Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 10:14:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Biljana Plavšić dolazi u Beograd  (Pročitano 60260 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Uništili ste mi post. Logično. To je samo još jedan u nizu dokaza da je velikosrpko-svetosavsko-megalomanskoekspanzionističkočetnička hegemonija sveprisutna sa daljnjom željom da uđe i u konačnici zatruje sve ne-srpsko na forumu. Planeri, naredbodavci, učesnici, pomagači, saučesnici i izvršioci ovih radnji su najveći heroji foruma te nekažnjeno žive i rade, uživajući, štoviše, ismijavajući žrtve tog nepravednoog postupka.

hitno se javi možda još ima šanse za tebe,mada sumnjam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
SonyEricsson k850i
'Topla ljudska priča'
Prvi dani slobode Biljane Plavšić

"Željna sam sunca i vazduha!", bilo je prvo što je rekla Biljana Plavšić otvarajući prozor u svom stanu na beogradskom Vračaru, pišu srbijanske Večernje novosti, donoseći 'toplu' priču o prvim danima na slobodi haške osuđenice Biljane Plavšić.

Ušavši u stan Plavšićeva je najprije otvorila prozor kako bi 'osjetila slobodu', a zatim dugo razgovarala s bratom Zdravkom i snahom Vasilijom. U razgovoru Biljana je kazala da je veoma iscrpljena, no ipak sretna jer je slobodna i ponovo sa svojim najbližim.

"Ostali smo s njom sve dok nismo vidjeli da joj je odmor, ipak, potreban poslije svega što je proteklih godina i ovih dana preživjela: duge godine zatvora i dane priprema za put, koji je i nama i njoj bio nestvaran do samog susreta. Onda nas je ispratila, kao i njeno ljubazno obezbjeđenje", ispričala je Vasilija Plavšić za Večernje novosti.

Prvo jutro na slobodi Plavšićeva je dočekala pozivajući na kafu brata Zdravka i Vasiliju.

"Pozvala nas je na jutarnju kaficu. Bio je to nekad naš, porodični ritual u Sarajevu, prije rata, a i posle, u Banjaluci i Beogradu. Ma, gdje god da smo bili zajedno. Raspremili smo stočić, postavila je šoljice, one malene iz kojih se nekad pila kafa. Isti stočić, isti milje, na njemu iste njene šoljice, kao nekad. U trenutku, osjetilo se, kao da i nije bilo zatvorskih dana. Biljana je blistala. Nevjerovatna je njena nova snaga i snažna volja da nas preživljeno ne dotakne", ispričala je Vasilija dodajući kako je
Biljana ponovo otvorila svoj telefonski imenik i telefonirala prijateljima koje nije stigla u utorak pozvati.

"U razgovoru, ona je ohrabrivala njih: „Ne brinite, dobro sam“. Govorila je kako miriše vazduh u Beogradu", istakla je Vasilija.

Nakon odsluživanja dvije trećine kazne u zatvoru Hinsebergu u Švedskoj, haška optuženica se poželjela i okrijepiti.

Snahi je rekla kako joj je potrebna jedna jaka pileća supa.

"Otrčala sam na pijacu i kupila jedno dobro pile i sav potreban zeleniš. Pristavila je sve to što sam donela. Čitav stan je zamirisao. Biljana umije lijepo da kuha. I njena majka, moja pokojna svekrva, sve nas je naučila vještini kuhanja. Zdravko i ja smo poslije otišli, željeli smo da se odmori", kazala je Vasilija novinaru Večernjih novosti.

Drugih zahtijeva Biljana nije imala, no brat Zdravko i njegova supruga odlučili su joj kupiti i novi televizor, jer kažu stari je bio dotrajao.

"Ni ovo nije trebalo, mada se obradovala. U trenucima kada mi odemo, značiće joj", kazala je Vasilija dodajući da Plavšićeva još nije spremna za susret s novinarima, te se izvinila u njeno ime moleći za strpljenje i razumijevanje.

ova prica me je istinski anula, evo suza suzu lije  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
baš lepo što te anula  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Sto da je vodi kuci, kad je zena kod svoje kuce...
Inace.. sta tebe briga sta se desava u Srbiji...
Ajde Bosanac, curik...

Kioliko puta trebam naglašavati da sam Hrvat? Dakle, samo zato što sam protiv zločinke koja je ubijala Bošnjake, ja sam Bosanac. Svaka čast. Gdje bi došli da svi tako razmišljamo? Hrvati su nakon što su srpsku vojsku u Hrvatskoj potpuno vojno porazili i ponizili dobroćudno i dobrosusjedski pomogli BiH koja je bila pod agresijom od Srbije i pomoći će opet ako zatreba. Da nije bilo pomoći moćne hrvatske vojske cijela BiH bi se danas zvala Republika Srpska. A i ta Repubilka Srpska je nastala tako što su snage Hrvata i Bošnjaka već bile na prilazima Banja Luci, te je bosanske Srbe od potpunog debakla spasila Američka vojna intervencija kako bi se izbjegla katastrofa Srba golemih razmjera. Budite zahvalni do neba Amerima jer su vam na pladnju ponudili 49% , dok vam je realno pripadalo 33%. O snazi hrvatske vojske dovoljno je rekao NATo kad su se njihovi vojni strućnjaci jednoglasno složili da Hrvatska miora biti na njihovoj strani, ukoliko žele postati nepobjedivi.  Smile
Mi u Republici Srpskoj patimo zbog tog velikog debakla,a t u Federaciji uzivaj u grandioznoj slobodi koju ti je donijela hrvatska oslobodilacka vojska u Bosni i Hercegovini.
Ruku na srce cestitamo ti na velikoj pobjedi..................
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
SonyEricsson k850i
Sto da je vodi kuci, kad je zena kod svoje kuce...
Inace.. sta tebe briga sta se desava u Srbiji...
Ajde Bosanac, curik...

Kioliko puta trebam naglašavati da sam Hrvat? Dakle, samo zato što sam protiv zločinke koja je ubijala Bošnjake, ja sam Bosanac. Svaka čast. Gdje bi došli da svi tako razmišljamo? Hrvati su nakon što su srpsku vojsku u Hrvatskoj potpuno vojno porazili i ponizili dobroćudno i dobrosusjedski pomogli BiH koja je bila pod agresijom od Srbije i pomoći će opet ako zatreba. Da nije bilo pomoći moćne hrvatske vojske cijela BiH bi se danas zvala Republika Srpska. A i ta Repubilka Srpska je nastala tako što su snage Hrvata i Bošnjaka već bile na prilazima Banja Luci, te je bosanske Srbe od potpunog debakla spasila Američka vojna intervencija kako bi se izbjegla katastrofa Srba golemih razmjera. Budite zahvalni do neba Amerima jer su vam na pladnju ponudili 49% , dok vam je realno pripadalo 33%. O snazi hrvatske vojske dovoljno je rekao NATo kad su se njihovi vojni strućnjaci jednoglasno složili da Hrvatska miora biti na njihovoj strani, ukoliko žele postati nepobjedivi.  Smile
Mi u Republici Srpskoj patimo zbog tog velikog debakla,a t u Federaciji uzivaj u grandioznoj slobodi koju ti je donijela hrvatska oslobodilacka vojska u Bosni i Hercegovini.
Ruku na srce cestitamo ti na velikoj pobjedi..................

ajde budi iskren i priznaj da su nase trupe bile pred vratima banja luke i rs pred kapitulacijum...ne bi naadjao sta bi se desilo kad bi se desilo, ali siuran sam da nam je dato jos mjesec dana ili dva republike srpske ne bi bilo na mapi...
« Poslednja izmena: 30. Okt 2009, 15:54:46 od inzko80 »
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
dobili bi ste po pičci za sva vremena  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Да, зато су Срби држали око 50 % територије, зато што су војно били слабији..
Али онај сом Милошевић...
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
SonyEricsson k850i

srbi su na pocetku rata drzali preko 70 posto zemlje, a kraj rata su docekali sa neki 40ak posto...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4

srbi su na pocetku rata drzali preko 70 posto zemlje, a kraj rata su docekali sa neki 40ak posto...

To je Mилошевић предао у Дејтону. Не верујеш ваљда да сте стварно држали оно што вам ваши причају.
Не сећам се процената тачно, али знам да су многи делови територија које је држала ВРС у Дејтону враћене ФБиХ, мислим да је у питању око 10%. Можда неко из РС може потврдити.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
SonyEricsson k850i

To je Mилошевић предао у Дејтону. Не верујеш ваљда да сте стварно држали оно што вам ваши причају.
Не сећам се процената тачно, али знам да су многи делови територија које је држала ВРС у Дејтону враћене ФБиХ, мислим да је у питању око 10%. Можда неко из РС може потврдити.

neee srbi su napravili ustupke oko sarajeva, vratili su neka radska naselja i otvorili put prema orazdu...a srbima je vraceno pola bosanske krajine...
« Poslednja izmena: 30. Okt 2009, 16:07:09 od inzko80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 10:14:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.