Ovo jeste za mene malo nezahvalna pozicija, drugarski da vam se poverim (mislim na organizaciju i pobedu) - posto smo na ovoj temi svi oki (dobro de, manje vise 8-[ ) bas sam se potrudila da sve odradim lepo i po propisima :)
Citat
Nego cenim da su pobednicki film mnogi na celu samnom pomesali sa Profesionalcem sa Zan Renoom
Jesam li lepo rekla da pazite kako glasate? :mrgreen: :flower:
Ne znam, moze biti, tako je kako je :) - iskreno, na kraju II polufinala mi je bio cudan zbir za taj film, mislila sam da ce proci u finale (sto je obicno i krajnji domet mojih teznji kada ucestvujem), ali nisam ocekivala tako dobre bodove.
Citat
A za to što nisam provalio odmah da je Roki poslao Rokija, samokazniću se vešanjem za... stopala.
Ne znam da li je neko primetio Rokijev potpis prilikom I glasanja - "Roki sampion, izraziti favorit" :mrgreen:
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Ja cim vidim koreance znam da si ili ti ili Malkin i iako vas volim obojicu, ne mogu da vam dam poene pa da me jebes.
Ju ar forgivn. :mrgreen:
Mislim da nijednom dosad nisam proš'o u finale kad sam posl'o žute, al potpuno nebitna stvar. Nikad nisam slao ni filmove ni serije za koje mislim da bi mogli da pobede, nego sam se uvek vodio sopstvenim utiskom. S druge strane, potpuno razumem što su njihovi filmovi odbojni većini ljudi. Prvo su svi isti i prvih 15 minuta mora da vratiš bar jednom da bi ih kasnije mog'o razlikuješ, a drugo, kad krenu da pričaju ili još gore da se raspravljaju i prave raznorazne grimase, to nimalo nije prijatno za uši i oči.
« Poslednja izmena: 22. Sep 2015, 20:59:35 od dzejson »
Ok je pobednicki film,al stvarno nisam pogledao ni IMDB link ni trejler, nego glasao kao da je sa sa Zan Renoom sa kojim sam inace pobedio kao najbolji evropski film :D :chuckel:
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.