Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: БиХ енички подлијељена  (Pročitano 9839 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 464
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Pa jbg, nisam ja 25 godina badava sprcao u dupe Smile .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
svaka cast beovulf.

samo tu se naidje na zid cutanja. kada bi ovo sto si ti napisao, rekao neko ko ima uticaja u toj federaciji, mozda bi se pocelo i tamo razmisljati svojom glavom.
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Topaz
vidi, ja nisam imao dovoljno godina da glasam na referendumu  Smile
da jesam imao, vjerovatno bih glasao za yugu...vjerovatno...e sad, ovi ljudi koji su glasali za otcjepljenje, vjerovatno znaju nesto sto ja ne znam, jer su se vjerovatno pocela dogadjati sr*nja u yugi, pa je otisla slovenija, pa onda krenulo redom cijepanje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
vidis, ja nisam tako mlad. sjecam se da su svi tada, bas kao i ti govorili "ja glaso za jugu".
kako to mislis krenulo redom cijepanje?  kojim redom?
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Topaz
slovenija - hrvatska - bosna...sta je bio razlog da slovenija ode uopste?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 464
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Slovenija nikad i nije bila za Jugoslaviju, Hrvatska nešto manje od Slovenije, ali ove dvije zemlje su ušle u zajednicu (kraljevinu SHS) radi vojne zaštite. Međutim Slovenci i Hrvati i danas govore kako su izašli iz Jugoslavije jer nikad nisu bili za nju i da im je naravno drago zbog toga jer je Jugoslavija bila "vještačka tvorevina ".
Problem sa BiH je u tome što se svi busaju u grudi i govore kako su veliki "jugonostalgičari", a ipak su glasali za odvajanje. To je licemijerno. Ako voliš neku zemlju, ti je ne rasturaš. Što bi rekli braća Anglosaksonci: "As simple as that".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Slovenija nikad i nije bila za Jugoslaviju, Hrvatska nešto manje od Slovenije, ali ove dvije zemlje su ušle u zajednicu (kraljevinu SHS) radi vojne zaštite. Međutim Slovenci i Hrvati i danas govore kako su izašli iz Jugoslavije jer nikad nisu bili za nju i da im je naravno drago zbog toga jer je Jugoslavija bila "vještačka tvorevina ".
Problem sa BiH je u tome što se svi busaju u grudi i govore kako su veliki "jugonostalgičari", a ipak su glasali za odvajanje. To je licemijerno. Ako voliš neku zemlju, ti je ne rasturaš. Što bi rekli braća Anglosaksonci: "As simple as that".
PA Beowulfe...nisu oni glasali zato sto nisu bili nezadovoljni sa Jugoslavijom nego zato sto je dosao Tiranin Slobo i zelio da nije vise Juga kao prije nego Srboslavija...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Citajuci sve ove historijske "cinjenice" o porijeklu Srba u BiH nasao sam se pred velikom dilemom; Sta je starije: Srbi ili amebe?
Kakve su ovo gluposti o "staroj srpskoj" 822??? Smile Da nisu mozda Srbi koegzistirali s dinosaurusima u dolini Vrbasa prije 100 000 godina?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 464
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
PA Beowulfe...nisu oni glasali zato sto nisu bili nezadovoljni sa Jugoslavijom nego zato sto je dosao Tiranin Slobo i zelio da nije vise Juga kao prije nego Srboslavija...
Joj, daj nemoj me molimte gušiti tom patetikom "Slobo je nas istjerao iz Jugoslavije. Mi smo bili lijepi pametni i debeli, a onda je došao Slobo i počeo da nas ugnjetava."
Hrvati (pošto si ti hrvat da govorim o njima) su H T J E L I  svoju državu. Nije tu kriv ni Slobo ni Rašković ni šta-ti-ja-znam ko. Da su Hrvati voljeli Jugoslaviju, oni bi se suprotstavili Slobodanu Miloševiću svim pravnim sredstvima da sačuvaju S V O J U zemlju Jugoslaviju. To se nije desilo i zato ne seri.

@jasamvo - jesi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Joj, daj nemoj me molimte gušiti tom patetikom "Slobo je nas istjerao iz Jugoslavije. Mi smo bili lijepi pametni i debeli, a onda je došao Slobo i počeo da nas ugnjetava."
Hrvati (pošto si ti hrvat da govorim o njima) su H T J E L I  svoju državu. Nije tu kriv ni Slobo ni Rašković ni šta-ti-ja-znam ko. Da su Hrvati voljeli Jugoslaviju, oni bi se suprotstavili Slobodanu Miloševiću svim pravnim sredstvima da sačuvaju S V O J U zemlju Jugoslaviju. To se nije desilo i zato ne seri.

@jasamvo - jesi

Zasto bih se suprostavljala kada je iovako vise novca ulagala nego sto je dobijala od toga...a to da je ta cijela kriza buknula sa Milosevicem to ti sigurno znas samo tesko ti reci...lijepo su se bili sastali svi predstavnici republika kao i tri covijeka Europske unije davali su im dosta novca i odma pristup u EU,ali da nije bilo Milosevica i njgeove politike koja je i Stambolica pokopala i oduzela protivustavno Autonomije nije se slagala sa drugim predstavnicima republika...a to ne seri tako se obracaj svome ocu jesi cuo koji te je tako lijepo odgojio..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.