vidi ovo stvarno je pobedio najbolji film :shock: svaka cast =D> cestitke pobedniku Children of Men je odlican film i pogledacu ga ponovo ovih dana :chuckel: snimljen je prelepo one akcione scene bez rezova :chuckel:
Cak mi uopste nije los taj film.. a realno znala sam da si ga ti poslao :mrgreen: mogla sam da se kladim opusteno. To mi se retko desava. Ne kladjenje. Ovo prvo.
The normal boobs ( . )( . ) The silicone boobs ( + )( + ) The perfect boobs (o)(o) Some boobs are cold (^)(^) and some boobs belong to grandmothers \./\./ And let’s not forget the very large boobs (o Y o) and the very small boobs (.)(.) and lastly the asymmetrical boobs (•)(.) I love them all!!!
Kraj Mista rasturio, šta ću kad volim te bolesti :mrgreen:
Ranerov predlog nije loš, mislim da sam ga dva puta odgledao, nego me uvek iznervira ono kad on nju poljubi u usta, a ona bolesna To mi je tako sapunjarski i krajnje neprofesionalno i neodgovorno s njegove strane :ballbounce: Ti pomažeš bre epidemiju, p ti m :shock: A kao neki lekar, jes mud.. :mrgreen: Tako da ta scena mi je uništila film i ta sranja kao oko vojnika, nemojte nemojte nas bombardovat.. i to mrzim.. ali dobar film :mrgreen:
Zoki pijun zna se kako glasa, sve pre nove ere desetke i dvanaestice :mrgreen:
Meni prečudno što inicio sa Jezgrom nije prošao.. šta vam je, pa film boli glava :shock:
Cak mi uopste nije los taj film.. a realno znala sam da si ga ti poslao :mrgreen: mogla sam da se kladim opusteno. To mi se retko desava. Ne kladjenje. Ovo prvo.
Zbunila sam se.
Crnjin film ima ubedljivo najjaci kraj il kako kazu tvist,to je opet za drugu pricu :chuckel: Al tvoj film nikakve veze ni sa jednom odigranom temom u istoriji takmicenja nema veze :chuckel: Pogledo sam ga ranije da ne bude zabune,al si omasila temu :mrgreen: Sedi jedan 8)
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.