Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Biciklisti" zatvaraju Brankov most u 17:30  (Pročitano 3513 puta)
26. Mar 2016, 14:20:25
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Safari 601.4.4
mob
Apple 15
Izmena autobuskih linija zbog biciklističke trke

Autobusi na linijama 15, 84, 704, 706 i 707 kretaće se u oba smera Brankov most - Bulevar Mihajla Pupina - Trešnjin cvet - Bulevar Nikole Tesle i dalje redovnom trasom.

- Linija 60 saobraća u smeru ka toplani i ide trasom Brankov most - Bulevar Mihajla Pupina - Milentija Popovića - stajalište kod hotela Hajat - Vladimira Popovića - Zemunski put - Staro sajmište i dalje nastavlja redovnom trasom - kaže dispečar GSP-a.

Zbog radova u Ulici Dragoslava Srejovića, linija 27e saobraća u smeru ka Mirijevu: Bulevar Despota Stefana - Mije Kovačevića - Kružni tok Bogoslovija - Dragoslava Srejovića i dalje redovnom trasom. Ova izmena trajaće do 2. aprila 2016. godine.

Beogradski taksisti kažu da, za sada, osim u Ulici kneza Miloša, nema gužvi i da se saobraćaj odvija normalno.

Izvor: Blic

Inace, u pitanju je famozna "kriticna masa" i protest jer im staza jos nije popravljena.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
To nisu biciklisti, to je kritična masa.  Smile

I narodni poslanici se zovu narodni poslanici pa nemaju veze s narodom.  Smile Sem što ga pljačkaju.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.11.3
Browser
Safari 601.4.4
mob
Apple 15
Ma, neka im vise poprave jebenu stazu... da vise ne moram da se trzam kada idem preko Brankovog jer mi neka buda svira iza ledja..

Ali.. ehej...tu nije kraj... onda ce traziti i da se prokleti lift prebaci sa leve na desnu stranu, jer kako onda da nose bicikle.. bla...bla...

Inace, vrh mi je bio pre par godina kada je budala na biciklu nasrnula da me bije na tramvajskom mostu jer se nisam odmah sklonila kada je vozio pesackom stazom...
Kapiram da su mu se jaja potparila u svom onom neoprenu, pa je bio malo nervozan... ali... koliko se secam... biciklisti su duzni da se krecu cestom... a ne trotoarom...  Smile

Glupani glupi... Uf...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Za popravku trotoara se slažem. Ne samo zbog biciklista nego i zbog ostalih koji prelaze. A i nije u redu da stoji tako raspadnuto usred grada.

Al ovo ostalo što traži to ''udruženje'' je čista politika. Meni su oni smrdeli još pre nego što sam otkrio da su deo Kritične mase. One Kritične mase što pravi pizdarije po svetu. Nekako sve te aktivnosti koje su pod uticajem politike pre ili kasnije počnu da emituju neki smrad.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
mob
Qtek 小米
Ma, neka im vise poprave jebenu stazu... da vise ne moram da se trzam kada idem preko Brankovog jer mi neka buda svira iza ledja..

Ali.. ehej...tu nije kraj... onda ce traziti i da se prokleti lift prebaci sa leve na desnu stranu, jer kako onda da nose bicikle.. bla...bla...

Inace, vrh mi je bio pre par godina kada je budala na biciklu nasrnula da me bije na tramvajskom mostu jer se nisam odmah sklonila kada je vozio pesackom stazom...
Kapiram da su mu se jaja potparila u svom onom neoprenu, pa je bio malo nervozan... ali... koliko se secam... biciklisti su duzni da se krecu cestom... a ne trotoarom...  Smile

Glupani glupi... Uf...  Smile Smile Smile
А ми пешаци када шетамо бициклистичком стазом, без обзира што имамо своју која је 5 пута шира ?
Ту културу поштовања бициклиста сам научио у Аустроугарској, када сам био у Будимпешти... је6ени бициклисти лете ко луду, више сам се плашио преласка преко бициклистичке стазе, него да пређем ван пешачког прелаза или на црвено преко неке прометне улице.  Smile

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 601.4.4
mob
Apple 15
Ja ne setam biciklistickom stazom.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
mob
Qtek 小米
Да, али овде сваки шабан ће купити неки крш од аута, без обзира што му не треба, него неки добар бајк, зато и имамо тако мало бициклиста.
Добро ... цигаре су на првом месту, пушачи ће радије јести говна, него да оставе то срање.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 601.4.4
mob
Apple 15
Bicikl mozes da vozis samo kad nista ne pada i nije previse hladno... a oprema .. malo bolja.. kosta ko automobil...

E, sad... ja stvarno mrzim ovo preseravanje, posto sa biciklom zaista mozes svuda po Beogradu, a to sto nisu naucili da voze po cesti, vec da nalecu na ljude sa decom u kolicima na trotoaru u centru.. stvarno mi nije nimalo simpaticno...  Smile

I nikada ovo preseravanje nisam cula od nekoga ko zaista vozi bicikl, vec samo od ovih pozera koji odvoze 500m i totalno su ugrozeni sto ne mogu vise da voze bicikl po tucaniku uz Savu...
« Poslednja izmena: 26. Mar 2016, 16:01:52 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
I nikada ovo preseravanje nisam cula od nekoga ko zaista vozi bicikl, vec samo od ovih pozera koji odvoze 500m i totalno su ugrozeni sto ne mogu vise da voze bicikl po tucaniku uz Savu...
delim tvoj bol
jebeni hipstici
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 49.0.2623.91

Od kad sam shvatila koliki idioti mogu da budu pesaci, ovo je sveti gral.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.