Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 09:27:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BH izbori 2014  (Pročitano 5715 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.5
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Tijesno je.  Smile

Ma jasta je nego tijesno
Bakir proglasava pobjedu na 30 000 prebrojanih

I sad ce opet srati sa koalicijama i usput se bogatiti
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.101
mob
Nokia 
narod u bosni je je glup!!!

jedite govna još 4 godine jebo vam bakir sve po spisku!

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Ma nije to bas tako recimo
Pod broj jedan malo ko je bolji od Bakira mislim isti su
broj 2 pozicija clana Predsjednistva i nije toliko bitna
broj 3 opozicija oni koji nisu SDA i SDP dobila je vise nego na proslim ako se moze taj napredak uzeti u obzir
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49952
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy S24
Пазите ово. Резултати за српског члана предсједништва.

Cvijanović Željka - SNSD-DNS-SP 154656 48.64%

Ivanić Mladen - SAVEZ ZA PROMJENE 153446 48.26%

Sa 52,03% obrađenih mjesta.  Smile
« Poslednja izmena: 13. Okt 2014, 01:41:25 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Ne moze blize
A Tadic Dodik ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.101
mob
Nokia 
pod jedan:

SVI su bolji od Bakira.bio sam cisto iz znatizelje na skupu SDA gdje je on drzao govor i NE MOZES pozdraviti ljude SAMO sa selam alejkum i ne mozes nakon zavrsetka skupa punih sat vremena pustati nacionalisticke pjesme kao sto je Da te nije Alija.mrš!!

u sta ce nam odvesti ovu zemlju?ili koga ce nastaviti dovoditi? bogate šeike zeljne investiranja neće al kozojbacke bradonje hoce.
ovo danas po gradu je smijurija teška,ne mozeš pbjeci od ovih sto prikupljaju glasove samo sto ti nije kurac popusio ne bi li glasao za njega i njegove pajdaše.a vec sutra bi da umires na ulici samo prosao kraj tebe.

SDA se barem u gradu u kojem zivim ponaša tako da ces dobit posao samo pod uslovom da si njihova stranka i da tvoja komplet porodica glasa za njih.bilo kakav konkurs da se otvori nemoj nista pokusavati ako nisi u SDA.da vode zemlju kako treba,da nema rupa po putevima,da su plate uredne i normalne pa ajd.vec na vlasti ostaje stranka koja nista ne radi an celu sa lopovom  i koja u bosnu dovodi ekstremiste.i kome to prijaviti? nikome naravno zarto sto smo kaubojska zemlja.budi ovca il umri.

ja sam svoje papire iskrižao.dok švabo il amer ne dodju na čelo ovog sela zvanog bosna nema od nas nista.

citam komentare na klixu i mislim da nisam vidio NIJEDAN komentar koji je podrzao bakirovu pobjedu.pa se covjek zapita,kako je  moguce da pobjedi neko kad ga svi (citaj omladina) pljuju? pa moguce je sve dok se sa planijna spustaju zatucani seljaci sa svojim nenama dedama i ostalim fosilima kojima je potpis XX

jebem te bosno.nisu dtzabe nastali oni vicevi "glupi bosanac"
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Ne znam sta bi ti rekao
Ja bi Bakira kritikovao itekako ali ne na taj nacin
Btw SDA trenutno nije na vlasti
Ali mislim da se u BiH situacija zarotirala Bakir je postao bosnjacki DOdik bosnjacka baja
Mislim da je na taj fazon dosta prikupio
Ulijevao je ljudima - bosnjacima (kako ruralnim tako urbanim) sigurnost i vjeru u uspjesnost blagonaklonost donatora i te furke
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.101
mob
Nokia 

Btw SDA trenutno nije na vlasti

jest u mom kraju.

Ali mislim da se u BiH situacija zarotirala Bakir je postao bosnjacki DOdik bosnjacka baja

to je to.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49952
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy S24
Pa Bosanac ti je takav covjek da citave godine pljuje vlast a onda kada dođu izbori glasa za istu tu vlast. Ja bi to nazvao podaničkim mentalitetom. Kada su nas kroz citavzu istoriju uvijek gazili sto ne bi i ovi sadasnji politicari? Nema ovde građana kao u Srbiji ili Hrvatskoj na primer. Malograđanština je stil života.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 09:27:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: izbori

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.