, njega njeni prijatelji nisu zanimali.

Međutim posle 3 godine stvari su se promenile. Ona je počela da razmišlja o tome kako da se zauvek useli u njegov život. Prvo ga je podstakla da u roditeljskoj kući sebi adaptira potkrovlje i tako dobije stan. Onda je počela da se na silu ubacuje u njegovo društvo i pri tome ga opasno posvađala sa nekoliko ljudi koji nisu bili spremni da je prihvate. Počela je da dolazi kod njega kući što se njegovoj majci nikako nije dopalo. Majka se konačno probudila i postala svesna da njenim sinom manipuliše mnogo starija žena. Tako su na poslu počela sranja, u kraju neobjašjiva demoliranja njenih kola, fizički napadi nepoznatih ljudi, pozivi telefonom njenoj majci i deci sa nimalo lepim porukama.

Iako je stalno kao mantru ponavljala da je sa tim dečkom zajedno jer im je lepo i da nema nikakve ozbiljne namere sa njim moja prijateljica je ozbiljno upropaštavala i svoj i njegov život. Kad su stvari već izmicale iz njenih ruku i kad već nije bilo lepo nikom pokušala je da ga vata na bebu i tu je konačno pukla. Tada je postalo očigledno da su priče o tome kako se samo lepo provode prazne reči ispod kojih je besramna manipulacija.

Razišli su se oboje slomljenih srca posle četri godine zabavljanja. Ona je na poslu dobila otkaz i zbog tračeva se udaljila od svih kolega. On se još tri godine emotivno raspadao i zvao je pijan noću. Njen sin koji joj je inače velika podrška u životu jako je osuđivao tu vezu. Od raskida između njih prošlo je 6 godina a i danas je prate posledice te afere gde god se okrene.  Taj mladić ima vanbraćnu vezu i dete ali nije hteo da se oženi tom devojkom.

Sve u svemu mnogo patnje, mnogo sukoba, mnogo uništenih godina i bola.

I sad me pitaš kako sam se ja postavljala prema celoj priči. Pa nisam imala želju da se postavljam nikako. Momka nisam upoznala i nisam želela da ga upoznam. Dok je bila preokupirana njim gledala sam da joj ukažem na njenu decu koju je zaboravljala. Kad je šutnuo provela sam sate na telefonu slušajući nagvaždanje i preživljavanje svega u njenoj našminkanoj verziji. Iskreno dva puta sam bukvalno zaspala slušajući je. Rekla sam joj u startu da se ne petlja u tu vezu, rekla joj nekoliko puta da se izvuče na vreme i da se emotivno ne vezuju i ostala uz nju do kraja čak i kad sam bila oštro protiv njenih postupaka. Ali to sve ne menja stvari iz mog prvog posta. Kad bih saznala da neko manipuliše mojim detetom ne bih čekala da mi detetu upropasti život nego bih reagovala brutalno i svim sredstvima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Balkanci... uvek mi imamo nešto "za dodati" Smile meni nije jasno zašto ljudi ne gledaju svoja posla nego idu i vode abrove po čaršiji, tračare... pf Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
a vidi...ako cemo realno...u ovom slucaju ti Balkanci nisu ni za inc gori od ''civilizovanih, demokratskih i humanih" zapadnih drustava...rekla bih- naprotiv.

oni tek nemaju sluha za ove stvari i ovu vrstu odnosa sa nekim ko je jos uvijek u skolskoj klupi...

da im se moze...jos bi na snazi bila inkvizicija...

u ovom slucaju ja se generalno slazem sa svima oko toga " drzati za ruku dok oluja ne prodje"...
sasvim je dovoljno sto sam svoj stav njoj predocila.
bez rukavica i celofana.
meni je samo vazno da to sto imamo razlicit pogled na to i sto nema moju podrsku u tome...ne narusi nas besprekoran odnos.

to sto imam dozu straha oko svega je valjda i realno.
jer volim, pa i brinem...da sve ne ode u pravcu koji bi mogao na duze staze da je previse kosta.

Simijon,

to je ono cega se plasim. ona nije u vezi sa emotivno zrelim muskarcem. to je ono sto ne smije da se izgubi iz vida...i sto moze biti izvor mnogih mucnih situacija i mimo toga da li ce neko da sazna ili ne.

pokusavam biti realna...koliko nas poznaje normalne veze odrasle zene, zene u maltene srednjim godinama u vezi sa...u ovom slucaju...pubertetlijom ?...

necu sad da tvrdim i kazem da cuda ne postoje, ali realno...to nije nesto svakidasnje i nesto sto imate priliku u zivotu da vidite cesto.
ili uopste da vidite u zivotu.

i...onda se namece pitanje....pa, mozda je razlog tome sto to...nije ni prirodno?

« Poslednja izmena: 28. Jun 2011, 13:07:50 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Citat
da li znate po novim zakonima...koje su konsekvence koje snosite u ovoj profesiji ukoliko se, ne daj Boze, otkrije da kao profesor imate odnos sa ucenikom?
Ako su vec krenuli sa licenciranjem, "popila" bi otkaz i izgubila bi licencu za rad. Tesko da bi je bas provlacili po sudovima...

Ali u svakom slucaju, konsekvence su dosta teske za nekoga ko zivi od tog posla...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
Pa i nije prirodno. Sama znaš da je za tog dečaka ona ili trofej ili ostvarenje pobede nad simbolom moći i dominacije. Za nju on je jednostavan i lagan zadatak naspram zahtevnih ozbiljnih ljudi srednjih godina. Ali sve bi bilo lepo da se završilo posle par susreta. nastavljajući dalje stvari će se nesumnjivo komplikovati jer koliko god ona želela laku vezu ona sama nije laka veza. A on je ostvario svoj cilj i sad sledi jedino nepoštovanje na koje ona neće smeti da reaguje.

Najbolje što možeš je da joj predočiš diskusiju na ovom forumu i da je pozoveš da raskine sa tim dečkom što pre. Samo tako možda može da izbegne skandal.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
nadam se da ce biti ispostovan reciprocitet kod kaznjavanja i da ce ova bestidnica biti adekvatno zakonski kaznjena,kad vec bambini ne odgovara kaznjvanje preko hrista
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 15:50:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.