Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 20:28:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Šta mislite?
Biblija je istina,sve u njoj je tačno.
Samo delimično je tačna
Ne znam
Pola od toga što piše je laž
Biblija i jevandjelja su osmišljena radi kontrole i manipulisanja čovečanstvom.
Neutralan/na
Idi dole
Stranice:
1 ... 233 234 236 237 ... 397
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Biblija,istina ili laž?  (Pročitano 540897 puta)
Hronicar svakodnevice

i'll make him an offer he can't refuse!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 808
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Za eyepheelYU
Ako ti ne verujes u nesto a neko drugi veruje u to nesto, u ovom slucaju je to misljene pojedinca da li je biblija istina ili laz, ne moras da mu nabijas na nos to sto ti ne verujes u to  i da ga ubedjujes da to ne postoji ili da je laz kao sto sam rekao vec ovo ne treba da bude prepirka ili verbalni sukob, naprotiv to treba da bude razmena misljenja dvoje, troje, petoro , sto ljudi nije bitno ali u sustini to treba da bude diskusija a ne sukob intresa ako mislis da nesto nije tacno dokazi, ja sam samo izneo svoje misljenje a nikoga nisam ubedjivao u to sto sam rekao tako da nema potrebe da to dokazujem ako ne ko ne veruje u to nesto ili se ne slaze samnom ok to je njegov izbor ja to postujem i sve dok ti postujes necije misljenje vi ste ok ali ako ga zbog toga napadas onda niste ok onda ce on poceti i tebe da napada zbog tvog misljenja, posvadjate se i dobije ban zbog vase gluposti i vaseg ne razmisljanja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia Luvmya 520
Za eyepheelYU
Ako ti ne verujes u nesto a neko drugi veruje u to nesto, u ovom slucaju je to misljene pojedinca da li je biblija istina ili laz, ne moras da mu nabijas na nos to sto ti ne verujes u to  i da ga ubedjujes da to ne postoji ili da je laz kao sto sam rekao vec ovo ne treba da bude prepirka ili verbalni sukob, naprotiv to treba da bude razmena misljenja dvoje, troje, petoro , sto ljudi nije bitno ali u sustini to treba da bude diskusija a ne sukob intresa ako mislis da nesto nije tacno dokazi, ja sam samo izneo svoje misljenje a nikoga nisam ubedjivao u to sto sam rekao tako da nema potrebe da to dokazujem ako ne ko ne veruje u to nesto ili se ne slaze samnom ok to je njegov izbor ja to postujem i sve dok ti postujes necije misljenje vi ste ok ali ako ga zbog toga napadas onda niste ok onda ce on poceti i tebe da napada zbog tvog misljenja, posvadjate se i dobije ban zbog vase gluposti i vaseg ne razmisljanja...
Nisam ucesnik nikakvih prepirki, ne prepirem se, samo objasnjavam. Dokaz o nepostojanju ne postoji, niko
ne moze da dokaze da nesto ne postoji. Nedostatak dokaza natprirodnih religijskih tvrdnji
je dokaz da su te tvrdnje lazne, Ja zastupam istinu koja nam govori da je jedina forma coveka krv i meso i
da je smrt apsolutni kraj zivota osobe koja ga je imala.
Tebi izgleda nije jasna razlika izmedju misljenja i verovanja. Covek moze da ima misao samo o onome sto postoji,
i moze da veruje samo u ono sto ne postoji. Vernici nemaju svoje misljenje oni prate verovanje koje je jedan covek u jednom momentu kreirao.
Mnogo puta sam objasnio zasto su deo Biblije koji se zove "Zakon i proroci" - istina, a da je deo Biblije u kojem se tvrdi nesto sto ne postoji (sto se nalazi u poslanicama) - neistina/laz.
Postoje pravila foruma i moderatori koji se o tome staraju, tako da bi bilo logicno da njima ostavimo da rade
posao kojeg su se prihvatili.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Пријатељу мој,постоје докази,а то су људи који су доживели клиничку смрт.
Разговарај са неким од њих и онда ће ти неке ствари ,па и Библија бити јаснија.
Душа је вечна,материја је вечна само што мења облик.
Библија је апсолутна истина,за оне који знају да је тумаче.
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
pa ajde onda da saslushamo dozhivljaje i ljudina drogama, stimulansima i sl.
i tu ima ljudi koji tje nam objasniti sl. stvari
ko to mozhe da dokazhe da mozhda neki od ljudi koji su preprichavali zhivot i chinodejstvija Isusa
nije bio na nechemu?
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Различита су сазнања и искуства,оних који користе опијате и оних који су доживели клиничку смрт.
IP sačuvana
social share
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
A šta ako je ti danas tumačiš pogrešno? Kako možeš biti siguran da odredjene stvari ne odobravaš i u njih veruješ iz subjektivnih razloga? Potrebna je vrlo kritička misao što se tumačenja biblije i bilo čega što je bilo tu kada smo došli na ovaj svet. Mi jednostavno neznamo šta je a šta nije apsolutna istina. Pre samo malo vremena u istoriji ove planete ljudi su bili ubedjeni da je zemlja ravna ploča. Verovali su u razne stvari i kao što se u prezentciji Venus Project kaže otprilike: "Ko može da garantuje da ovo što sada smatramo istinom u jednom trenutku može da bude nešto potpuno drugo...".
  Generacije posle nas će možda ovaj sistem u kome živimo(monetarni pre svega) i verovanja koja imamo smatrati izuzetno primitivnim i zaostalim. Pogledajte samo psihijatriju šta je radila ljudima kako bi "izlečila" poremećaje.
 Crkva je "lečila grešne" mučenjem i to je bilo skroz ok. Mislim,nemojte stavljati tačku ljudi,to je poenta ovog što sam napisao.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia Luvmya 520
Ljudi koji su doziveli klinicku smrt imaju secanje projekcije koju je dao njihov mozak, koji je jedini materijalni sastav koji moze da da projekciju. Zivot van zivog ljudskog mozga ne postoji, posto samo on ima mogucnost shvatanja postojanja, svi ostali mozgovi imaju instikte i nagone.
Biblija nema nikakav znacaj, samo zivot ima znacaj, uopste nema nikakve veze da li je nekom Biblija jasna ili ne,
sve je Bozija Volja, Boziji plan ili kako god nazovemo sudbinu, koju do sada ni jedan covek nije uspeo da izbegne.
Dusa jeste vecna, materija jeste vecna i to nerazdvojno, nema duse bez materije i nema materije bez duse.
Iako kamen ne zna da je on dusa, on ima dusu (coveka) koja zna da je on kamen.
E sad imamo i treci entitet, a to je duh/Hrist on je samo alat kreacije, i bez njega je dusa u materiji postojala
pre pocetka kreacije i postojace kada se uskoro kreacija zavrsi. Covek moze da postoji bez reci za razliku od reci
koja ne moze da postoji bez coveka.

Niko ovde nema nista protiv tvojih naucno fantasticnih prica koje pricas sa kola gospodje MM i ostalih ucesnika
tvojih emisija, sasvim je normalno da neko ko brani realnost nesto kaze, ali sto se kaze "kerovi laju a karavan nastavlja put" dokle god se taj put ne okonca.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Пријатељу мој,ти нападаш све зато што је твој ум на гмазном делу,развоја(без увреде).
Погрешно износиш шта је Свети Дух.
Отац је Творац,Син Божији - савршено биће -Исус Христос, Свети Дух - Дажбог - несавршени принцип.
То је једна једина и апсолутна истина.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia Luvmya 520
Пријатељу мој,ти нападаш све зато што је твој ум на гмазном делу,развоја(без увреде).
Погрешно износиш шта је Свети Дух.
Отац је Творац,Син Божији - савршено биће -Исус Христос, Свети Дух - Дажбог - несавршени принцип.
То је једна једина и апсолутна истина.
Dokle god ti priznajes razliku mog i tvog mozga, to je za mene kompliment, a ne uvreda, bez obzira kako ti nazvao moj mozak. Jedino sto ja nikoga ne napadam nego jednostavno zastupam realnost, nista ja licno nemam, niti sam rekao protiv tebe ili tvoje ekipe, samo stojim iza cinjenice da to sto govorite nije istina.
Ja ne iznosim sta je Sveti Duh, ja samo govorim sta Isus i Stari Zavet kazu da Sveti Duh jeste.
Odakle tebi inspiracija da govoris da je Sveti Duh "nesavrseni princip" meni nije poznato.
Sveti Duh je Volja Bozija i ta volja je savrsena za razliku od Sina Bozijeg koji je bio zrtva Bozija vodjena Svetim Duhom od njegove 30-te godine do smrti u 33-coj.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Могу да тврдим зато што знам истину.
Истину треба да сазна и цело човечанство,јер ништа не може да остане скривено.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 233 234 236 237 ... 397
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 20:28:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.