"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Већ сам причао да сам стално гладан због овог проклетог ресторана до мене А, нисам нашао опцију да аплоудујем неку своју слиџу, већ сам веома ограничен кад је у питању дизајн формулара, можда има петнаестак тема и то је то Треће, мени тај дизајн нешто болестан
Lazare ja sam čuo da prazan stomak može da bude problem što se tiče razmišljanja ali imam ja u tebe poverenja da nećeš da postavljaš neke perverzne slike tamo. :mrgreen:
Lazare ja sam čuo da prazan stomak može da bude problem što se tiče razmišljanja ali imam ja u tebe poverenja da nećeš da postavljaš neke perverzne slike tamo. :mrgreen:
Срећом па не размишљам много Моје перверзне слике или перверзне слике уопште? 8-[
Немам појма шта сам рекао, а ни не занима ме :mrgreen:
Али се сећам да сам рекао да ћемо завршити ово такмичење пре три дана, а ми ћемо га завршити за два најамање, а ако сви буду пријављивали гласање ко Кроули, онда за седам :mrgreen: Шалим се, али пише ми да је кроули гласала пре једно шест сати.. па да утврдимо да није васаби, најбоље да пријави 8-[
Већ сам причао да сам стално гладан због овог проклетог ресторана до мене А, нисам нашао опцију да аплоудујем неку своју слиџу, већ сам веома ограничен кад је у питању дизајн формулара, можда има петнаестак тема и то је то Треће, мени тај дизајн нешто болестан
Lazo, zabrinut sam zbog tvog apetita. :mrgreen:
Коначно неко :chuckel:
Забушавате што се гласања тиче :chuckel:
Moram Lazo, ti si ovde od Sumraka do svitanja :mrgreen:
A sad ozbiljno, ko zabušava ?
Neko iz prvog ili drugog polufinala ili iz samog finala ?
Tvoj prethodnik Raner je u ovakvim slučajevima napravio i objqavio ovde listu onih koji nisu glasali.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.