Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 16:30:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bijelo dugme  (Pročitano 37112 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nisam siguran
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Shone, ni ja ne mogu da ga pustim, mora da se verovatno trazi nesto nalik cracku a ja ne znam gde. Ako saznas javi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Važi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Evo kazu da je Bregovic zaradio najmanje milion eura, Raka takodjer. A pevaci, Tifa 36.000, Alen, 40.000 i Bebek, 60.000. Bebeku su nudili isto 36.000, ali kada je cuo koliki je Bregovicev honorar, ucenio ih je na 60.000, ili nece pevati. Raka Maric, je namerno platio neke stolare da mu skarabudze neke kutije za zvucnike, kako bi sto jeftinije prosao sa ozvucenjem ,tj sto vise zaradio. I tako umesto da se da 150.000 eura za dobro ozvucenje, u saradnji sa stranom kompanijom, ispalo je ovako kako je ispalo. Sve u svemu zmarzeo sam Bregovica jos vise posle ovoga. Inace ne volim ga uopste, i mislio sam malo smeksati stav nakon koncerta, ali sada sam jos vise zauzeo krut stav prema tom prevarantu i plagijatoru. Jeste da on tri sata svira na pozornici, dok pevaci manje vremena pevaju, ali milion evra je previse u odnosu na njih, ako je i milion, cini se da je i vise. Druga stvar, Bregovic kao organizator mogao je da utice na Raku da se ipak odradi ozvucenje kako bi trebalo. No sada je jasno da je Bregovica boleo kurac za sve, i vrlo je jasna reakcija Tife. Poigrava se ljudskim osecanjima, dok ljudi padaju u komu od uzbudjenja, on je samo glumatao na pozornici, i zadovoljno trljao ruke. Malo je reci da sam razocaran!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Ima jedna pesma od grupe The Hives koja se zove Hate to say I told you so. Smile
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Čisto sumnjam da je mogao toliko da zaradi. Ipak je to prevelika suma za ove prostore ma koliko Bijelo Dugme bila dobra grupa  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sanjar, najveci na svetu celom...

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 63
Meni se place sto nisam mogla da budem na koncertu... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Ja sam lud samo kad duva severni vetar. Kad duva jugo umem da razlikujem jastreba od caplje."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Zasto?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
@Shone

Izracunato je da je suma od svih prodatih ulaznica u sva tri grada oko 3 miliona evra! Coca cola kao sponzor je palatila po milion evra za svaku turneju, to je ukupno 6 miliona + uplate ostalih sponzora MB i svih onih koji su se reklamirali. Dakle ako dobijes 30% poreza, i jos troskove turneje, ostaje im cistog kesa 3 milona. Bregovic i raka neka su uzeli po milion i nesto, i dok su ovoj sirotinji od pevaca, bubnjara i muzicara nesto ispaltitli, i tekako su dobro zaradili. Ma sram da ih bilo, sve gori od goreg, prodaju se u ovoj teskoj situaciji za narod! Ne kazem nista za muziku Bijelog Dugmeta, ali kao covek Bregovic se poneo kao majmun, kao da nije evoluirao!

ancika nemoj da places, da si bila na koncertu, i da si slucajno bila u donjem delu hipodroma, napustila bi ga pre nego sto se zavrsi, kao sto je to uradila jedna grupa Banjalucana! Smile
« Poslednja izmena: 01. Jul 2005, 21:56:41 od costa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Možda  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 16:30:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.