Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 23:41:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Biblija najavljuje Muhammeda...  (Pročitano 32027 puta)
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Topaz
da da, ja sam srbin u dusi, al jebiga ja to jos ne mogu vidjet  Smile a ti nisi covjek koji ce me ubijediti da preispitam svoja uvjerenja, tako da nemoj ni pokusavati...prijateljski savjet - procitaj kur'an, pa onda pricaj, do tada, poklopi se, ima pametnih ljudi na forumu, smijace ti se dzaba...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Meni nije jasno ono ... gledam na televiziji zadnjih dana , hodaju po ulicama pa se udaraju mačevima po glavi . Pa raskrvare glavu . Pa onda ko se više razkrvari taj je veći vjernik !!!!!

Pa jel to s Božje strane ???

Ja kad to vidim ja zamislim sotonu da stoji sa strane , gleda i ruga se . ( Ko da kaže :"udri, majke ti ga nabijem !!! )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Topaz
meni nije jasno ono...citam u knjizi is historije, crkva prodavala oprostajnice, kao, mozes kupiti oprost...pa ko ima vise para, ima manje grijeha...jel to sa Bozija strane?? ja to kad vidim, zamislim kako ljudi pogresno interpretiraju religiju radi licne koristi...a ne vidim da je crkva Sotonina ruka, niti da je katolicanstvo "zla" religija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

idemo daaaalje

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 333
Zastava Kotez
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola a1200r
e zabole me briga.kao prvo zasto vi ratujete u ime alaha?
kao drugo u svakom drustvu pa i religiji postoje izrodi
kao trece nasa vera je prava te nemam potrebu citati nepotrebne knjige kao sto je kuran.a i kuran je pisan na osnovu biblije te zasto bih citao neku glupu recenziju bibleije?????????????
IP sačuvana
social share
Covjek je nerazuman, nelogican, sebican.
Nije važno, voli ga!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Topaz
iskreno, mogu ti reci da ne znas nista o islamu...da mi ratujemo u ime Allaha, pa mislis da bi zivjeli ovde 400 godina, u kolikoj-tolikoj toleranciji? pa il bi mi vas poklali, il biste vi nas, da je islam, kao sto tvrdis, religija koja propovijeda rat...ne znas znacenje rijeci dzihad, ne znas sta dzihad predstavlja, te zbog toga grijesis i imas pogresne pretpostavke...kazes, vasa religija je prava, te nemas potrebe citati kur'an, jer je kopija? pa eto, bar ga procitaj da vidis koliko je odstupio od biblije kad je pisan, cisto da uporedis svoju "pravu" vjeru, i "krivu" vjeru islam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

idemo daaaalje

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 333
Zastava Kotez
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola a1200r
samo da te pitam da li si ti procitao bibliju?
a ako su takvi kao ti pametni onda ja zelim da ceo zivot ostanem retardiran!
IP sačuvana
social share
Covjek je nerazuman, nelogican, sebican.
Nije važno, voli ga!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Topaz
isjecke da...trenutno citam toru, tj. stari zavjet...a ja nisam pametan, daleko od toga, tako da se ne brines, ne moras biti retardiran  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7
Citat
samo da te pitam da li si ti procitao bibliju?
a ako su takvi kao ti pametni onda ja zelim da ceo zivot ostanem retardiran!

Ostani to sto si rekao,procitao sam obe svete knjige pa mogu slobodno da kazem da lupas.Biblija i Kuran nemaju ama bas nikakve slicnosti sem sto govore o jednom bogu.Postoje price o Noju,Sodomi i Gomori koje su preslikane iz starog zaveta(kao i u nasoj Bibliji) sem toga nista ostalo se ne poklapa.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Све за Образ, а Образ ни за шта!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 269
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
meni nije jasno ono...citam u knjizi is historije, crkva prodavala oprostajnice, kao, mozes kupiti oprost...pa ko ima vise para, ima manje grijeha...jel to sa Bozija strane?? ja to kad vidim, zamislim kako ljudi pogresno interpretiraju religiju radi licne koristi...a ne vidim da je crkva Sotonina ruka, niti da je katolicanstvo "zla" religija...
То о чему причаш раде католици,и они су јеретици као и ви.

Муслимани пођите за правоверним мујезином Тунумом

Cudesna pojava Sv.Ognja desava se iskljucivo kada u Crkvu Groba Gospodnjeg udje Pravoslavni Patrijarh. Da je to tako svjedoce brojni primjeri iz proslosti, kada su inoslavni, uzurpiravsi pravo pravoslavnih, pokusavali da "izazovu" ovo cudo. Mozda je najbolji primjer slucaj iz 1549 godine kada su jermenski monofiziti potplatili sultana Murata IV da njima povjeri "priziv" Sv.Ognja. Bilo je to u vrijeme pravovjernog Patrijarha Jerusalimskog Sofronija II. Jermenski patrijarh je usao u Crkvu Sv.Groba i bezuspjesno ocekivao pojavu Sv.Ognja. Za to vrijeme Patrijarh Sofronije se nalazio van Crkve pored stuba, koji se u jednom trenutku razdvojio po vertikali i iz napukline se pojavio Sv.Oganj pripalivsi svijecu koju je suznih ociju drzao Patrijarh. Ovaj stub se i danas moze vidjeti pored Crkve Sv.Groba i predmet je postovanja i cjeliva pravoslavnih. Muslimanski mujezin Tunum je sa minareta obliznje dzamije vidio cudesni dogadjaj i javno ispovjedio: "Velika je vjera Hriscana. Jedan je pravi Bog, Bog Hriscana. Vjerujem u Hrista vasrkslog iz mrtvih i kolenopreklono ispovjedam da je On moj Bog." Nakon ovoga su ga muslimani mucili ne bi li se odrekao svog Boga, sto ovaj blagocestivi neofit nije ucinio. Njegove mosti se cuvaju u pravoslavnom Manastiru Bogorodice Marije u Jerusalimu.
« Poslednja izmena: 03. Feb 2007, 11:57:22 od Образован »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Topaz
vama vasa vjera, meni moja...ne vjerujem da je isus bio Bog, kao sto vi vjerujete, ali Bozje ljubavi ima za sve:

2:62. One koji su vjerovali, pa i one koji su bili Jevreji, Kršćani, i Sabijci – one koji su u Allaha i u onaj svijet vjerovali i dobra djela činili – doista čeka nagrada od Gospodara njihova; ničega se oni neće bojati i ni za čim neće tugovati!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 23:41:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.373 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.