Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 23:01:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Biblija najavljuje Muhammeda...  (Pročitano 31827 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
@ Emirz

Nije ga najavila . 100% . Prvo pročitaj ono što sam ja napisao pod zaključanom temom "Islam".Mislim na onu tvrdnju Salmana Ruždija.

Nisam sreo Muslimana koji može argumentirano odgovoriti na tu tezu.  Možeš li ti ?

Ja na svaku tvoju tvrdnju mogu s jačim argumentima .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 799
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E65,6670
pa ne zato sto to njima ne ide u prilog,eto zato!
@anea,
neko mora,kada vi,moderatori necete.ne bi me iznenadilo da lockujes i ovu temu...ili mene banujes,ni najmanje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
@ Emirz

Nije ga najavila . 100% . Prvo pročitaj ono što sam ja napisao pod zaključanom temom "Islam".Mislim na onu tvrdnju Salmana Ruždija.

Nisam sreo Muslimana koji može argumentirano odgovoriti na tu tezu.  Možeš li ti ?

Ja na svaku tvoju tvrdnju mogu s jačim argumentima .
Ok...jesu li to svi tvoji argumenti protiv svega sto sam gore napisao? Dakle onoga sto pise u Bibliji. Znaci Islam je krvolocna vjera! (po tebi). A sada malo baci oko u bibliju i reci mi koliko je smrtnih kazni odredio Mojsije, da li je jednog Izraelcana kamenovao do smrti itd... I demantuj barem jedan citat argumentovano ...Kako da Španci koji su ostali Krscani otjeraju Muslimane koji su tu boravili, sve do jednog, ako su Muslimani ubijali sve sto je nemuslimansko?Kako to da su ti Španci ostali zivi ??????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Citat
@anea,
neko mora,kada vi,moderatori necete.ne bi me iznenadilo da lockujes i ovu temu...ili mene banujes,ni najmanje!

Ponovicu jos jednom javnom, posto ti preko pm nije bilo jasno:

Postujem tvoje misljenje, ali nisi u pravu...
Za vise informacija obrati se SerbianFighteru...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 799
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E65,6670
@pinot,
nigde neces naci ni za Isusa da je najavljen 100%!
i mene interesuje da cujem te "argumente".prekopiraj ih ovde,ako ti nije muka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Nisam rekao da je Islam krvoločna vjera . Daleko od toga .

Ali da nema nikakve veze s Biblijskim Bogom , to da . To sam rekao . I da Biblijski Bog apsolutno nikada ne bi izvršio objavu na način da nepismenom seljaku šapće u uvo , eto i to sam isto rekao . Zato jer je to nevjerodostojno . To može i šejtan.

Da Božji čovjek ima epileptične napade - ma daj , čekaj malo ... Epilepsija može doći od abnormalnih psihičkih doživljaja , neprirodnih . Nikome u povjesti nije došla od Božje blizine . Samo njemu ...

Ajde malo , prosvjetli me .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

God is busy, may I help you?

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 97
Zastava Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3100
@emirz
Svasta sam slusao o vehabijama u Novom Pazaru... Ali nisam te pitao da li mislis da su oni ekstremisti, zlocinci itd... Nego me zanima sta "obicni" muslimani misle o njima sa stanovista vjere? Oni tvrde da je jedino njihova vjera izvorna, zauzimaju dzamije... To me zanima... Ne znam u cemu se razlikuje...

Hriscanstvo je malo starije od islama... To je mozda i jedini razlog zasto smatram da ne najavljuje Muhameda... Muhamed je rodjen 571. godine, a to je "skoro" (blizu) posle Isusove smrti... Onda bi njegovo rodjenje moglo da znaci da je "drugi Isusov dolazak" vec bio... Ne znam, to je moj argument...  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7
Pa pazi citajuci te delove Biblije mogu samo da zakljucim da "nekoga" spominje kao novog proroka.E sad da li je to Muhamed ili neko drugi nemam pojma.A ostalima sto se tice epilepsije,ona se prvo pojavila u 8 veku u Kini,tako da sumnjam da je Muhamed imao tu bolest.Sto se tice uticaja Arapa na renesansu ,pa  ima ga,ipak su Arapi bili u Spaniji 700 godina,a u nauci pa jebote pola matematike je njihovo i Grcko...mislim krenite od Algebre ....pa na dalje.O medicini necu ni da pricam,upotreba "biljnih antibiotika" se koristila u Arabiji jos u 5 veku,Astronomija takodje.Sto se tice tih stvari bili su napredniji od Evrope pa bar 30 puta ...sve do 12 veka i kraja Krstaskih pohoda koji su ih i unazadili.Nisu imali vremena ni za sta sem za rat.Da bi opet prosperirali sve do 18 veka kad su pocele masovne kolonizacije Arapskih zemalja od strane Evrope(Francuska,Engleska,Holandija).Splet okolnosti i srece ih je doveo na to mesto gde su sada,i pravo da vam kazem ne bih voleo da idu dalje.Prosto nase civilizacije se sudaraju u svemu ,pocevsi od religije,kulture,naravi ...ma samih ljudi.Ali ipak Evropa jako puno duguje Arapima i to su kolonijalisticke zemlje i svesne ....jebiga kad samo pomislim sta su Francuzi radili u Alziru 90 godina ,sad mi i nije zao Pariza sto je prepun Francuskih Arapa.Ima tu mnogo da se diskutuje,samo se pitajte sto nas oni ne diraju ili Bugare,Madjare,Poljake itd.Nismo ni mi njih ,a to sto imamo problem sa Poturicama .....tu ce uvek biti svadje ,pa ako nema oko cega onda oko medje.Jebiga ipak sama Evropa je pustila Otomansko carstvo na Balkan 500 godina .....zato ce se i njima lupiti u glavu.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

God is busy, may I help you?

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 97
Zastava Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3100
A Saladin...
Jedan od najvecih vojskovodja svih vremena...
I Coek, jedan od najvecih...  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Све за Образ, а Образ ни за шта!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 269
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Да јесте,боловао је од епилепсије и параноје,доктори су препознали симптоме у описима из Курана
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 23:01:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.