Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 09:06:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Šta mislite?
Biblija je istina,sve u njoj je tačno.
Samo delimično je tačna
Ne znam
Pola od toga što piše je laž
Biblija i jevandjelja su osmišljena radi kontrole i manipulisanja čovečanstvom.
Neutralan/na
Idi dole
Stranice:
1 ... 314 315 317 318 ... 397
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Biblija,istina ili laž?  (Pročitano 540817 puta)
Ucesnik diskusija

Istina je u nama,i zove se sloboda!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung S5200
Tuzno je shto se u nauku jako malo ulaze... Bar kod nas...
IP sačuvana
social share
Look deep,deep into nature,and then you will understand everything better. - Albert Einstei
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Malo igre na nebuloze da Bog nije stvorio čoveka. Smile
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

My imaginary friend says Hi.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1878
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG G2
Zasto mislis da jeste?
IP sačuvana
social share
"You, your joys and your sorrows, your memories and your ambitions, your sense of personal identity and free will, are in fact no more than the behavior of a vast assembly of nerve cells and their associated molecules."
--Dr. Francis Crick; Nobel laureate, co-discoverer of the DNA molecule
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Idemo jovonanovo.
Vrati se malo na početak teme,pročitaj sve pažljivo pa izvuci svoje zaključke...prosto. Smile
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Istina je u nama,i zove se sloboda!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung S5200
Ja nisam ateista,da ne verujem u bozansko... Sigurno postoji neko ili neshto zbog koga je nastalo sve... Ali to sigurno nije Isus,jer je sve ovo postojalo i pre njega... Danashnje religije su napravljene radi manipulisanja,i izneo sam svoje vidjenje... Mislim da istrazivanja,i nauka mogu dosta toga da objasne,ali im religije zapravo ne ostavljaju dovoljno prostora...
« Poslednja izmena: 27. Jan 2010, 15:20:10 od Cule90 »
IP sačuvana
social share
Look deep,deep into nature,and then you will understand everything better. - Albert Einstei
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Citat
Ja nisam ateista,da ne verujem u bozansko... Sigurno postoji neko ili neshto zbog koga je nastalo sve... Ali to sigurno nije Isus,jer je sve ovo postojalo i pre njega... Danashnje religije su napravljene radi manipulisanja
U sta ces ti da verujes to je samo tvoja stvar i nicija vise.
Sigurno je teska rec za ovako nesto jer mi jos nista ne znamo.Jer i Marks je mislio da nesto sigurno zna pa se dokazalo da to nije odrzivo.
Danasnje religije tesko mogu da manipulisu narod,jer i vernici (Mislim na one koje ne idu u crkvu,slave slave i praznike a kad ga pitas da li veruje u boga on kaze da veruje) stavljaju sebe ispred Boga.Tj i ne paze na neke zakone iz biblije kurana i tako dalje.
Da li su koristile ranije ?
Pa sad tesko pitanje i ja mislim da je to od slucaja do slucaja.Jer tesko mi je da shvatim da su tada postojali 20 pametnih i 200000000000000000000000000000 000 budala i ovca za sisanje .
Jel mozes da mi pomognes i objasnis kako smo onda stigli dovde dokle jesmo,ako je sve bilo manipulacija?
Kako su ljudi postali pametni od jednom i poceli da uce i razvijaju nauku?
Ne sporim da je nauka koriscena i u manipulativne svrhe.Ali i politika i jos mali milion stvari mogu za to da posluze.
Danas svaki ateista dodje i kaze da je biblija stvorena za manipulaciju.Kao da prenose to sa kolena na koleno.

Citat
Mislim da istrazivanja,i nauka mogu dosta toga da objasne,ali im religije zapravo ne ostavljaju dovoljno prostora...
Nauka apsolutno ima svu moc i poverenja kod ljudi.Ako nauka objasni stvari vrlo verovatno da vise crkva nece ni da postoji.Hvala bogu pa veliki broj stanovnika planete earth moze da se skoluje,i prati naucka istrazivanja.Tako da ljude sa znanjem ces lako ubediti sa pravim dokazima.
Ja mislim da je teze sukobiti se sa istinom.Tj zanima me sta ce se desiti onog trenutka ako se neka tvrdnja dokaze.Tj ako se dokaze da Bog postoji ili se dokaze da je svet nastao od antropoidnih majmuna.Mislim da to nece biti skoro ali voleo bih da docekam taj trenutak  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jan 2010, 17:28:53 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1878
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG G2
Jedna rec, inkvizicija.
Pametni ljudi nisu smeli da iznose ideje zbog bojazni od crkve i inkvizicije. Secas se valjda Dzordana bruna, Galileja, Kopernika. Sve sto se protivilo crkvenom ucenju proglasavano je za jeres i spaljivano je na lomaci zajedno sa autorima. Nije ni cudo sto su tokom srednjeg veka postojala tajna drustva koja su proucavala u tajnosti ta "hereticka" znanja.
IP sačuvana
social share
"You, your joys and your sorrows, your memories and your ambitions, your sense of personal identity and free will, are in fact no more than the behavior of a vast assembly of nerve cells and their associated molecules."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Citat
Jedna rec, inkvizicija.
Pametni ljudi nisu smeli da iznose ideje zbog bojazni od crkve i inkvizicije. Secas se valjda Dzordana bruna, Galileja, Kopernika. Sve sto se protivilo crkvenom ucenju proglasavano je za jeres i spaljivano je na lomaci zajedno sa autorima. Nije ni cudo sto su tokom srednjeg veka postojala tajna drustva koja su proucavala u tajnosti ta "hereticka" znanja.
Da tacno.Ali to nije odrzivo.
Primer :
Milosevic
Nikolaje Čaušesku
i td i td.
Ako je narod bio pametan ne moze mu se suprostaviti "Pametna" manjina.Ne znam koliko si me razumeo sta hocu da kazem ali imam ispitni rok,pa kad napravim sledecu pauzu pokusacu da kazem ono sto mislim  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1878
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG G2
Good luck  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 198
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Izvinjavam se što ovako upadam, ali o čemu vi raspravljate? O tome da je Biblija istina ili Laž?

« Poslednja izmena: 27. Jan 2010, 18:56:48 od Čekić I »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 314 315 317 318 ... 397
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 09:06:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.