Iskusno sam podelio najviše bodova najlošije plasiranim filmovima u finalu. Aj za x-mene kapiram, ne gotive svi tu franšizu i filmove o superherojima, al što je Predestination na dnu u ovoj konkurenciji mi je žešći rebus.
Čestitam Interstelaru, Kulraneru, sebi, i ostalima.
Cestitke pobjedniku :flower: =D> Ocekivano, ali zasluzeno! =D>
Ja zavrsio na 4. mistu sto je odlican rezultat u ovoj konkurenciji, cak sam u jednom trenutku i vodio :mrgreen: Samo se nemogu otet dojmu da je bilo clanova koji mom prijedlogu (The Grand Budapest Hotel) nisu dali niti jedan bod :-k Ili ga nisu gledali ili kukac :chuckel:
I jos da je Nightcrawler zavrsio 2. u ovoj konkurenciji. Sasvim okej je film ali pored svih ovih filmova malo mi je to :P :P Ali naravno, o ukusima se ne raspravlja :mrgreen:
« Poslednja izmena: 28. Jun 2015, 11:19:45 od AleksandarBig »
The normal boobs ( . )( . ) The silicone boobs ( + )( + ) The perfect boobs (o)(o) Some boobs are cold (^)(^) and some boobs belong to grandmothers \./\./ And let’s not forget the very large boobs (o Y o) and the very small boobs (.)(.) and lastly the asymmetrical boobs (•)(.) I love them all!!!
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.