Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 11:06:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Šta mislite?
Biblija je istina,sve u njoj je tačno.
Samo delimično je tačna
Ne znam
Pola od toga što piše je laž
Biblija i jevandjelja su osmišljena radi kontrole i manipulisanja čovečanstvom.
Neutralan/na
Idi dole
Stranice:
1 ... 327 328 330 331 ... 397
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Biblija,istina ili laž?  (Pročitano 540339 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbUT2V5 3.8.0.
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: 1deki

Zapamtite, svi mi samo izvodimo veliku staru igru ovde, gde se slazemo da zaboravimo ko smo zaista, a onda kroz prisecanje, opet otkrivamo jedni druge, i znamo da smo svi Jedno. Da je Sav Zivot, Jedno.

Izmedju 'zivota' svi se dobro ismejemo ulogama koje smo izvodili u 'predstavi', i jedva cekamo i jako se zabavljamo pripremajuci nova poglavlja koje treba odglumeti.

Nadam se da sam ovim gore odgovorio, kao i da sam adekvatno pokrio pitanje "koje je nase tumacenje dobra protiv zla"? Ako ne, recite, odgovoricu detaljnije.

Da li ti ovakve price pricas u svom stvarnom zivotu ili tako volis sebe da predstavljas samo na forumu ?
Pitam posto jos u stvarnom zivotu nisam sreo osobu koja prica to sto ti pricas, a ziveo sam na raznim mestima...
Da li covek sa tobom moze da vodi normalnu konverzaciju bez pojmova koje verovatno ni sam ne znas a volis da ih koristis ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
To je bio citat.

Na koje pojmove mislis?
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia Luvmya 520
To je bio citat.

Na koje pojmove mislis?
Pa stvar je upravo u tome da za tebe to nije "samo citat" nego se ti prilicno ozbiljno drzis te price i u svojim postovima navodis kako je taj "materijal" veoma ozbiljan. Sa "Ra materijala" si se prebacio na "materijal iluminata"
ali i dalje je glavni pojam nekakav "denzitet".
A ceo taj tekst je napisao neko ko ocigledno nije ni procitao prve tri glave Genesis-a nego je hteo da se
"proslavi" svojim vidjenjem necega sto je od nekoga cuo. Niti je mesto stvaranja prvog ljudskog para - cela Planeta,
niti se bilo gde u Starom Zavetu ili u reci Isusa Hrista spominje 'slobodna volja'......
« Poslednja izmena: 05. Jul 2010, 11:43:18 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Pa stvar je upravo u tome da za tebe to nije "samo citat" nego se ti prilicno ozbiljno drzis te price i u svojim postovima navodis kako je taj "materijal" veoma ozbiljan. Sa "Ra materijala" si se prebacio na "materijal iluminata"
ali i dalje je glavni pojam nekakav "denzitet".

Da, Ra Materijal smatram Istinitim. Cika Lucifer je lepo pojasnio odnos Yahwe - Lucifer. Gore-navedeno je najsmislenije od svega sto sam do sada procitao o tom odnosu. Dolazak Lucifera i uvodjenje Polariteta (Drvca Dobra i Zla) je objasnjeno u IV Knjizi Ra Materijala kao 'Veliki Eksperiment'. Denzitet nije glavni pojam u 'materijalima' vec evolucija uma/tela/duha entiteta na planeti Zemlji. I Lucifer i RA su odavno prosli treci Denzitet Izbora i napravili Izbor. Sad pomazu nama da svojom Slobodnom Voljom ucinimo isto...
Evo jos definicija izraza koje cesto koristim:

Socijalno-memorijski kompleks:
Celina u kojoj se individualna svest entiteta potpuno stapa sa svešću grupe/celine. Grupna duša.

Celina uma/tela/duha:
Pojedinačni entitet sa slobodnom voljom od trećeg denziteta, na kome celina uma/tela biva prožeta duhom.

Denziteti:
Nivoi svesnosti unutar jedne oktave postojaja.

Prvi denzitet – svesnost

Drugi denzitet – rast

Treći denzitet – samo-svest

Četvrti denzitet – Ljubav ili razumevanje

Peti denzitet – Svetlo ili mudrost

Šesti denzitet – Svetlo/ljubav ljubav/svetlo ili jedinstvo. Često se opisuje kao empatična mudrost.

Sedmi denzitet – Denzitet prolaska, stapanje sa Jednim.

Ra: Iz perspektive, kakvu može imati entitet koji je izdvojen iz kontinuuma vremena/prostora, može se videti da u ciklusu dovršenja postoji samo sadašnjost. Mi sami tragamo za tim razumevanjem. Na sedmom nivou bi trebalo, ako je naš skroman napor dovoljan, da postanemo jedno sa svime, bez memorije, bez identiteta, bez prošlosti i budućnosti, jednostavno egzistirajući u svemu.

Osmi denzitet – Završna nota „koja se za sve sa naše oktave gubi u misteriji kroz koju ne prodiremo“.

„Ispitivač: Da li to znači da ćete na 8. denzitetu imati svest o svemu što jeste?

Ra: Ja sam Ra. To je delimično tačno. Prema našem shvatanju to neće biti naša svest, već svest Kreatora.“

Žetva:
Proces tokom koga entitet, planetarna sfera ili socijalno-memorijski kompleks „diplomira“ i prelazi sa jednog nivoa svesnosti (denziteta) na drugi. Odvija se u precizno određenim ciklusima.

Distorzija:
Svako odstupanje od Zakona Jednog. Reč distorzija u tekstu ne mora uvek imati negativno značenje. Prve tri distorzije Zakona Jednog su Slobodna volja, Ljubav i Svetlo.

Katalizator:
Stimulans za rast, nešto što predstavlja izazov i mogućnost da se nauče lekcije.

Prostor/vreme i vreme/prostor:
Fizički i metafizički plan koji se prepliću duž čitave spiritualne oktave. Na trećem denzitetu vreme/prostor služi kao kontempacijska zona između inkarnacija.
A ceo taj tekst je napisao neko ko ocigledno nije ni procitao prve tri glave Genesis-a nego je hteo da se
"proslavi" svojim vidjenjem necega sto je od nekoga cuo.
A kako je to 'ocigledno'?
Niti je mesto stvaranja prvog ljudskog para - cela Planeta,
niti se bilo gde u Starom Zavetu ili u reci Isusa Hrista spominje 'slobodna volja'......
A Bibliju treba bukvalno shvatati jel?
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Citat Ifeelyou "Zasto bi postojala smrt/greh/zlo ako je postojala mogucnost da je covek izbegne ?"

Vidis kako ja to shvatam.

Zivotinje ne mogu da razlikuju nista osim licne koristi i stete diktirano instiktima.

Covjek sa druge strane moze da shvati i sta je opste dobro - dobro plemenu, drzavi, planeti itd.

To onda postavlja pitanje morala i grijeha.

I to je ono sto je vrijedno kod koncepta religije uopste, da shvatas da postoji nesto iznad tebe, nesto sto obavezuje moral.

Samo neki ljudi ne mogu da shvate to u plemenitom/filozofskom obliku - da jednostavno treba biti moralan, pa im treba ilustrovati bajkama tipa "gorjeces u paklu"  Smile . Tj. zaprijetiti.

I grijeh nije uvijek moguce izbjeci slozices se, svima nama se desava na ponovno grijesimo.
 To je taj stalni novi izazov.
Navodno se radjamo gresni.. odnosno sa obavezom da se klonimo buduceg grijeha jer imamo razum da razaznamo.

Zivotine ne mogu grijesiti jer nisu svijesne da je to uopste grijeh- a to je ta "jabuka znanja" koju je samo covjek "uzeo" i razlikuje se od prirode u kojoj nema dobra i zla (harmonija).. tj. "izbacen je iz raja".
(mnogo dobra mi je ta prica o jabuci spoznaje)
« Poslednja izmena: 05. Jul 2010, 15:40:06 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: 1deki
Da, Ra Materijal smatram Istinitim. Cika Lucifer je lepo pojasnio odnos Yahwe - Lucifer. Gore-navedeno je najsmislenije od svega sto sam do sada procitao o tom odnosu. Dolazak Lucifera i uvodjenje Polariteta (Drvca Dobra i Zla) je objasnjeno u IV Knjizi Ra Materijala kao 'Veliki Eksperiment'. Denzitet nije glavni pojam u 'materijalima' vec evolucija uma/tela/duha entiteta na planeti Zemlji. I Lucifer i RA su odavno prosli treci Denzitet Izbora i napravili Izbor. Sad pomazu nama da svojom Slobodnom Voljom ucinimo isto...
Evo jos definicija izraza koje cesto koristim:

Socijalno-memorijski kompleks:
Celina u kojoj se individualna svest entiteta potpuno stapa sa svešću grupe/celine. Grupna duša.

Celina uma/tela/duha:
Pojedinačni entitet sa slobodnom voljom od trećeg denziteta, na kome celina uma/tela biva prožeta duhom.

Denziteti:
Nivoi svesnosti unutar jedne oktave postojaja.

Prvi denzitet – svesnost

Drugi denzitet – rast

Treći denzitet – samo-svest

Četvrti denzitet – Ljubav ili razumevanje

Peti denzitet – Svetlo ili mudrost

Šesti denzitet – Svetlo/ljubav ljubav/svetlo ili jedinstvo. Često se opisuje kao empatična mudrost.

Sedmi denzitet – Denzitet prolaska, stapanje sa Jednim.

Ra: Iz perspektive, kakvu može imati entitet koji je izdvojen iz kontinuuma vremena/prostora, može se videti da u ciklusu dovršenja postoji samo sadašnjost. Mi sami tragamo za tim razumevanjem. Na sedmom nivou bi trebalo, ako je naš skroman napor dovoljan, da postanemo jedno sa svime, bez memorije, bez identiteta, bez prošlosti i budućnosti, jednostavno egzistirajući u svemu.

Osmi denzitet – Završna nota „koja se za sve sa naše oktave gubi u misteriji kroz koju ne prodiremo“.

„Ispitivač: Da li to znači da ćete na 8. denzitetu imati svest o svemu što jeste?

Ra: Ja sam Ra. To je delimično tačno. Prema našem shvatanju to neće biti naša svest, već svest Kreatora.“

Žetva:
Proces tokom koga entitet, planetarna sfera ili socijalno-memorijski kompleks „diplomira“ i prelazi sa jednog nivoa svesnosti (denziteta) na drugi. Odvija se u precizno određenim ciklusima.

Distorzija:
Svako odstupanje od Zakona Jednog. Reč distorzija u tekstu ne mora uvek imati negativno značenje. Prve tri distorzije Zakona Jednog su Slobodna volja, Ljubav i Svetlo.

Katalizator:
Stimulans za rast, nešto što predstavlja izazov i mogućnost da se nauče lekcije.

Prostor/vreme i vreme/prostor:
Fizički i metafizički plan koji se prepliću duž čitave spiritualne oktave. Na trećem denzitetu vreme/prostor služi kao kontempacijska zona između inkarnacija.
Istina je jedna za sve, istina je rec o onome sto postoji. Sve religije svoja verovanja smatraju - istinom samo zato sto ne zele da razmisle sta rec "istina" predstavlja, tek kada im se objasni sta je istina a sta je verovanje onda
uvidjaju da je verovanje opis necega sto se nije desilo, ada je istina ono sto se desava.
Ti naravno zadrzavas pravo da smatras sta god smatras, ali nemas pravo da tvrdis da je to sto ti smatras - istina bez ikakvih dokaza/argumenata.
Svaki normalan covek sa formiranom svescu poseduje to sto si ti nabrojao kao "prvih sest denziteta", a sve ovo ostalo sto si nabrojao su
Citat
A kako je to 'ocigledno'?
Tako sto zvuci kao da je jedno malo dete procitalo genesis, pa prepricalo drugom detetu koje je to prepricalo trecem detetu, koje je na svoj nacin to prepricalo tom tvom iluminatu.
Citat
A Bibliju treba bukvalno shvatati jel?
Naravno da ne, ali se zna da je jedan ljudski par morao postojati na jednom odredjenom mestu a ne po celoj Planeti niti bilo gde , bilo kako pise u bibliji da je bilo ko sem Boga kreator bilo cega.
Citat: Slagvort
Vidis kako ja to shvatam.

Zivotinje ne mogu da razlikuju nista osim licne koristi i stete diktirano instiktima.

Covjek sa druge strane moze da shvati i sta je opste dobro - dobro plemenu, drzavi, planeti itd.

To onda postavlja pitanje morala i grijeha.

I to je ono sto je vrijedno kod koncepta religije uopste, da shvatas da postoji nesto iznad tebe, nesto sto obavezuje moral.

Samo neki ljudi ne mogu da shvate to u plemenitom/filozofskom obliku - da jednostavno treba biti moralan, pa im treba ilustrovati bajkama tipa "gorjeces u paklu"  Smile . Tj. zaprijetiti.

I grijeh nije uvijek moguce izbjeci slozices se, svima nama se desava na ponovno grijesimo.
 To je taj stalni novi izazov.
Navodno se radjamo gresni.. odnosno sa obavezom da se klonimo buduceg grijeha jer imamo razum da razaznamo.

Zivotine ne mogu grijesiti jer nisu svijesne da je to uopste grijeh- a to je ta "jabuka znanja" koju je samo covjek "uzeo" i razlikuje se od prirode u kojoj nema dobra i zla (harmonija).. tj. "izbacen je iz raja".
(mnogo dobra mi je ta prica o jabuci spoznaje)
Naravno da greh/zlo ne postoji kod bilo koje druge forme zivota sem kod coveka, a moral je samo rec i nista vise, sem kod coveka, moralni zakon ne postoji, religija je izmislila moralni zakon a drzava ga preuzela od religije.
Sta ce ti religija da bih shvatio da je nesto iznad tebe ? Ta sila koja je odredila da se bas ti rodis u tom bas takvom telu u kojem je bas takav um je odredila sve sto se tebe tice, a ne ti, ti ne utices na odluke koje ima tvoje telo i na nacin na koji ce tvoj um da reaguje na te odluke, tako da bi trebalo da ti je jasno da u onome sto se tebi desava tebe nigde nema.
Nisi ti gresan, nego telo u kojem se nalazis i um koji se nalazi u tom telu, ne gube ljudi zivot zbog svog bica ( sebe ) nego zbog tela i uma kod kojih izbora nije bilo.
Greh ili smrt niko nikada nije izbegao, zar ne ?
Pa nisu jevrejima date zapovesti da bi se izbegao greh, nego da shvate zasto moraju da umru posto ne mogu da
zive vecno.
Zato i jeste objasnjeno da samo Bog moze coveka da spasi od greha/smrti, ali je religija uvela laz o
nekakoj navodnoj "slobodnoj volji" sto bi znacilo da covek sam sebe moze da spase smrti sto se pored toga sto je nelogicno naravno nikada nije desilo.
Coveku je nametnuta svest, nije imao izbora, a ta "rajska prica" iz genesis-a je ljuta metafora na koju se gleda retroaktivno, bas kao sto je od "praha zemaljskog" u kojeg je isao kromanjonac napravljen covek, tako ce se
od nekih danasnjih ljudi koji takodje sigurnim koracima idu u "prah zemlajski" stvoriti vecan covek.
To je bit cele price, a ko to dozivi nece znati kako je do toga doslo i sta je to, posto nece imati memoriju
onoga sto se desavalo nakon sto mu se ta vecnost desi. Sto je sam kraj te biblijske price.
Skuzio si po neku stvar ali ti cela slika stvarnosti jos nije savrseno jasna sto ne znaci da nisi na dobrom putu
ka toj jasnoci.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citao sam nesto malo o Sokratu, i mislim da je on govorio da je logicno da postoji samo jedan bog a ne vise bogova... , a on je rodjen pre jedno 400-500 godina pre Hrista... tako da je Hrist mozda iskoriscen kao revolucionar sto se tice religije da on nije nikakav boziji covek, vec smao figura koja ce siriti teoriju o jednom bogu...
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Lepo je znati da je košarkaš Igor Rakočević Ateista.  Smile
Danas sam čitao njegove postove na twitteru i video da prati gomilu ateista i ateističkih organizacija.
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Lepo je znati da je košarkaš Igor Rakočević Ateista.  Smile
Danas sam čitao njegove postove na twitteru i video da prati gomilu ateista i ateističkih organizacija.

A ti si?
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Eyefeel..
Naravno da greh/zlo ne postoji kod bilo koje druge forme zivota sem kod coveka, a moral je samo rec i nista vise, sem kod coveka, moralni zakon ne postoji, religija je izmislila moralni zakon a drzava ga preuzela od religije.
Sta ce ti religija da bih shvatio da je nesto iznad tebe ? Ta sila koja je odredila da se bas ti rodis u tom bas takvom telu u kojem je bas takav um je odredila sve sto se tebe tice, a ne ti, ti ne utices na odluke koje ima tvoje telo i na nacin na koji ce tvoj um da reaguje na te odluke, tako da bi trebalo da ti je jasno da u onome sto se tebi desava tebe nigde nema.
Nisi ti gresan, nego telo u kojem se nalazis i um koji se nalazi u tom telu, ne gube ljudi zivot zbog svog bica ( sebe ) nego zbog tela i uma kod kojih izbora nije bilo.
Greh ili smrt niko nikada nije izbegao, zar ne ?
Pa nisu jevrejima date zapovesti da bi se izbegao greh, nego da shvate zasto moraju da umru posto ne mogu da
zive vecno.
Zato i jeste objasnjeno da samo Bog moze coveka da spasi od greha/smrti, ali je religija uvela laz o
nekakoj navodnoj "slobodnoj volji" sto bi znacilo da covek sam sebe moze da spase smrti sto se pored toga sto je nelogicno naravno nikada nije desilo.
Coveku je nametnuta svest, nije imao izbora, a ta "rajska prica" iz genesis-a je ljuta metafora na koju se gleda retroaktivno, bas kao sto je od "praha zemaljskog" u kojeg je isao kromanjonac napravljen covek, tako ce se
od nekih danasnjih ljudi koji takodje sigurnim koracima idu u "prah zemlajski" stvoriti vecan covek.
To je bit cele price, a ko to dozivi nece znati kako je do toga doslo i sta je to, posto nece imati memoriju
onoga sto se desavalo nakon sto mu se ta vecnost desi. Sto je sam kraj te biblijske price.
Skuzio si po neku stvar ali ti cela slika stvarnosti jos nije savrseno jasna sto ne znaci da nisi na dobrom putu
ka toj jasnoci.

==

Ja tome pristupam olako iz neke filozofske razonode. Nije mi cilj neko istinsko razumijevanje. Mada volim cuti tako stosta zanimljivo.

Ateista sam inace pa ne vjerujem ni u religijsku ni vanreligjsku visu silu, ali shvatam sta bi to moglo da bude.

Sto se tice neophodnosti religije - inteligentan covjek moze da ima samoincijativnu moralnost, ali svjetini religija treba ispricati neku bajku koja opravdava moralni tzv "zakon".. 

Ebiga  da je inteligentnih vise, ne bi trebala religija, odnosno i ova koja postoji bi imala manji uticaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 327 328 330 331 ... 397
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 11:06:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.