Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: БГ: Женски марш против фашизма, успорен саобраћај  (Pročitano 6830 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Феминисткиње, памтите ли Монику Левински

Феминистичке организације само су део одлазећег глобалног поретка који је униформисао свет по мери „демократских бајки“ о новим цивилизацијским вредностима, које су великим новцем промовисане широм планете убијајући националне вредности држава.

Моника Левински данас има 44 године. Те 1995, кад је дошла у Белу кућу као млада стажисткиња из Калифорније, имала је 22. Председник Сједињених Америчких Држава тада је био Вилијем Џеферсон Клинтон, познатији као Бил, супруг Хилари Килинтон. Не знамо да ли је Моника гледала у петак директан пренос инаугурације новог председника САД Доналда Трампа, којој је у улози изборних губитника присуствовао и брачни пар Клинтон.

Знамо да је 1998. године Моника Левински постала јавно најосрамоћенија млада жена на свету. Тада је испливала и медијски „експлодирала“ њена сексуална афера са председником Америке Билом, супругом демократе Хилари, која је 8. новембра прошле године изгубила председничке изборе од републиканца Доналда. Знамо да те 1998. године нису широм света покренуте демонстрације феминисткиња и удружења које штите женска права.

Боркиње за жене нису подигле глас ни кад се председник Клинтон 1998. најпре заклео и слагао да са Моником Левински није имао ништа, а потом уз јавно извињење и покајање признао да је имао везу са том црнокосом буцкицом, стажисткињом крупних очију у Белој кући. Тада је откривено да је спекулација о оралном сексу у овалном кабинету, коју су многи из америчког политичког естаблишмента покушали да заташкају — истина.

Нису феминисткиње масовно реаговале ни када је Моника Левински, после година ћутања, 2014. године у потресној исповести јавно рекла да је 1998. године, када се открила њена сексуална афера са Билом, осећала као најпониженија особа на свету. Ни када је признала да је прошла прави пакао и да је више пута хтела да се убије.

Заштитнице жена нису излазиле на улице и тргове ни 1998, када је Бил Клинтон исплатио Полу Џонс, која га је четири године раније тужила због његове непристојне сексуалне понуде која се наводно десила 1991. године.

Ћутала су америчка и светска феминистичка удружења и када је 1999. године Хуанита Бродрик, службеница старачког дома, открила да ју је 1978. Бил Клинтон, тада млади лепушкасти гувернер — силовао.

„Имала сам 35 година када ме је Бил Клинтон силовао, а Хилари то покушала да ућутка. Сада имам 75 година и није ме прошло“, твитнула је прошле године Хуанита Бродрик.

Ћутале су боркиње за права жена и када су 2014. године испливали мемоари професорке Дајан Блер, поверљиве пријатељице Хилари Клинтон. Тада је, из записа похрањених на универзитету у Арканзасу, планета сазнала да је госпођа Клинтон увек говорила Дајани Блер да је Моника Левински „нарцисоидна и комична фигура“. Не. Нису то феминисткиње замериле Хилари Клинтон, у којој су виделе спасоносну препреку да на власт у Америци дође „конзервативни сексиста“ Доналд Трамп.

Све се обрнуло. Западна медијска машинерија управо је од овог републиканца милијардера без длаке на језику покушала да направи опасног женомрсца. А као крунски доказ ископан је његов снимак из 2005. године, на коме је вулгарним речима описивао своје сексуалне авантуре из прошлости. Оптуживан је Трамп и да пропагира мржњу према женама и када је једној новинарки рекао да се не би запослила да није лепа, а модераторки током републиканске кампање да јој је „ударила крв на очи и ко зна још где“.

У свом често бахатом маниру говорио је садашњи први човек САД и да су неке жене дебеле, неуредне и лење, а на све оптужбе да је сексиста одговорио је током кампање и једним твитом:

„Тако је много политички коректних будала у нашој земљи. Морамо да се вратимо раду и да престанемо да трошимо енергију и време на глупости“.

Дошли су и избори на којима Трамп победио Хилари, а према истраживању које је објавио Си-Ен-Ен, за њега је гласало чак 42 одсто америчких жена, што је за ову телевизију било велико изненађење. Дан после Трампове инаугурације, на иницијативу женских активисткиња из Вашингтона, широм света је одржан „Марш милион жена“, против новог председника САД. Пипци те феминистичке организације досегли су и до Београда, где се у протестној шетњи окупило око 150 антитрамписта.

Те активисткиње нису одмарширале, на пример, до срушене зграде Генералштаба или до споменика Милици Ракић, која је убијена у време бомбардовања 1999. кад је председник САД био Бил Клинтон. Протестовали су испред Храма Светог Саве као да Српска православна црква има икакве везе са изборима у Америци, Трампом, Хилари, демократама, републиканцима, овалним кабинетом. Ту долазимо до поенте.

Феминистичке организације само су део одлазећег глобалног поретка који је униформисао свет по мери „демократских бајки“ о новим цивилизацијским вредностима, које су великим новцем промовисане широм планете убијајући националне вредности држава.

Да, реч је о сукобу две епохе, где се Трамп види као нови симбол надолазећег времена.

Зато феминисткиње у суботу нису браниле жене, већ светски политички поредак који је на заласку. У петак смо, испред вашингтонског капитола видели и Клинтонове. Њихов брак је ваљда за светска феминистичка удружења пример верности, оданости и поштовања жене. Да ли су се боркиње које су у суботу шпартале са антисексистичким транспарентима светским престоницама бар једном сетиле Монике Левински?
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Да се надовежем.

IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 21. Jan 2017, 16:47:08

мислио сам да је она параноја око бг на води и карамела врх,кад не лези враже Smile

вратиће се вештице,неће ићи пешице  Smile Smile Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Citat
  Ovo je šatro antifašistički marš. Svako ko je iole pismen i zna račun može da na gore okačenom spisku pročita i izračuna koliko puta je spomenut fašizam a koliko puta crkva. Kao da ova raspamećena afž lezbijska ćelija demonstrira protiv klira a ne protiv fašista. I to nije prvi a neće biti ni poslednji put kod ovih sororševih protestanata.

Kad smo već kod veštica...

Samo da ponovim šta sam primetio. I to nije prvi put bez obzira na povod protesta.
« Poslednja izmena: 23. Jan 2017, 21:53:45 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
то је јасно ко добар дан

иде жена љута,попе даље с пута Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
  Kako niko da se seti madoninog vrbovanja za hilari. Obećala je felacio svakom ko glasa za dotičnu. A tu je i izvesna italijanka koja svoja obečanja ispunjava na turneji. To nije ponižavanje žena za ovaj talog.

Čast izuzecima koji su zalutali ili su iskoristili nepažnju bolničara iz Laze. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
то је јасно ко добар дан

иде жена љута,попе даље с пута Smile
podrzavam. gde su zene arhiepiskopinje? svestenice?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
znaci zelim da pitam arhiepiskopinju dal se obrijala

pravoslavno svestenstvo se ne brije!
« Poslednja izmena: 23. Jan 2017, 22:48:30 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.