Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 01:25:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: bigamija -uslovno receno  (Pročitano 18015 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
dobro, bar si najzad prihvatio da se ovde radi o prevari. Bravo  Smile

što se shvatanja tiče i stavovima koji su usađeni, brate mili, jebote, ko te je samo to naučio....  Smile
ne nego si ti shvatio o cemu ja pricam.

ona ne bi bila povredjena da je rasla u drugom okruzenju, sa drugacijom postavkom stvari. Kao sto rece Anea, ti direktno pljujes na stavove par milijardi ljudi u svetu, zato sto njihova kultura govori drugacije od tvoje...
Nije tolerancija usvajanje tudjeg misljenja po svaku cenu vec samo postovanje... sto tebi jako jako nedostaje...

a tebi nedostaje zdrav razum... kažem, drugu bi ti pesmu pevao da ti poštar češće isporučuje pisma... dok si na poslu...
A ni muslimani nemaju više žena u tajnosti, uvek znaju jedna za drugu, genije.
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
ti si decko potpuno pogubio konce... udaras u jedno isto sve vreme i ne pratis... GENIJE..
a kad ne znas sta pametno da odgovoris na zdravorazumske komentare onda vredjas i iznosis neistine...
Genije...
tvoji postovi govore o tebi vise nego sto mozes da zamislis. jos jedna razlika izmedju mene i tebe. ja pricam argumentima, ti izvrces reci i vredjas.

ali i tu si dosledan. lepo si rekao da si - Balakanac. Lepo je videti da vas ima jos koji se ponosite time, ali sreca je i sto polako izumirete...
« Poslednja izmena: 04. Avg 2010, 14:25:34 od Dorian_serbia »
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Apple 15
Ma, nije on Balkanac...

Balkanci imaju stav da su sve koke u kokosinjucu njihove, tako da im nije problem da imaju par paralelno... cak i da one znaju za sebe... a ako se potuku izmedju sebe... divota... Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Da se vi, tolerantni, šta pitate, otišli bi i Srbi i Srbija u kurac, odavno...
Jeste sine, za tebe, ja sam muškarac. U pravom smislu te reči. A ti to nazovi Balkancem ili kako god

A ti, ponavljaš kako ja nemam argumenata i to ti je jedini argument. Zato i imaš toliku podršku ovde... A, čekaj, nemaš je...

Lepo napišem da se i kod muslimana to radi javno, a ti mi na to odgovoriš da nemam argumenata... ovo je stvarno besmisleno, sitan si ti kalibar

Anea, kao što sam rekao -

ma ne, treba se ponašati po sopstvenom nahođenju, ignorišući osećanja drugih, udovoljavajući svojim najnižim instinktima i potrebama, bez obzira na moral... Možda onda najzad i postanemo taj zapad...
« Poslednja izmena: 04. Avg 2010, 14:29:39 od Дулаћ »
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Da se vi, tolerantni, šta pitate, otišli bi i Srbi i Srbija u kurac, odavno...
Jeste sine, za tebe, ja sam muškarac. U pravom smislu te reči. A ti to nazovi Balkancem ili kako god

Ahahaha, odlican si... dobro je imati mantru... ponavljaj to sebi uredno i sigurno ces i dalje imati visoko misljenje o sebi...
onaj ko na argumente odgovara vredjanjem je BeSpOmOcAn... Smiley
ja sam ti argumenata dovoljno izneo na prethodnim stranama, ti nisi ni jedan jedini... Smiley Oni to rade javno jer im drustvo to dozvoljava i pozdravlja. Ovde to rade tajno jer je drustvo protiv toga Smiley opet smo na pocetku...
ali ti si i dalje muskarac za mene - muskarcino Smiley
Onaj ko ima potrebu da oko sebe iznosi takve stvari kao sto su: ja sam muskarac, ja sam pametan, ja sam onakav, i trazi podrsku vecine, taj je sve samo ne to sto tvrdi Smiley
odoh... imas ti vec sa cim da se boris - macho...(pretpostavljam da ti je to omiljeni sladoled...)

P.S. ne znam gde zivis, i mozda nisi primetio, ali Srbija je u qrcu odavno... u totalnom qrcu... Smiley Sa takvim opazanjem neces daleko da doguras! Smile
« Poslednja izmena: 04. Avg 2010, 14:41:13 od Dorian_serbia »
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1620
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
ako ispratis stanje na balkanu vidjeces da rijetko koji musliman ima vise od jedne zene - jer bi na balkanu ljudi uglavnom prevjerili da bi spasili glavu ili imali lagodniji zivot tokom okupacije ali moralne norme balkana su ostajale tako da se ovaj slucaj dogodio negdje na istoku sve bi bilo javno jer bi on imao mogucnost da legalno ozeni obije zene i nikom to ne bi bilo cudno a ovdje tako nesto je prinudjen da skriva

meni (nama) koji smo vaspitavani da postujemo moralna nacela koja vladaju ovdje je to neprihvatljivo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
ja sam ti na svaku tvrdnju odgovorio, redom. Ali ti ne želiš da vidiš.

Jeste, ja sam od onih koji će da vas lemaju kada budete pravili novu paradu u Beogradu, nema potrebe da se dokazujem na rečima.

a ti ne bi ni zastupao takav stav da ne pokušavaš da nađeš opravdanje za svoje jadne postupke i jadna shvatanja.
Malo vas je... i na izborima pucate, mnogo ste bre jadni  Smile
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
ako ispratis stanje na balkanu vidjeces da rijetko koji musliman ima vise od jedne zene - jer bi na balkanu ljudi uglavnom prevjerili da bi spasili glavu ili imali lagodniji zivot tokom okupacije ali moralne norme balkana su ostajale tako da se ovaj slucaj dogodio negdje na istoku sve bi bilo javno jer bi on imao mogucnost da legalno ozeni obije zene i nikom to ne bi bilo cudno a ovdje tako nesto je prinudjen da skriva

meni (nama) koji smo vaspitavani da postujemo moralna nacela koja vladaju ovdje je to neprihvatljivo

e vidis, ti si izneo srz onoga sto ja govorio, pa sad i ti mozes da ocekujes drvlje i kamenje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
a to da sam ja primitivan, što smatram da ne treba varati ženu, super, ostaću takav, bio Balkanac ili štagod
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Apple 15
Citat
Anea, kao što sam rekao -

ma ne, treba se ponašati po sopstvenom nahođenju, ignorišući osećanja drugih, udovoljavajući svojim najnižim instinktima i potrebama, bez obzira na moral... Možda onda najzad i postanemo taj zapad...

Na samom pocetku je receno da je on bio dobar otac i dobar muz svojoj zeni... tako da...
On im je i te kako ugadjao... ne samo sebi... Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 01:25:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.