Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Big Brother-reality show kome niko ne moze odoleti.....  (Pročitano 20854 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
mu
Ona muzika uz reklamu Big Brothera na B92 je mnogo dobra Smile

Ajde ako neko zna kako se zove tj. ko izvodi neka kaze - hteo bih da potrazim Smile
muzika u reklami je od domace grupe biber
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Hvala puno, tek sam sad video poruku Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Jedva nadjoh.

Pesma je Sitan biber Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Napaljenu zvijezdu Big Brothera čeka izgon iz Engleske

POSLJEDNJA verzija engleskog Big Brothera istaknula se obiljem seksa i golotinje u čemu se posebno isticala tamnoputa Makosi iz Zimbabvea.
U finalu, koje je pratilo čak 8 milijuna televizijskih gledatelja, ipak je pobjedio Anthony jer su glasači povjerovali tabloidu " The Sun" da je Makosi "krtica" u gledanom reality showu.

Tabloid je otkrio da je tamnoputa djevojka s velikim grudima prijavljena u jednoj agenciji kao glumica i da je od producenta navodno ubačena među "prave" natjecatelje kako bi
se, slijedeći njen primjer, pojavljivali goli pred kamerama i međusobno seksali.

Nakon izlaska Makosi je tvrdila da je u pijanom stanju vodila ljubav s kasnijim pobjednikom u jacuzziu i da je čak pomislila da je ostala trudna.

Anthony se sada toga "ne sjeća" iako su gledatelji vidjeli kada se seksi djevojci zavlačio i u krevet.

Makosi, koja se nakon Big Brothera nadala showbiz karijeri, sada ima velikih problema jer joj prijeti izgon u domovinu.

U Englesku je stigla s radnom vizom da radi kao medicinska sestra, ali je posao napustila
zbog odlaska u reality show.
Strogi engleski zakon sada joj prijeti izgonom
i Makosi vjerovatno neće moći ispuniti svoje snove na otoku.

Index.hr

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

bb1v.jpg
(20.92 KB, 293x197)
makosi3v.jpg
(13.56 KB, 293x211)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
8 miliona Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
cela srbija Smiley
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
Reality show je hit u svim evropskim zemljama.Samo to se i gleda.
Sve je namesteno tako da nema nista od realnosti.
Tacno se zna kada opada glredanost i tada se ubacuje golotinja da bi privukla publiku.
Milijarde evra se zaradjuju na ovoj gluposti.
Kod nas ta glupost nece ni poceti jer kosta jako puno.Toliko da ni u Pink-u za to nemaju pare.
Licno smatram da samo idioti i primitivci mogu to da prate.
Gledati kako neko zivi svoj zivot ( pa makar sve bilo izrezirano )  pred kamerama je bolesno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Seksi Makosi i nakon izlaska iz BB kuće plijeni pažnju

ATRAKTIVNA crnkinja iz Zimbabvea, koja je plijenila pažnju seksom u bazenu u ovogodišnjoj inačici engleskog reality showa, pokazala je još jedanput svoje atribute.

Ovogodišnji Big Brother bio je jedan od najluđih do sada, a sudionici su više-manje dane u kući kratili razuzdanim seks partyima i hodajući bez odjeće.

Makosi se nakon izlaska iz kuće odlučila odmoriti na plaži u južnoj Francuskoj, gdje se rado razgolitila, a fotoreporteri tabloida News Of The World nisu sjedili prekriženih ruku.

Ljepotica iz Zimbabvea se nakon odmora vratila u Englesku gdje će sudjelovati na Edinburškom televizijskom festivalu.

Podsjetimo, tamnoputa Makosi je u finalu, koje je pratilo čak 8 milijuna televizijskih gledatelja, optužena da je "krtica" u gledanom reality showu.

Tabloid The Sun je otkrio da je tamnoputa djevojka s velikim grudima prijavljena u jednoj agenciji kao glumica i da je od producenata navodno ubačena među "prave" natjecatelje kako bi se, slijedeći njen primjer, ostali natjecatelji pojavljivali goli pred kamerama i međusobno seksali.

Nakon izlaska Makosi je tvrdila da je u pijanom stanju vodila ljubav u jacuzziju s kasnijim pobjednikom, te da je čak mislila da je ostala trudna.

Index.hr

Makosi1V.jpg
(28.63 KB, 293x434)
Makosi2V.jpg
(15.13 KB, 293x265)
Makosi3aV.jpg
(28.11 KB, 293x439)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Da li će Big Brother dobiti mlađeg brata?

Odluku holadndske kablovske televizije Talpa da uživo prenosi porođaj jedne žene u TV šou Big Brother sada razmatraju holandske vlasti.

Novootvorena TV stanica je počela sa prenosom Big Brother programa u nedelju, 28. avgusta, a trudna učesnica bi trebalo da se porodi za šest nedelja.

Zvaničnica holandskog ministarstva za rad i socialna pitanja je izjavila da njihovi inspektori razmatraju zahtev da se novorođenče pojavi pred kamerama jer Holandija ima izuzetno stroge zakone kada je u pitanju pojavljivanje dece na televiziji, filmu i binama.

Hrišćansko demokratska partija je osudila plan rađanja deteta uživo pred TV kamerana, dok dvadesetsedmogodišnja trudna učesnica, Tanja, brani tu ideju rečima: „Mislim da će moje dete kasnije biti ponosno“.

Direktor programa Big Brother Hummie van der Tonnekreek obećao je Tanji najbolju moguću brigu i pažnju u Big Brother kući.

Direktor produkcijske kuće Big Brother Paul Roemer je takođe stao u odbranu ideje: „Radim nešto što će kod publike izazvati emocije, nešto što je sasvim nevino i nikome neće naneti zlo. Mislim da će to biti jako dobar TV program“.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Seksi zvijezdu Big Brothera tjeraju iz Engleske

TAMNOPUTOJ Makosi iz Zimbabvea prijeti izgon iz Engleske u koju je stigla s radnom vizom kako bi radila kao bolničarka.

Djevojka s velikim grudima posao u bolnici zamijenila je sudjelovanjem u reality showu u kojem se seksala u jacuziu i šetala gola pred kamerama.

Ispala je prije samog kraja i ostala bez milijun funti, a policija ju pokupila iz auta u kojem se vozila bez privezanog pojasa.

Nakon toga je otkriven njen problem s vizom, zbog čega ju vlasti tjeraju kući, a sada joj preostaje još samo mogućnost žalbe.

24-godišnja Makosi koja se nadala uspjehu u showbizu razočarano je izjavila novinarima:
"Iskoristili su me za zabavu i nakon toga izdali, a nisam počinila nikakav zločin."

Index.hr

makosiBigBv.jpg
(18.95 KB, 293x240)
makosiBigPhotoV.jpg
(39.56 KB, 293x600)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.155 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.